Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

en düşük emeklilik maaşı 03.01.2023 tarihinden sonra 6.000 tl olacak. [ı]6.000 tl den fazla alan emeklilerin maaşı da tüik yalanına göre %17 civarinda artacak ama[/ı] tayyip show olsun diye bu oranı %25 ile %30 arasında bir zam gerçekleşecek ama ne verirse versin iki ay sonra o zamda enfilasyona ezilecek.

inşallah dediğin gibi olur dostum %15.30 zam verildi zannetmiyorum ki 6000 tl yapsın

hayırlı olsun

Zamlı 4.000 tl emekli maaşı (ev kirası+elektrik faturası+su faturası+ telefon faturası+yakacak+gıda+ maaşlardan kesilen muayene ücreti ve ilaç paraları +dışarı çıkacak olsan vesait parası ) ve bunların yanı sıra giyinmek ve kıyafet de lazım elbette aklıma gelenler

ee şimdilik zor ama her şey bizim elimiz de unutmamak lazım

Arkadaşlar açıklanan emekli zam oranı sürekli iş göremezlik içinde geçerli mi bilen var mı

[FONT=sans-serif]% 25 zam yaplacakmış[/FONT]
Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi.

inşallah dediğin gibi olur dostum %15.30 zam verildi zannetmiyorum ki 6000 tl yapsın
Bekleyin ve görün recep bey bu saatten sonra seçimi kazanmak için her yola başvuracaktır. zam miktarını %25'e yükseltti en düşük emekli maaşını da 6,000 tl ortalamasına yükseltecektir hepimiz ayın 15 ine kalmaz görürüz.
https://www.hizliresim.com/ibu4kk8

Ben şunu çözemedim
Benim emekli maaşı hazine desteği ile 3500 tamamlanıyor
2888 emekli normal maaşım
Şimdi bu %25 zam 2888 mi geldi??
Yoksa 3500 %25 zam mı geldi??

4375 tl oldu en düşük...
Bağıra bağıra GİDİYORLAR ve GİDECEKLERDE onun için her yola baş vuracaklar göreceğiz ve yaşayacağız.
Bekleyin hocam nabız yokluyorlar! bunların seçmeninin çoğu emekli yaşlı tayfası idrak edip varayım tepki vereyim diyene kadar 5 gün geçer zaten bunlarda tepki oranını bekliyor sağlam tepki gelirse en düşük emekli maaşı da yükselecektir .

deasn12
2,888 tl olan maaşınıza %25 zam geldi ''şimdilik'' maalesef.

HakanEs26
Hocam bun akape mart/nisan sonu seçime gidecek planları o onun için piyasaya düşük faizle krediye boğacak indirim üzerine indirime devlet eliyle her türlü maddi desteği yükseltecekler hatta tarihte ilk kez mart ayında asğari ücrete bir zam daha geldiğini göre biliriz daha bunların aklından ne tilkiler dolaşıyordur bizim tahmin edemediğimiz......

Ülke de her iş tam anlamı ile komedi ya. Neden? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Asıl soru bu ama cevap işler acısı bu ülke de 3500 TL ile geçiş diyenlerin hiç bir masrafları olmadığı halde miyonlarca maaş alan kişiler. Bu ülke de en düşük emekli maaş hesaplaması 3500 kira 2000 doğalgaz 500 elektrik 150 Cep 150 internet ve 4000 TL gıda topla 9800 TL yuvarlak bir rakam ile 10 bin tl Bunun altında maaş düşünülemez bile. Kimse çıkıp bana ekonomiden dengelerden bahsetmesin. Ülkenin ekonomisini emekli değil siyasiler bozdu bozmaya devam ediyorlar. Ülke de ağzınıza aldığınız bir bardak suyu içmeden vergisini ödüyoruz. Bizden her kalem altında vergi alanlar yaptıkları işi de cebinden vermiş gibi havaları yok mu? Ömre bedel. Sen siyasetçi cebinden bir kuruş vermedin sen benim vergi ile yaptın yapamıyor isen bırak git. Bu arada emekli arkadaşlar sandık geliyor sizde ona göre cevap verin haaa yok vermez iseniz daha çok emekli maaşı ne kadar olacak diye başlık açarsınız.

cabbarehlinamus
Bu demek oluyorki prim gün prim ödeme sistemi patladı gitti

Hazine desteği ile 3500 olan emekli aylığımız %25 zam gelmesi ile 4375

Gülermisin ağlarmısın

deasn12 bunlardan herşey beklenir. Kardeşim bu parayla nasıl ev gecinecek

@ deasn12 kardeşim bu arada nasılsın nasıl gidiyor hayat uzun zamandır konusamiyoruz Ercan34 buralarda mı onu da merak ediyorum

Raymen
Ben %97 süresiz raporu olan ağır bir engelli olarak mecburen evde bakım aylığı başvuru yapicam tekrar
Yoksa bizler aç kalırız.

Allah razı olsun kardeşim. Çok şükür fizik tedavi devam ediyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Uzun zamandır bende gelmiyordum foruma.

deasn12 kardeşim geçmiş olsun Nevşehir Kozaklı da fizik tedavi hastanesi var buraya gelen ler genelde iki üç ay tedavi görüyor kaplıca suyu falan da var bilgin olsun

geçen yıl emekli oduğumda maaş 2200 tl idi,asgari ücret 2800 tl,arada 600 tl fark vardı
aradan 1 yıl geçti,zamlı maaş 4800 tl,asgari maaş 8500 tl,arada 4000 tl fark var

90 yıllarda emekli maaşları asgari ücretin üzerindeydi ! evet çağ atlattılar ülkeye,geriye doğru

milletin vergisiyle aldığınız vekil,bürokrat vs maaşları boğazınıza dursun

deasn12 kardeşim geçmiş olsun Nevşehir Kozaklı da fizik tedavi hastanesi var buraya gelen ler genelde iki üç ay tedavi görüyor kaplıca suyu falan da var bilgin olsun

Allah razı olsun kardeşim düşünmen yeter
Özel hastanede fizik tedavi ve rehabilitasyon alıyorum. Tamamı devlet sgk destekli.
Allah'a emanet ol hayırlı akşamlar kardeşim

deasn12

Hazine desteğiyle maaşı 3.500 TL olan kişiler emekli maaşlarına 3.500 TL üzerinde zam alamayacak, gerçek maaşınız olan tutar üzerine %25 zam eklenecektir.
Sizin emekli maaşınız 2.888 TL ise bu tutar üzerine %25 zam eklenecektir

Sizin emeki maaşınız 2.888 TL %25 zam ile 3610 TL olacaktır

4375 tl!
Bozdur bozdur harca

Aldık babayı...

En düşük emekli maaşı alan vatandaş, ayın yarısını aç geçirmek zorunda kaldı.

Sebep olan herkesin Allah belasını versin...

yazık ağalar eğleniyor bizlerle valla billa yazıklar olsun secimde 2023 de gelcek elbet sandık yazık bu nedir ya ayıptır .

Verdik yetkiyi, gördük etkiyi

[FONT=-apple-system]Açıkçası ben sevindim Akp'nin gidişinin en büyük rolü olacak bu zam oranı. Artık reis Bolsanaro ile takılır Florida'da[/FONT]

Hazine desteğiyle maaşı 3.500 TL olan kişiler emekli maaşlarına 3.500 TL üzerinde zam alamayacak, gerçek maaşınız olan tutar üzerine %25 zam eklenecektir.

😁 yani en düşük emekli maaş 3500 olan 110 TL mi zam alıyor?? Kusura bakma ama bu şekilde olması imkansız. Komisyon yapılmadı daha emekli en düşük maaş parti komisyonlarda belli olur. İyi hatırlayın temmuz ayında en düşük emekli maaş 3000 TL verilmişti sonra itiraz edildi komisyon kararı ile 3500 TL oldu.

deasn12

Aynen öyle hazine yardımıyla 3.500 TL emekli maaşı alan kişilerin bazıları 100 TL zam almış olacak

Eree
Kişilerin bazılarımı?? 500 bin kişi var hazine desteği ile 3500 maaş alan.
Örnek ben
Emekli maaş 2883.43
Ek ödeme 134.62
5510 ek 19 miktarı 481.95
Toplam net maaş 3500

Son düzenleme:
deasn12

500 Bin olsada 3 milyon olsada bence artık taban Emekli maaş diye saçma bi uygulama olmayacak,zaten Cumhurbaşkanı ve çalışma bakanı da taban Emekli maaş diye bişey demedi, bütün emeklilere %25 zam açıklandı.

Sandıkta görüşürüz son 3 dönemdir akp ye oy veriyordum bizi ezdi dalga geçiyorlar resmen.chp taban maaş asgari ücret kadar olsun diyor bunlar vermiyor

[h=1]Son dakika haberi Memur ve emekli zammı yüzde 30 oldu![/h]

Üst Alt