Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına temel olan engelli raporu 5 yılda bir yenilenecek mi?

%80 raporumu %22 düşürdüler hakkimi helal etmiyorum hastaligim ayni şimdi ne yapcam onuda bilmiyorum

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çalıştığı için 2022 maaşı kesilen engellinin yeniden 2022 maaşına başvurma prosedürü?

arkadaşlar bi yakınım 2022 maaşı alıyor işe girecek sezonluk çalışacak sonradan tekrardan maaşa başvurursa baglanma işlemi nasıl oluyor sormak istedigim rapor konusu kafama takılan tekrardan rapor isterlermi yoksa raporu geçerli oluyormu? Kalem

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Raporu geçerli ise sorun yok. Eski mi rapor?

hozgul rapor eski yeni derken hangi yılları kapsıyor bizim rapor 2014 üniversite hastanesinden sürekli bizim başımıza böyle yani 2022 maaşı kesilse tekrar rapor istenirmi

Benim rapor 2007 tarihli ve 2022 yardımı alıyorum. Yani sorun yok.

Almaya devam edenlerde sorun yok, ama kesilip yeniden bağlanırken rapor eski ise, özellikle 2013 tarihli son yönetmelik öncesine aitse yenilenmesi isteniyor.

hozgul rapor 2017 tarihli sürekli

bi yakınım daha var onkide 2010 sürekli 2 si için soruyorum
2010 tıp fakültesinden alınmış raporda eksikli yok sadece 2010 da alınmış sürekli

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Sizinkinde sorun olmamalı, 2010'da alınan raporda aslında istememeleri gerekir ama vakıflar yenilenmesi talep ediyor diye okuyoruz. Bu başlığın üstte kalan yorumları okumanızda fayda var.

Ufukalp

yönetmenlige göre istenmemesi lazın raporun rapor yönetmenliginde yazıyor zaten kazanılmış haklar diye 13 maddedede yazıyor sürekli olanlardan tekrardan rapor çıkarılmaz diye o nasıl oluyor

lutfen cevap ıstıyorum

BEN BIR M.S. RAHATSIZIYIM YURUYEMIYORUM KOLLARIMI COK ZORLUKLA KULLANIYORUM KASIK CATAL BARDAK KAC KEZ DUSURDUM. ESIM BARDAK YETISTIREMIYOR ARTIK. BENIM HER 5 YILDA BIR YENI RAPOR ALMAM GEREKICEKMI? SAYGILAR FERAH McDonald

ferosh

hayır 5 yılda bir rapor yenilenmesi yok.süreli verilen raporların süresinin bitiminde yenilenmesi gerekiyor.içiniz rahat olsun..

benim sürekli sordum ömür boyu geçerli dedi hastanedeki memur 2010 da aldım

kalem abla demişti mesela ben şimdi sosyal yardımım kesilse
5 sene içinde yeniden sosyal yardıma başvursam kabul oluyo
ama 5 seneyi geçerse rapor yenilemem gerekiyo demişti kalem abla

Üst Alt