Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Mart 2022 aylıklarının ödemesi!?

Yarına kadar güncellenmesi lazım pazar günü işlem görmüyor çünkü pazartesi de ay sonu zaten

E devlette yardım durumu devam ediyor tekrardan görünüyor

Benim engelli aylığı dün itibariyle reddedildi..acaba 24.subat a kadar olan para yatar mı?

2022 aylıkları peşin yatıyor şubat ayliginizi aldınız malesef yatmaz

Mart ayı 2022 aylığı neden güncellenmedi?

Ne böyle çok uzun sürdü bu ay

İlk defa ayın sonunu gördüm ve halen güncel değil. Savaş falan derken bizim maaşları unutmasın bunlar 😂

Şubat ayı 28 çeker. Son günler haftasonuna denk geldiği için güncellenmedi.. Bu gece yada yarın güncellenir

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya geçen ay 1.600tl di maaşım şimdi baktım 1.298tl neden böyle oldu acaba?

Evet geçen ay ocak maaşlarının zammıda dahildi.. O nedenle fazlaydı.bu ay normal maaşlar yatmıştır.
Yüzde 40/69= 865 lira
Yüzde 70 üzeri= 1300 lira

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engin9

Aman ne kadar çok verdiler,,, 1defalık mıydı o zam, o zaman benzinde ki elektrikteki zamlar da 1aylık olsaydı.. Neyse sevinmiştik.. Saglık olsun

Losdy

Kardeş buna veridiklerine dua et yakında bunuda vermicekler sanki çok paraymis gibi kılı kırk yarıyorlar

PTT 1 saat önce gözüküyordu şimdi ise ödeme gözükmüyor

Fatma mehmet

Hiç sorma ya, ne var yani çok paramı da, bide 1aylık veriyorlar, yazık vallahi yazık

Üst Alt