Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Nisan 2022 engelli aylıklarının ödemesi!?

10 senedir bu maası alıyorum 1 kere bayramdan dolayı erken ödendi, daha önceki bayramlar 3 4 denk geldi buna ragmen ödenmedi kendi fikrim ödenme ihtimali %0 insallah yanılırım herkes zor durumda

Erken ödeme yok boşuna yazıp durmayın herkes gününde alacak ne yazık ki

Maaslar yatmis e devlet ptt kurum odemelerinde guncel 29 unda alacagiz

ben şimdi baktım e devlette ödemeniz hazırdır diyor demekki bayram öncesi para elimize geçecek

bence erken ödeme maaşlar güncellenmiş herhalde çarşamba perşembe günü aylıkları çekebiliriz bayram nedediyle bir hafta erken alacağız

Bence yanılcan önce yatar

Sen çok biliyon önce yatar

Erken alsak ne olacak aldığımız gün bitiyor para öbür ayın maaşı içinde 40 gün bekle artık

Hadi hayirlisi odemeler hazir ptt kurum odemelerinde 29 unda cekilebilir yaziyor yani bayram oncesi cuma gunu cekebilirsiniz gule gule harcayin simdiden hayirli bayramlar

Tüm değerli engelli arkadaşlarımıza hayırlı olsun:) Ödemeler 29 Nisan Cuma günü sosyal kartınıza yapılacak. Cuma günü PTT ATM'sinin yoğun olacağını düşünüyorum, bu yüzden Ziraat ve Vakıfbank ATM'lerinden de maaşlarınızı kesinti olmaksızın çekebileceğinizi tekrardan belirtmek isterim.

Engelli maaşları yattı, evde bakım aylıkları da yatar mı acaba?
Ödeme tarihi 6 Nisan yazıyor.

Halkbank ATM'lerinden de çekilebilir 2022 maaşı.

Evet o da vardı unutmuşum, hatırlatma için teşekkürler. Ebm mi 6 Nisan yazıyor 2022 maaşı mı? Biz ailecek 29'unda alıyoruz ama herkes öyle alıyor. Eğer PTT kurum ödemelerine ebm 6 Nisan diye işlenmişse bence o tarihten önce yatmaz.

Arkadaşlar
Maaşlarınız
29nisan
HesAplara
Yattı
29pttçeke bilirsiniz

Şimdiden
İyibayramlar

Umutlan3469

Geçen sene bayrama denk gelmidiki maaş günleri bayramdan önce alasın. Ayrıca kimin Sorunlu olduğu olduğu belli
Kardesim gordunmü veriliyirmuymus erken Bide sorunlu falan bos bos konusuyosun.. arti sana diyim gecen senede verildi. buraz takip et eger bisey bilmiyosan da bence yorum yapmamalisin

Engelli maaşları yattı, evde bakım aylıkları da yatar mı acaba?
Ödeme tarihi 6 Nisan yazıyor.

Halkbank ATM'lerinden de çekilebilir 2022 maaşı.
Nasil 6 nisan yaziyor 6 nisan gecti coktan...

Tüm değerli engelli arkadaşlarımıza hayırlı olsun:) Ödemeler 29 Nisan Cuma günü sosyal kartınıza yapılacak. Cuma günü PTT ATM'sinin yoğun olacağını düşünüyorum, bu yüzden Ziraat ve Vakıfbank ATM'lerinden de maaşlarınızı kesinti olmaksızın çekebileceğinizi tekrardan belirtmek isterim.
En iyisi halk bank 5 lirani bile cekebiliyorsun...

Erken ödeme yok boşuna yazıp durmayın herkes gününde alacak ne yazık ki
Bidaha sölesene :)

Erken verileceği belliydi zaten, güle güle harcayın.

Umutlan3469

Sorunlu diyen sendin bende sana iade ettim geçen sene aldık diyorsunda geçen sene ramazan bayramı 13 mayısdı bizim maaşlarda ayın 5'i itibariyle başladığı için bayram öncesi erken verilmedi gününde aldık kurban bayramıda 20 temmuz o zaman da almadık kısacası günümüzde aldık erken alınmadı maaşlar ayrıca istediğim herşeye yorum yaparım...

Ptt kartı olanlar maaşını, 29 Nisan'dan itibaren.. Ziraat, Vakifbank ve Halkbank ATM'lerinden kesinti olmadan çekebilir. .

Derbeder_55

Hayır, daha yatmadı. Elektrik ödemelerinin erken yatacağını sanmıyorum, normal gününde ödenir.

Arkadaşlar, Ben sabah Ptt'ye sordum, 29 nisanda gel Paranı al dediler

2ğünkaldı
Alırsınız
Odabiter
Meraketmeyin

Elektirik
Ayınbirinde
Yatıyor

tolg@ kardeşim her bayram öncesi erkenden yatar bizim maaş.. Neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım

Losdy

15 yıldır bu maaşı alıyorum 2. Defamı erken veriliyor olması lazım her bayram erken verilmedi yani

arkadaslar bu 2 aydır benim maaşım sabah beste hesaba geçiyor e devlete kımlık alabılırsın diyor sabah 5 ten sonra hesap karttıma geçiyor sizde de öyle bir sıkıntı varmı

Kalem hanım SOSYAL YARDIMLAR KOLAYLAŞACAK:*65 yaş, engelli ve evde bakım aylığı gibi sosyal yardımlardan yararlanmak kolaylaşacak.
Böyle bir konuyla karşılaştım. Acaba bunu demeleri kişinin kendi gelirine bakılacak anlaminami geliyor.bu haber daha bu haber 1 mayısta konuşulup yazılan bir haber

Üst Alt