Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah senden razı olsun tercihler olmadan yarin rapor alacaktım bu bilgilerin hepsini senin dediğin gibi yaptıracam raporumda bunlar yazmıyordu valla çok sağol tekrar rapor almak zorunda kalmayım
@Şamil676767,
Kimse aramadı beni memur olarak atandım. Kendim bakanlığı aradım güvenlik soruşturması devam ediyor süreç uzun dediler ondan bahsediyorsanız
Merhaba güvenlik soruşturması biten var mı acaba adalet bakanlığına atanıp Ramazan bayramından sonra başlayanda varmış. Benim belge teslim edeli 73 iş günü oldu ama hala güvenlik soruşturmam devam ediyor, bu kadar uzun sürmesi ne demek oluyor anlam veremedim açıkçası.
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Benim evrak teslim edeli 70 iş gününden fazla oldu Ankara’da bulunduğumdan dolayı Adalet bakanlığı personel genel müdürlüğüne gittim hala güvenlik soruşturmam devam ediyormuş. Yani sabıkayı bırakın karakola gitmişliğim bile yok hayatımda herhangi bir kurumla vs hiç ilişiğim yok neden bu kadar uzun sürdü anlamadım. Bir problem olmadığını belirttiler fakat anormal geliyor çoğu kişi başlamış.
Ben de mart sonu gibi belgeleri göndermiştim ve 3 Haziran'da atama onayı yapıldı. 6 Haziranda başladım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Umarım kısa zamanda haber gelir sizlere de. Teşekkür ederim.
@sadece63, Ne aradığına bağlı. Çalışma geçmişine bağlı. Genelde hiçbir yerde çalışmayıp başlayanlar memnun değil. Özel sektörün zorluğunu görenler için çok iyi