Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022'de sürekli iş görmezliğe başvuru yaptım. Ne kadar aylık bağlanır?

Hasanozgan01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
@Abbuk,
Abi ben 23 nisan 2021 de kaza geçirdim %21 engelim var 20 nisan 2022 de sürekli iş görmezliğe başvurdum daha yeni aradılar onaylandı fln dediler 2025 yili oldu geriye dönük ödeme verecekler mi ne kadar olur benim maaş tahmini

23 nisan 2021 iş kazasi yaptim hastane süreci artı heyet fln 1 sene sürdü heyat sonucu %21 engel raporu verdiler 20 nisan 2022 de sürekli işgörmezliğe başvurdum 2 ay önce aradilar ifademi aldılar sonra bi gün sürekli iş göremezlik ödeneğinizi onayladik dediler 17 haziran 2025 de şimdi ben ne kadar maaş alacağim ? ve aradan geçen 4 sene için toplu ödeme yapacaklar mı ne kadar olur bu ödeme nasıl hesapliyoruz ?

23/04/2021 yılında iş kazası geçirdim ayaklarım kırıldı 1 sene ye yakın hastane sürecinden sonra Heyete girdim %21 engel raporu verildi 20/04/2022 yılında sürekli iş görmezlik ödeneğine başvurdum kazadan itibaran 4 sene başvurumda üzerinden de 3 sene geçti 3 ay önce yeni onayladı diye eve zarf geldi aylik olarak maaş alacaksin dediler benim sorum şunlar geriye dönük ödeme yapacaklar mı nasıl hesaplaniyor bilen varsa cevaplayabilir mi Teşekkürler

@Hasanozgan01, selamlar engel oranlarımız çok yakın beni de yeni bağladılar maaşa.

Öncelikle İş kazası geçirdiğiniz tarihten itibaren toplu ödeme alacaksınız.

Ben yüzde 24 için 7450 tl alıyorum.

Üst Alt