Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşına temel olan engelli raporu 5 yılda bir yenilenecek mi?
Çalıştığı için 2022 maaşı kesilen engellinin yeniden 2022 maaşına başvurma prosedürü?
arkadaşlar bi yakınım 2022 maaşı alıyor işe girecek sezonluk çalışacak sonradan tekrardan maaşa başvurursa baglanma işlemi nasıl oluyor sormak istedigim rapor konusu kafama takılan tekrardan rapor isterlermi yoksa raporu geçerli oluyormu? Kalem
hozgul rapor eski yeni derken hangi yılları kapsıyor bizim rapor 2014 üniversite hastanesinden sürekli bizim başımıza böyle yani 2022 maaşı kesilse tekrar rapor istenirmi
Almaya devam edenlerde sorun yok, ama kesilip yeniden bağlanırken rapor eski ise, özellikle 2013 tarihli son yönetmelik öncesine aitse yenilenmesi isteniyor.
Sizinkinde sorun olmamalı, 2010'da alınan raporda aslında istememeleri gerekir ama vakıflar yenilenmesi talep ediyor diye okuyoruz. Bu başlığın üstte kalan yorumları okumanızda fayda var.
yönetmenlige göre istenmemesi lazın raporun rapor yönetmenliginde yazıyor zaten kazanılmış haklar diye 13 maddedede yazıyor sürekli olanlardan tekrardan rapor çıkarılmaz diye o nasıl oluyor
BEN BIR M.S. RAHATSIZIYIM YURUYEMIYORUM KOLLARIMI COK ZORLUKLA KULLANIYORUM KASIK CATAL BARDAK KAC KEZ DUSURDUM. ESIM BARDAK YETISTIREMIYOR ARTIK. BENIM HER 5 YILDA BIR YENI RAPOR ALMAM GEREKICEKMI? SAYGILAR FERAH McDonald
benim sürekli sordum ömür boyu geçerli dedi hastanedeki memur 2010 da aldım
kalem abla demişti mesela ben şimdi sosyal yardımım kesilse
5 sene içinde yeniden sosyal yardıma başvursam kabul oluyo
ama 5 seneyi geçerse rapor yenilemem gerekiyo demişti kalem abla