Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Mart 2022 aylıklarının ödemesi!?

desperate hours elektirik desteği yatdı.. maaşlar değil yanıltma insanları.

Bugun telefon geldi bana actim sosyal yardim dan ariyoruz engelli ayligi aliyorsunuz dedi evet dedim evinize memur gelcek dedi güncelleme yapiyorlarmis engelli raporunuzu ve kimlik fotokopinizi memura gosterin dedi ne zaman gelir dedim önümüzdeki hafta dedi engelli ayligimi kesmezler demi

pokemon böyle bir uygulama olduğunu duymadım görmedimde. teyit için bağlı bulunduğun sosyal yardımlaşma müdürlüğünle iletişime geç. arandığını söyle. böyle bir uygulama varmı yokmu sor. ortalık dolandırıcı dolu.

11 yıldır engelli maaşı alıyorum böyle bir şey görmedim arkadaşın dediği gibi dolandırıcı olabilir sakın raporunu kimliğini gösterme o rapor üzerinden adına herşey yapabilirler

Dün PTT kurumlarında Elektrik gözüktü sonra kayboldu sanırım maaşlar hafta sonuna denk geldiği için dengeyi sağlayamadılar

2022 yılı 2022 aylık miktarları ve kişi başına düşen aylık gelir sınırı hesaplanırken kira gideri düşülür mu yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar PTT kurum ödemelerinde ödeme bir gözüküyor Bir gözükmüyor dizinde böylemi sabah baktım tarihinde aktarılacak yazıyordu şimdi ise ödeme yok yazıyor

Ödeme güncel ptt kurum ödemelerinde sorun var gönlünüzü ferah tutun sosyal yardım sorgulamada bakabilirsiniz

Ptt kurum ödemeleri ödeme yok hala devam ediyor çünkü ilk ayın başında alanlar ayın 5`i Cumartesine denk geliyor hata veriyor o yüzden maaşlar ayın 7`sinde başlayıp Pazartesiden Cumaya kadar alacaklar

maaş ödemeleri bu gün başladı arkadaşlar. 1 saat önce atm den çektim maaş ı ..

Evet karttan değil ptt gişeden alabilirler.. Kartı olanlar gece 12 buçuktan sonra karttan alabilirler

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ay bir uyuzluk var e-devletteki PTT ödeme sorgulamasında. Bir ilan ediliyor, bir kaldırılıyor.
Dikkate alınmamalı. Ödemede bir sıkıntı çıkmaz. Güncelleme hatası...

Orası hiç Önemli değil kardeşim..
Önemli olan edevlette senin maaşının görünmesidir.. PTT aracı kurumdur.. Hiçbir yetkisi olamaz bu konuda.. Devlet maaşını veriyorsa başka sıkıntı yoktur

Arkadaşlar PTT kurum ödemelerinde ödeme bir gözüküyor Bir gözükmüyor dizinde böylemi sabah baktım tarihinde aktarılacak yazıyordu şimdi ise ödeme yok yazıyor
Evet benimde öyle ama ben ptt yi aradım ayın 9 sunda alacan dedi kardesim

Ptt hiçbir şey değildir.. Önemli olan devlettir.. Devlet size maaşın olurunu vermişse ptt'deki insanın bunun üzerinde hiçbir etkisi olamaz.. Ptt ye niye soruyorsunuz anlamadım..edevletten bakın eğer devlet ve bakanlık maaşınızı yatırmışsa ptt nin kralı bile birşey yapamaz.. Ayrıca eğer maaşınızda (edevlette) bir sorun varsa PTT'deki vatandaş memuru değil.. 144 den sosyal hizmetler bakanlığını arayın.. Ptt deki memurlar ne bilir allah aşkına

arkadaşlar benim maaşım ayın 9 unda yatıyor saat 12 yi geçti yatmış mıdır veya kaçta yatar bilgisi olan var mı parayı kartla çekiyorum

e devletten engelli aylığı alıyor görünüyor ama eve bir yazı gelecek demişlerdi ne yazısı o birde engelli aylığı nereye yatıyor ilk aylık bu daha önce almamıştım bişey yapmama gerek varmı iletişim kuramadım çünkü

Zuzuu
2022 engellı maaşları pttden ödenıyor.eger pttden kart çıkarmadı isenız kart çıkarın kuyrukta beklemenıze mesai saati beklemenıze gerek kalmadan günü geldıgınde istediğiniz vakıt çekersiniz.e devletten bakın maaş gününüz hangı gun ise o gun gidip maaşı çekın.
2022 de maaşların öedeme günü kımlık mumarasının son rakamına göre değişio

[FONT='inherit'][FONT=GothamRnd-Medium !important]Engelli Aylığı Hesaplara Ne Zaman Yatıyor?[/FONT][/FONT]

• [FONT='inherit']Doğum tarihinin [FONT=GothamRnd-Medium !important]son rakamı 0 – 5 olan[/FONT] kişilere her ayın [FONT=GothamRnd-Medium !important]5 inci günü [/FONT]yatıyor.[FONT=GothamRnd-Medium !important]
    [/FONT][/FONT]
  • [FONT='inherit']Doğum tarihinin [FONT=GothamRnd-Medium !important]son rakamı 1 – 6 olan[/FONT] kişilere her ayın [FONT=GothamRnd-Medium !important]6 ıncı günü [/FONT]yatıyor.[/FONT]
  • [FONT='inherit']Doğum tarihinin [FONT=GothamRnd-Medium !important]son rakamı 2 – 7 olan[/FONT] kişilere her ayın [FONT=GothamRnd-Medium !important]7 inci günü [/FONT]yatıyor.[/FONT]
  • [FONT='inherit']Doğum tarihinin [FONT=GothamRnd-Medium !important]son rakamı 3 – 8[/FONT] [FONT=GothamRnd-Medium !important]olan[/FONT] kişilere her ayın [FONT=GothamRnd-Medium !important]8 inci günü [/FONT]yatıyor.[/FONT]
  • [FONT='inherit']Doğum tarihinin [FONT=GothamRnd-Medium !important]son rakamı 4 – 9 olan[/FONT] kişilere her ayın [FONT=GothamRnd-Medium !important]9 uncu günü [/FONT]yatıyor.[/FONT]

Ekeltirik odenegi 152 TL yatmış. 3 kişilik ailemiydi .yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt