Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya tekrar sorucam.Branşımda 2022'de taban puan 78,3'de kalmış; 2023'te taban puan 71,5'da kalmış ve 2024'de taban puan 69,5'da kalmış.Benim puanım 80,2.
2025 ya da 2026 alımlarında atanmam büyük olasılık değil mi?
Ben 2020 yili ekpssden ilk atamada vhki olarak atanmiştim. Önlisans başarı sıralamam 612 idi puanımda 83'tü. Çaliştiğim kurum yürüyerek evime 5dk mesafede
Herkesin hayalini ben gerçekleştirmiştim o sene umarım gönlünüzce olur sonuçlariniz
Arkadaşlar reklam yapmak için koymadım linki. 29-32.dakikalar arasında branş bazlı sıralamaya dair bilgiler var. Verilen bilgiden hareketle, istediğimiz branşta kaçıncı sıradayız görebiliyoruz sanırsam. - Tabii branş bazlı sıralama açıklandıktan sonra -
2018, 2020, 2022 vs ekpss sınavlarına girenler de geçmiş yıllardaki branş bazlı sıralamaları görebiliyorlar galiba. Ekpss'ye daha önceki yıllarda girmiş, yaklaşık genel sıralamalarınızın benzer olduğu kişiler ile kendi branşınızın o yıldaki sıralamasına bakarak yaklaşık tahminde bulunabilirsiniz. Tabii bu yaklaşık bir tahmin olabilir. 2024 branş bazlı sıralamalar belli olunca daha isabetli yorumlar yapılır