Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşları İçin İncelemeler Ertelendi!

Oraya sacma bir şey uydurmus kendisi bile inanmamis. Ayrica yazan kisi ilhan diye biri. Inanma sen

alfa;

valla gece saat 3 te aradım hala muhtaçlık sınırı 119 tl sordum size bir genelge geldimi 234 yl ye çıkarılacak veya erteleme yapıldımı diye incelemeler hakkında bunların hiç biri ile alakalı bize bir bilgi ulaşmadı dedi 144

+115 lıra ne işınıze yarıcak ne uzamış bu muhabet ....

2022 maaşları incelenmesi durdurulmadı bugün bize sdyvden geldiler 9 ay sonra yine geleceklerini durumunuzda bi değişiklik olursa bildirmemizi söylediler...

Sayın ciğer kardeşim burada ki tüm muhataplarınız konuya hakim insanlar bugün size sydv geldiyse yapacak birşeyi olmadığı veya şöle bakalım yapacak gücü olmadığı için 9 ay sonrası yani seçim tarihini vermişler
Konu şudur 2022 yasasındaki yönetmelikler yasanın içine etmiş duırumda hatta öle bir rezilliğe ulaştıki son yönetmeliği çıkaranlarda konunun içinde ezildi tabi bu arada buradaki dostlarımın gayreti çok büyüktür
Birşeyleri bizler sölerken bir yerlerdeki bir bilgiye dayanıyor ve sizin gibi ortaya atılmış laflara cevap veriyoruz sdizede tavsiyem dayanağı olmayn sözlerin ne arkasında olun nede insani açıdan bazı i,nsanları kırabileceğini, düşünerek kendinize saklayın şimdiden duyarlı davranacağınızı düşünerek teşekür ederim

septik abicım yazdıklarından bişey anlamadım şimdi ben foruma bugün bize sdyvden geldiler 2022 maaşları incelemesi durdurulmadı diye yazınca birilerinin kalbinimi kırdım...

yaa ne kadar saçma bizim maaşımız baglanmadı ben gecen sene basvurdum suna bak yenı yonetmelık cıkcak baban emekli bu kadar saçma sapan olamaz yaa yazıklar olsun bu hukumete maaşları baglanık olanlar maaşlarını alıyorlar biz ise hergün aç beklemekteyiz dicek söz bulamıyorum ya yemin ederim

bu ikidir 2022 maaşımı eksik yolluyolar 74 % raporum var 1130 alcağıma 750 yolluyolar gecende gittim söledim bi dahakı aldığınızda hallederiz şuan eskı raporunuz ile gözüküyor dediler yapmadılar eskısi 56% idi hazıranda 1130 alcaktım yıne kesik attılar yarın gıtcem oraya bu nedir yaa

Ciğeriskimi53
Kalp kırma gibi bir olay yok güzel kardeşim konu şu
İncelemeler durduruldu diyorsun bende cevaben buradaki arkadaşlarımızın sizin muhatabiniz yani size cevap veren arkadaşlarımızın 2022 konusunda hemen her resmi konunun takipçisi ve konuyu iyi bilen ve son değişikleri iyi takip eden insanlar olduğunun dan bahsettim.
Ayrıca durduruldu demek birşeyi anlatmaz sadece fikir olarak kalır bana şu yönetmelik veya şu yasa değişti şu mahkeme şu itirazdan dolayı durdurdu gibi bir belge veya bir makale her hangi bir yazılı belgeden bahsedersen bende itiraz tarzı bir cevap yazmazdım.
Yine anlayamadığım dediğin için sydv size geldi ve son yönetmelik şartlarına uygun durumdsasınız ve maaşınızı almaya devam edebilirsiniz dese dahi 9 ay demesi garip incelemeler yıllık olarak yapılacak
En son olarak 2022 alan arkadaşlarımızın yeterince tedirgin olduğunu bir çok sıkıntısının yanında birde maaş ların kesilmeye çalışıldığını bildiği için ve elimizdeki en son bilgininde şu an için incelemelerin durdurulduğuna dair olduğu kesin olduğundan sizin ortaya attığınız durdurulmadı lafı bir çok kişinin mevcut sıkıntılarına sıkıntı katacaktır o yüzden emin olmadan belge ye dayanmayan duyumları söylememenin doğru olduğunu düşünüyorum.
Baya açık konuşmaya çalıştım umarım bu kez anlamışsındır.

Mehmet abim bu zor gunlerde bazen en buyuk zarari biz engelliler olarak yine biz veriyoruz birbirmize haklsin. Ordan burdan duydugumuz her seyi burda yazip moralleri bozuyoruZ. Bu konuda herkesi biraz daha hassas ve duyarli olmaya davet ediyorum.

Ah Mert ah kaç kaç kişi ricada bulunduk hatta bana yakışmasada ki siteye ayıp olacak bakıyorum ortaya olmayan bir konu atılmış baktığım ilk şey ne zaman üye olmuş
Tamam şu haktır kendi manıtığınca konulara hüküm yürütürsün ama bunu belirtirsin bence veya bu şekilde düşünüyorum diye iyide sosyal çevrende sevdiğin saydığın şu bu bu olmaz diyor diye tüm konunun ilgilelrine hüküm verilmez .
Neyse öeğreneceğiz öğreteceğiz çözüm budur.
Kal salıcakla.

Öncelikle ben incelemeler durduruldu diye bir yazı yazmadım. bi kaç ay önce burda yazılar yazıldı 2022 maaşlarının incelenmesi 1 sene durduruldu diye buna herkes gibi bende sevindim, benim yazdıgım konu aynen şu şekildeydi 2022 maaş incelemeleri durdurulmadı bugün bize sdyvden incelemye geldiler ve durumunuzda bi değişiklik olursa bildirmemizi 9 ay sonra tekrar geleceklerini söyleyip gittiler benim burda bunu yazmamdaki amaç asla ve asla insanları üzmek kırmak deildi sadece 2022 maaşı alan arkadaşlarımın bilgisi olsun diye yazdım çünkü ben hiç beklemiyodum 1 sene boyunca sdyv çalışanlarını geldiklerinde çok şaşırdım ve gelen beyefendiye her yerde incelemelerin 1 sene ertelendiği söyleniyor dedim kendilerine öyle bir yazı gelmediğini söylediler. Ben şöyle bi yazı yazsam sdyvden bize geldiler %90 herkesin maaşı kesilecek diye bi yazı yazmış olsaydım bana yazdıklarınızdada size hak verirdim öyle bişey yazsam evet herkesi karamsarlığa iter herkesi üzerdim ama ben böyle bişey asla yazmadım ve asla kimseninde sizin yorumladıgınız gibi yazılarımdan üzüldüğünü tahmin bile etmiyorum....... Sizin ortaya attıgınız elinde belge olmadan duyumları yazmamı doğru bulmadıgını yazmışsın.. Benim ortaya attıgım hiç bişey yok sadece yaşadıklarımı bilgi amaçlı buraya yazdım. Üstü kapalı yalancılıkla suçluyosunuz beni gerçekten hiç yakıştıramadım size. Lütfn bundan sonra yazdıklarıma cevap yazarken kırıcı olmamaya özen gösterin. Hoşçakalın...

yok es.t yalancı değilsindir yanlış anlama. sizin ordaki sydv farklı bir uygulama yapıyordur canları sıkılmıştır falan. normalde yapmaması lazım. bizim kızdığımız konu başka. burda bir çok hayalperest yalan yalnış bilgiler verip korkuttu herkesi. mehmet abiminde demek istediği kısa ve net aslında alınmana gerek yok. iyice emin olmadan burada felaket tellalcılığı yapmasın kimse diyor

MertAta alınmana gerek yok derken bilmem farkındamısın benim nikimle bana hitap edilerek yazılmış banada cevap hakkı doğdu ve doğal olarakta cevabımı yazdım.Burda hiç kimseylede sorunum yok olamazda ne tartışmayı severim nede tartışanları...

cigerriskimi53
Kalbini kırdıysam özür dilerim. Benim takıldığım incelemeler durdurulmadı sözünüz idi.
Konu şudur ilk yönetmelik 25 ocakta çıktığında sydv lere verilen talimatta 2013 mayıs ayına kadar önceden maaş alanlar dahil herkesin incelemeye tabi tutulacağı ve 25 ocak yönetmeliğine şartları uymayanların maaşlarının kesileceği yönünde idi.
Sonrasında engelli kardeşlerimizin hepimizin ortak sorunu olduğu için yoğun itirazlarda bulunduk ve sonuç olarak sydv lere verilen ilk talimat olan mayıs ayına kadar tamamımız incelenecekken süreyi 1 yıl içinde yani 2014 de kadar uzattılar.
21 Mayısta resmi bir yayın olmamasına karşın yine bir sydv çalışanın kendi sitesinde yayınladığı ve sadece sydv lere gönderilmiş olan müsteşar imzalı bir yazıda son yönetmeliğin uygulamasının durdurulduğu ve konu ile ilgili yeni çalışmaların yapıldığı ve bu çalışmaların bitiminden ve yayınlanmasından sonra incelemeler son durum üzerinden başlatılacaktır.
Hatta bölgemdeki sydv çalışlanına durumu sordum ve doğruluğunu teyit etti.
Şimdi sizin incelemeler durdurulmadı ve bize sydv den geldiler 9 ay içersinde durumunuzdaki değişiklik olmasını bildirmenizi istemeleri ki gerçekten sizi kırdığımı düşündüm tamamen yanlış bir durum ve bilgi ayrıca daha önceden defalarca benzer morel bozmak amaçlı yapılan yazıları referans alarak tepki gösterdim.
Normal şartlarda beklediğimiz ve takip ettiğimiz durum şudur.
Yasama dönemi yani meclis tatile girmeden 2022 sayılı yasanın değişeceği yönünde ve beklentilerimiz yüksek yanlız gezi parkı olayları medyayı ve hükümeti baya meşgul ettiği için ki bence hoş olmasada iyi oldu halkın zarar gördüğünü düşündüğü şartlarda neler yapabileceğini hükümetin anlaması açısından hemde zaman açısından yararımıza bir durum oldu.
En azından meclis tatile girerse eylül sonrasına kalır buda maaş almakta olanlar ve teknik hatalardan dolayı maaş larını alamamış olanların maaşlarını eylüldede alırlar.
Sizde hak verirsiniz birçoğumuz için çok önemli bir konu olduğu için biraz hassas davradım ricam yukarda belirtiğim gibi sadece emin olduğumuz bilgiler konusunda yazarsak hepimizin yararına olcaktır
Mert kardeşime ayrıca teşekkür ederim sizide kırdığım için tekrar özür dilerim.
(Yeni farkettim inclemeler siz durdurulmadı demişsiniz ben durduruldu demişsiniz diye yazmışım gerçekte durdurulmadı demenize cevap yazmıştım hatam doğru anlayıp yanlış yanlışta demeyelim kelimeyi hatalı yazmam sonuçsa gönüller ve fikirler bir olsun insana yakışır olsun.
Tartışmak ister istemez karşımızdakinin fikirlerini çürütmeye yönelik olduğu için zaman zaman kırıcı bir hal alsada doğruyu bulmanın veya havada kalan sorulara mantık ve bilgi çerçevesinde doğru olanda hem fikir olmanın en güzel yoludur burda asl olan hatmız kimin varsa artık hatasını kabul etmekten geçer.Veya bilgi eksikliğini gidermesine yararlı olur o yüzden soracağız aldığımız cevapta kendimizce tatmin olamassak detaylıca hatta bir süredir yazıştığımız gibi konuyu anlayana kadar devam etmemiz en güzel iletişimdir.)

kaymakamlıktan dedilerki oğlunuzada 2022 alabilirsiniz üracaat ettik 4ay sonra tespite geldi memur tenceredeki yemeğe kadar buzdolabının içine kadar baktı 1hafta sonra aradık karar ret gelirimiiz 119u geçiyomuş itiraz biişe yaramıyo sakın itiraz etmeyin kızkardeşimin maaşı da kesildi 2022 maaşı için tespit ertelendiyse bu ne

septik40 abicim benim kırıldıgım bana emin olmadan belgen olmadan bişeyler ortaya atma diye yazmandı çünkü ortaya attıgım hiç bişey yoktu. Sydvden geldiklerinde belge falan bırakmıyolar bırakılsa resimler buraya kopyalardım. Neyse abicim keşke eskisi gibi hiç 2022 maaşlarının incelenmesi olmasa buna hepimiz sevinirdik içimizde acaba benimde maaşim kesilirmi diye bi korku bi şüphe olmazdı. Evet ben durdurulmadı diye yazı yazdım durdurulduysa neden bize gelindi benim anlamadıgım bu, memura incelemeler bir yıl ertelendi deniliyo diye sordugumda bize öyle bir yazı gelmedi bize ne deniliyorsa bizde onu uyguluyoruz bizde emir kuluyuz dedi. Ergayli bizede sdyvden memur geldi ama size gelenler gibi tencereye buzdolabına bakmadı hatta hiç bi yere bakmadı demek bize gelen insaflıydı. Allah yardımcımız olsun inşAllah hiç birimizin maaşı kesilmez...Hoşçakalın

peki kardeşlerim tamam sizin maaşınız baglandı eywallah ama maaşı benım gibi baglanamayan 1.5 senedir bekleyen cok insan var siz diyorsunuz bizim yararımıza oldu ee bizim zararımıza oldu simdi nolcak peki

bende müracaat ettiydim geçenerde eve kimse gelmedi ve ben bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek için gittiğimde red edildiğini ancak temmuzun sonuna doğru yeni yönetmenliğin kendilerine gönderileceyi ve benimde ağustosun başı ortası gibi tekrar kuruma gitmemi bilgi almamı söyledi kurum yetkilisi kendilerine genelge mi ne gelince 2022 engelli maaşına müracaat eden kişilerin tekrra dilekçeleri incelenip yeni yönetmenliğe uyan kişilerin maaşlarının bağlanacağı aynı tam buşekilde söyledi memur

peki yeni genelge cıktıgında eğer bizim maaşlarımız baglanırsa benim basvurum 15.03.2012 bu tarihden itibarenmi alıcam paramı

KaRe
Bilgileri bizle paylaştığın için teşekkür ederiz.

Üst Alt