Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Nisan 2022 engelli aylıklarının ödemesi!?

Elektrik düşürmüşler indirimini şaka gibi bu Elektrik indirimi zaten başlı başında saçma bir indirim milleti mecbur kılmaya muhtaç ederek indirim yaptık hava atıyorlardı hani niye düşürdünüz o zaman 94 Lira ne ya

paycell kullanan varmi arkadaslar benim haciz var ptt kartimi eklersem bloke konurmu

Bayram öncesi

Acaba mayis aylikları bayramdan önce odenecek mi yani bu ay sonu maas alirmiyiz

öbür engelliler gen tr tabiki tahmin olarak verirler gibi verebilirler inş demişler

Son düzenleme:
bayram dan önce maasları vermeleri gerekiyor bu ay sonu mayis ayliklarinı verirler diye düsünüyorum

tolg@

Bayrama denk geldiği zaman erken verildiği oldu. Hatta pandemi döneminde bile erken veriliyordu maaşlar. Bu yüzden yalan yanlış konuşmayın.

tolg@
Nasil verilmedi Kackere verildi Ve yine verilecek.. eger verilirse maasinin yarisini verirmisin bana alirim bak :)

Umutlan3469

15 yıldır bu maaşı alıyorum hiç bayram geliyor diye gününden önce almadım maaşı

Umutlan3469

Geçen sene bayrama denk gelmidiki maaş günleri bayramdan önce alasın. Ayrıca kimin Sorunlu olduğu olduğu belli

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi? (Mayıs 2022)

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Muhtemelen Nisan 22 si cuma gününe kadar güncellenir.
Nisan 25 i pazartesi ödenmeye başlar.bayramlardan once erken ödeme oldu yine olur merak etmeyin

2022 engelli aylıgı bayram öncesi maaş yatacakmı

Bayram dolayısıyla maaşlar bayramdan önce yatacakmı bi bilginiz varmı?

Rabiabelkıs
daha henüz bir aciklama yok ayin 25 gibi belli olur diye düsünuyoruz büyük ihtimalle yatirirlar ama Bi bakalim bayram tatili uzatilacak mı..

Bayram tatili(resmi tatil) 9 gün olacak sanırım.
Eğer öyle olursa maaş ödeme günleri resmi tatil günlerine denk geliyor.
3 seçim de yaklaşıyor, bayramdan önce ödeme yapılma ihtimali yüksek bence.

144'ü aradım ve verilen bilgi şu anda bayramda yatacağı ile alakalı bir gelişme olmadığı yönünde. Benim şahsi kanaatim herhangi bir resmi açıklama gelmeden ne yorum yapılırsa yapılsın hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Bundan dolayı sadece bekleyin ve ara ara PTT kurum ödemeleri sayfasını kontrol edin.

Üst Alt