Arkadaşım bilmiyorum da maaşlarınız kesilmediği sürece böyle aslı astarı olmayan şeylere inanmayın. ZAten ben bir tuhaflık olduğunu hissettim yani daha önceden 200 tl olan maaşımızı 1200 tl ye çıkaran Tayyip pat diye niye kessin, yok böyle birşey, zaten öbür siteye arlkadaş yazdı, sitenin sahibiyle küfürleştiler adamı hemen banladılar birşey söylemesine fırsat vermediler, bazı sahtekarların maaşları kesilecek herhalde başka da ciddiye alınacak bir durum yok, adam da bunu anlatmaya çalıştı ama adamı kovdular, ben birşeyler yazdım benim yazdıklarımı da sildiler, böyle davranmaları da ister istemez bende şüphe uyandırdı, kendim burdan belirtiyorum, AKP maaşımı kesmediği sürece oy vermeye devam edeceğim, araştırmadan etmeden kükreyip sövdüğüme de pişman oldum, o siteye yazan arkadaş diyor ki sahtekarlık yapanlar var, çok zengin olup da bu maaşı alanlar var telaşa kapılanlar da onlar zaten ama yok evinde bir çalışan varsa alamazsın yok giderler çıkarılmadan hesap yapılacak yok bilmem ne bunların aslı astarı yok üç beş zengin sahtekar kendi maaşları kesilecek diye diğerlerini de galeyana getirmeye çalışıyorlar, dikkatli olun diyorum, çok dikkatli olun birileri bizim üzerimizden bir takım oyunlar oynuyor