Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Şubat 2022 aylıklarının ödemesi!?

Son Ödeme Miktarı
1.070,39 TL
%52 engelli aylıgı

Sadece kamu bankaları..ziraat,vakıf halkbank..
Kesinlikle eminim. Yıllardır bu var. Ayrıca bu banka kartlarıyla aynı şekilde PTT den para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulamayı ücretsiz yapabilirsiniz.. Bu 3 banka ve ptt devlet kurumudur. Birbirlerinden kesinti yapmazlar.. Mesela benim bulunduğum yerde her zaman ziraat bankasında kesinlikle kalabalık olur.. Ben ptt atmye giderim orası hep boş olur.. Para çekme ve yatırma ordan yaparım... Yada ptt kalabalıksa ptt kartımla ziraat vakıf veya halkbanktan işlem yaparım..
NOT=arkadaşlar zaten işlem yaltığınızda ekranda (bu işlem için sizden ücret alınmayacaktır) deniyor size. Çok kişi bunu bilmiyor

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sessiz Dünyalı
Kesinlikle boşuna zahmet etmişsiniz.. Bilgilendirmedeki kesinti özel bankalar ile alakalı olabilir.. Onlar zaten keserler. Rahat olun artık yakınızda bu 3 bankadan hangisi varsa ordan işlem yapın..yda halkbank vakıfbank ve ziraat bankası kartınız varsa aynı şekilde ptt atm'den ücretsiz işlem yapın

Aldığımız para yine eriyecek boşuna sevinmeyin zamlar sizi etkiyecek ayrıca da %40-69 raporu olanlar için zam 800 lira olması üzücü nerde gelir adeti? evde bakım parası 2 bin lira olurken neden biz 800 lira alıyoruz bu adam yatalak bu adam parayı ne yapacak ya evde bakım parasını düşürülsün yada herkese 2 bin lira vererek eşitlesinler

Engelli maaşlarında kat sayı 8 yıldır hiç değişmedi, önceki yıllar da rapor oranına göre 40-70 TL zamlar yapılıyordu bu yıl açıklanan yüksek enflasyondan dolayı 200-300 lira arasında zam yapıldı. Enflasyon da dönen oyunları bilmeyen yok herhalde yıllarca hep düşük gösterildi ki son açıklanan bile gerçek enflasyon rakamı değildi. Bu paralar ile geçinmek çok zor seyyanen zam yapılmalı ya da kat sayı artırılmalı. Aile bakanı twitter ve bakanlığın sitesinde sosyal yardımları artırdık diye güzelleme yapıyor. Twitteri olan arkadaşlar bu başlık altına yazın lütfen, birlik olsaydık bugün maaşlar bu seviye de olmazdı.

https://twitter.com/deryayanikashb/status/1487511573551796230

iLLeqaL

Yazsak ne fayda ki engel yersin bu iktidarın tek yaptığı övünmek başka bir şey bilmiyorlar zam verse ne olur 1400 tl elektrik parası gelmiş çay kaşığı ile verip kepçe ile geri alıyorlar

Ben e-devletten baktığımda 306 tl yatırılmış görünüyor acaba bir hatamı oldu yoksa maaşım mı kesildi? %70 üstü raporluyum.

iLLeqaL
Maaşınız kesilmiş, Bir önceki aydan kalan zam farkı yatırılmış.[/QUOTE] kaç para yatmış

Jokersiz45

siz ve mesajınızı begenen ne yaptıgınızn farkındamsınız.ne demek yatalak parayı napacak illa para dikelikleremı lazım.o yatalak dediklerine daha çok lazım.o para sayesınde bakımını edıolar.burda ebmcılerı hesef alıp onlarıkıde düşsün aynı sevıyeye gelek ne demek bende desemkı sizin engelınız o sevıyeye gelsın yatalak olun .kabul edemsınız etsenızde etmesenızde ben zaten demem.düşüncenız yazık çıkın deyınkı nıye az alıyok.mıktar az deyin bizde destek olak ama bu yaklaşımınız hoş değil.bana sorsan bana verılen ebmde az.böyle birbirimizle ugrasacagımıza ilgili yerlere yazıp ordan care aramaya bakın

Melek hanım sizi rahatsız ediyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim. ben 17 12 2021 de engelli aylığı müracaatım oldu. heyet 29 12 2021 de kabul etti. şubatta ptt ye bak dediler. ben şubatta ne kadar alacağımı hesaplayabilirmisiniz zahmet olmazsa. lütfen. engel oranım %87.

Edevlet şifren yokmu kardeş.. 24 saat Gir edevlete ordan (sosyal yardım bilgileri sorgulama) yazarsa aldığın tüm yardımlar ve miktarları var..(engelli ödemesi) olarak geçer.. Şifren yoksa ptt den şifre al.. Senin maaş aralıkta kabul edilmiş ocak ve şubat maaşın şuan edevlette ödemeniz hazırdır diye yazar.. Aşağı yukarı 2 aylık ödeme 2600 liradır..

Bak kardeş sana görsellerlede yardımcı olayım her ay maaşa 10 gün kala edevletten maaşını kontrol. Hatta sadece maaş değil bu ülkedeki herşeyini malını mülkünü 150 yıllık soy ağacını mahkeni vss takip et.. Edevlet sayfasını masaüstüne ekrana indirmeyin.. O eskisidir.. Yeni sürümünü indiremezsiniz.. Googleden gir edevlet yaz tc ve şifre ile gir.. Sayfa açıldı orda boş alana sosyal yardım bilgileri sorgulama yaz. Yada aile çalışma ve soayal hizmetler bakanlığı yaz zaten onun sayfasında (sosyal yardım bilgileri) çıkıyor.. İşte sosyal yardımları tıkladığında kömür elektrik eğitim gıda engelli maşa pandemi vs hepsi ordadır.. Engelli ödemeniz hazırdır yazar.. Yan tarafında mavi (detay) tıkla orda ne kadar yazdığını öğren. İşte sırasıyla böyle
70178949fd1004204a94a23d74d2800f.jpg
f07a3d4f7f0cb4bb6198f486c5e8bb60.jpg

Hayırlı olsun... elinde telefon İnterneti olupta hala bunu bilmeyen öğrenmek için çaba sarfetmeyen milyonlarca insan var. Umarım yardımcı olup işlerini kolaylaştırmışızdır

Eski edevlet sürümü ekranı kırmızı olur.. O sürüm anlaşılmıyor.. Yenisinden her zaman giriş yapın mavi ekranlı.. Yeni sürümün masaüstü yada ekrana indirmesi yoktur..

Merhaba, engelli maaşı başvurum 7 ocak günü kabul edilmiş. Ancak şubat ayında sadece 1 aylık yatırmışlar. Bu normal mi, yoksa iki aylık maaşımı yatırmaları gerekiyordu ?

Engelli maaşları başvurunun kabul edilği ay değil, ondan sonra ki aydan itibaren başlar.. 7 ocak değil 31 aralik bile olsaydı ocağıda alırdınız..

Üst Alt