Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Şubat 2022 aylıklarının ödemesi!?

Ebru101

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Maaşlar ne zaman güncellenir yada güncellendimi

Bugün büyük ihtimal güncellenir.

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün postaneye sordum, şu an herhangi bir bilgi yok gelecek ay maaşlarla ilgili düzenleme yapılırmı bilemeyiz dediler haberlerde artış miktarı yazıyor fakat rakamlarda değişiklik yok

Postanedeki çalışan nerden bilir maaşın ne olacağını[emoji3][emoji3][emoji3]tv gazete internet habe vs 1 aydır anlattı ne kadar olduğunu..kusura bakmayın ama Siz hangi gezegende yaşıyorsunuz.. Nasıl haberiniz yok.. Ayrıca ptt çalışanı sizin gözünüzde nedirki maaşın kaç lira olduğunu bilsin.. Kendinizi geliştirin.. Elinizdeki telefon dünyanın en akıllı aletidir.. Dünyanın bütün bilgileri onda var.. Yeterki boş zamanınızı bilgi almak için kullanın
NOT=telefonunuz varsa googleden şunu yazın (engelli maaşları ne kadar) size herşeyi gösterir.. Bu kadar basit

Ptt kurum ödemeleri diye aratiyoruz ödenecek kayıt bulunamadı diyor

Pazartesiye kaldi

Arkadaslar e devlette yeni güncelleme yapılmış ama giriyorum hic birsey anlamadm,ne maas ne hane yardimi kismi acimiyor.bunu yasayan varmi suan

Bugün haftanın son günüydü güncellenmediğine göre, pazartesiye kaldı..

Ptt kurum ödemesinde gözükmüyor

Normal sosyal yardımlaşma bölümünde çıkıyor kurum ödemesinde çıkmıyor

Engelli maaşları güncellendi.

Engelli maaşları edevlette güncellenmiştir.. Kontrol edebilirsiniz Hayırlı olsun..

Ptt değil edevlette görebilirsiniz.. Ptt den günü gelmeyene kadar nasıl görüyorsunuzki?

'Her ayın 6'sında PTT'den çekilebilir' deniyordu, ama bu kez 7'sinde diyor. Ayın 6'sı haftasonuna denk geldiği için mi? Bana biraz tuhaf geldi, sonuçta atm'den çekiliyor.

Kartı olmayanlar için öyle deniyor..onlar için geçerli.. Size öyle yazsada kartınız varsa 6 sında çekersiniz

Hata yok sizin rapor yüzde 70 üzeridir.. Maaş 1300 lira oldu.. 300 lira diğer ayım zam farkıdır..onun için 1600... Her ay 1300 alacaksınız..

engin9

Hayır çekemez bilip bilmeden yazmayın aktarılmayan paranın neyini çekecek bu ay ödeme günü pazara denk gelenler pazartesi çekecek nokta

Ben 03.01.2022 tarihinde başvurmuştum ve 14.01.2022 de onaylandı mesajı geldi. Şimdi baktım Ptt kurum ödemelerine ödeme tarihi 09.02.2022 olarak 865 TL görünüyor. Belki bu ay haftasonuna denk geldiği için 1-2 gün sarkmış olabilir mi 🤔

Arkadaşım doğum yılının son rakamı kaçsa ona göre alırsın.. Başvuru günüyle alakalı değil..
Son rakamı
0 yada 5 olanlar her ayın 5'inde
1-6 olanlar... 6'sında
2-7 olanlar 7,sinde
3.8 olanlar 8'inde
4.9 olanlar 9'unda
Senin doğum yılı son rakamı hangisi ise o gün alırsın.. Haftasonlarına denk gelirse ptt kartı çıkart aynı gün alırsın hatta gece 12.35 te hesaba geçer.. Kartı olmayanlar haftaiçini beklemek zorunda kalırlar.. Cumartesiye denk gelirse kartı olmayan cuma alabilir.. Pazara denk gelirse pazartesi alır..
ÖNEMLİ NOT=değerli arkadaşlar özellikle ptt kartı ve internet bankacılığı hesabı olmayanlar.. Ptt'den bedavaya kart alıp ayrıca ptt internet bankacılık şifresi alın.. İnternetten hesabınızı maaşınızı kontrol edin ödemelerinizi yapın..

İşte hesap ayın 8 inde alıyorum.. Gece saat 12.35 te hesaba geçiyor.. Bunu bilmeyen arkadaşlar için söyledim..daha çoğu insanın bırakın internet bankacılığı kartları bile yok.. Saatlerce ptt gişelerinde sıraya girip beklemektedirler.. Ayrıca kart olmadığı için haftaiçini beklemek zorunda kalırlar yada mecburi kilometrelerce ptt şubesi için giderler.. Ptt kartınız varsa ayrıca herhangi bir ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VEYA HALKBANKASI atm'den maaşınızı alabilirsiniz.. Bunun için herhangi bir kesinti yoktur.. Hayatın bir sürü kolaylığı vardır ancak tembel ve cahil insan onu kendine zor yapar.. Saygılar
5a5eaabf7672b07131d454cbfefc3866.jpg

engin9

Bankaların ATM'sinden de kesintisiz çekilebilir hususunda emin misin?
Bana PTT kartı verilince bilgilendirme yazısında kesinti yapılacağı yazıyordu.
Yoksa kamu bankaları hariç mi tutuldu?
Aylardır boşuna mı taa 1 km. ötedeki ptt atm'sine yol yürümüşüm?

Sessiz Dünyalı

Ziraat vakıfbank halk bankası çekebilirsiniz ben ptt atmde çoğu zaman para olmadığı için direk ziraat atm den çekiyorum komisyon almıyor

2022 şubat engelli aylığı

Ocak ayının zammı ile yansıtmalı sadece bir kereye mi mahsus alıyıoruz bu engelli aylığnı ....bilgi ltfen?

FUNKYMONKEY

Evet ocakta ve temmuzda iki kere zam yapılıyor. Ama enflasyon her ayın 3ünde açıklandığı için zamlar ocak maaşına ve temmuz maaşına yetişemiyor. Bu yüzden ocak ayının ve temmuz ayının zamları bir sonraki aylıkta veriliyor. Diğer aylar normal zamlı maaşı almaya devam ediyorsunuz.

Üst Alt