Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Belli değil daha ocak da belli olur

Ocak 3 de belli olur tahmini 5000-5500 tl civarı fazlası sürpriz olur...

4700 maaş alan emekli aylığı en fazla 5940 olucak
3500 maaş alan hazine destekli emekli aylığı en fazla ne olucak kimse bilmiyor Şuan da..

Ne olursa olsun, açlık ve sefalet sınırının altında hatta yarısı kadar olacak.

Şimdi dağılabiliriz...

. . .

Son düzenleme:
Seçim var 6500tl den aşağı olmaz.asgari ücret 5500tl iken en düşük emekli maaşı 3500tl aradaki fark 2000tl idi yine en az aradaki farkın 2000tl olması gerekir basit hesab.Yoksa asgari ücret ile arasındaki fark iyice açılacak.Yeni asgari ücrete göre 2023 yılında işsizlik maaşı bile 4000tl oldu.Emekli maaşı da en az 6500 tl olur ucu açık

fenerliyizz

Keşkem de keşkem senin dediğin gibi olsa ama bu çok zor.
Asgarî ücret işverenin cebinden çıkan bir para
Emekli maaşı devletin cebinden çıkan bir para. Ek olarak 1.5 milyon kişi de EYT emeklisi oluyor. Türkiye de emekli sayısı nerdeyse 15 milyona çıkacak.. Benim tahminim son 1 yıldır asgari ücret artışında en düşük emekli maaşa 1000 lira artış yapıldı. Yine aynı şekilde en düşük emekli maaş 4500 -5000 arasında olacak..

Çalışma bakanı Habertürk e canlı katılmıştı,bu konuyu sordular en düşük emekli maaş ne olur diye sordular, emekli maaşlarına enflasyon farkı verilecek dedi,3 ocakta belli olacakmış.!!
Yani bakan ek bi zam rakamı vermedi!!

Valli billahi bu hükümet yetkililerinde din iman var mı Allah aşkına!!
8500 TL asgari ücret nerede, 3500 TL en düşük emekli maaş neree!!

Yemin ederim ki biran önce seçim gelsin diye hiç bu kadar dua etmemiştim !!!

Eree

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Memur ve emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapacağız dedi..
Enflasyon üzerinde zam yapılacağını belirtti. Ama bu zam asgarî ücret kadar büyük bir zam olması imkansız.
Zaten Şuan da 6 aylık enflasyon oranı %17.
Refah payı kullanılırsa %30 zam.

En düşük emeklilik maaşı 03.01.2023 tarihinden sonra 6.000 tl olacak. 6.000 tl den fazla alan emeklilerin maaşı da tüik yalanına göre %17 civarinda artacak ama tayyip show olsun diye bu oranı %25 ile %30 arasında bir zam gerçekleşecek ama ne verirse versin iki ay sonra o zamda enfilasyona ezilecek.

2023 seçimlerini dört gözle bekliyorum valla...
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz...
Engelli ve emekli kişiler son 2 yıldır fiyatların altında en çok ezilen oldu!!

Sıradan bi akülü tekerlekli sandalye 30.000 TL den başlıyor!! Bu AKP hükümetinin dini imanı varmı Allah aşkına
1 paket hasta bezi alıyoruz adisi bile 250 TL iken bu hükümet 4 paket hasta bezi ödemesi olarak sadece 243 TL ödüyor !!! En az 1.000 TL ödemesi gerekirken hasta bezine 243 TL nedir!!

arkadaşlar emekliye yapılan zam refah payı eklenirse sürekli iş göremezlik gerili alanlarda geçerli mi

ben çok ümitli değilim olmaz diye düşünüyorum çünkü daha önce verilen hazine yardımı iş göremezlik maaşlarına yansımamıştı ama bu refah payı farklı işliyorsa onu bilemem

Şu memlekette en çok ezilen emekli ve engelliler dir. Sesleri hiç çıkmıyor engelli ve emekli kardeşlerimizin.

AKP'den önce en düşük emekli aylığı asgari ücretten yüksekmiş

[FONT=TwitterChirp] 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak[/FONT]

Malulen emekliye zam verin çünkü çift dikiş yapamıyorlar

Bütün emekliler ikinci bir işte çalışıyorlar... malulen emeklilerin ise çalışması yasak.tek maaş yetmiyor.acilen zam yapılmalı.iyi günler.,...

normalde asıl maaşımız ( kendi adıma söylüyorum ) 2500 tl ve hazine yardımıyla beraber en düşük maaş 3500 tl oldu.

peki sorum şu eğerki zam olursa yüzde 50 oldugunu varsayalım asıl maaşımız olan 2500 tl üzerinden zam olur ki buda 1250 tl zam demektir.

2500 tl maaş +1250 tl zam = 3750 tl asıl zamlı maaşımız olur..

merakım şudur sizce bizim maaşımız devlet destekli olacakmı olacaksa tahminen ne kadar olur ve en düşük emekli maaşımız ne olabilir ??

En düşük emekli maaş 5000 TL olcak.. Hazine desteği ile 5000 TL devam edecek yine.. Benim emekli maaşım normalde 2883 TL hazine desteği ile 3500 TL tamamlanıyor. Normalde hazine desteği olmadan ENFLASYON zam yapılırsa
2883 x %18 enflasyon = 3402 TL..
Gülermisin ağlarmısın 😪😪😪
Gönül isterki hazine desteği ile olmadan refah ve seyyanen zam ile 6000 TL sabitlesin ve temmuzda enflasyon zam uygulamasında 6000 TL üzerinden zam gerçekleşsin..

selam arkadaşlar ben devlet destekli emekli maaşına karşıyım yıllarca tavandan prim ödeyen birisiyle tabandan pirim ödeyen birisinin maaşı aynı olmamalı ben gelir vergisini 3 verirken tabandan ödeyen vatandaş 1 veriyor ve emekli maaşı bu pirime göre veriliyor bu haksızlık değil mi fakat vatandaşın ihtiyacı vardır yada durumu bozuktur devletimiz sosyal devlet politikasıyla sonuna kadar o mağdur vatandaşın ihtiyacını gidermeli ve destek olmalı

yildirim79

aynen katılıyorum ben tavandan prim öderken herkes 200 000 tl ile emekli olurken ben 600 000 tl ile emekli oldum şimdi nerdeyse 3600 ile asgari ücretle ödeme yapan benle aynı maaşı alacak kaç zamdır aynı şeyi yaptılar 1500 2500 3500 o zamlarda bize 300 500 zam oldu bizim suçumuz ne tamam altta alanlar gerçekten az ama bizi niye mağdur ediyorsun dersin enflasyon farkı % şu kadar artı şu kadarda zam yapıyorum alttan alanlara zam bize enflasyon farkı valla hakkımı helal etmiyorum

Üst Alt