Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 ekpss güncel sırlamam..?

umuttürk1905

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
arkdaşlar ben ekpss 2024 de girdim 92 puan ve 533. sıradayım (ortaögretim) 1. atamada gidemedim ve ortaogretimde hic boş kontenjan kalmadı yani önümdeki insanlar gittiler zaten aramızda 1 -2 puan vardı bu durumda benim güncel sırlamam 533 den 114 mi düşmüş oldu sistem nasıl işliyor?

EKPSS iptal tekrar ekpss ye gireceksin.

2024'te girdiyse arkadaş sonucun 2 yıl daha geçerli yani toplamda 4 yıl geçerli.

4 yil geçerli tekrar tercih yaparsin evt siralamn düşmüştür bu sefer atanirsin inşallah o puanla nasil atanamadin 🤔

verdiginiz cevaplar icin teşekür ederim gecen atamda zaten 1 - 2 puanla kactı yani tahmini olarak kaca düşmüştür

Tm bimiyorum ama bu yil olur gibi sizinki🙏🏻

En son hizmetli 93 te kapatti diye biliyorum

yeni tercihlerde atanırmıyım 2024 de tercihleri yaptım benim sırlamam 533 gecen tercihlerde 419 kişi atanadı hic boş kalamdı atanlarda benden 1-2 puan ilerd idi bu atmda atanrımıyım

ortaogretrim

Normal KPSS ortaöğretimde memurluk kadrosu var dimi

Ortaöğretim den 261 kişinin alinmasi modumuzu düşürdü yaa

90 küsür puanım var memurluk gelmesi imkansız gibi bişey sanırım

2 üni terk ettim. geri de dönemiyorum. illa kıytırık önlisans bölümü okuyacağız :sleep:

Üst Alt