Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Ocak ayında engelli maaşları ne kadar olur?

aykut35

Şuanda güncel kasım dahil enflasyon oranı %33.66 aralık hariç. Aralık ayı birlikte enflasyon tahmin oranı %40. Eğer ki %40 enflasyon oranı uygulanırsa ;

2800 × %40 = 3920 engelli aylığı.

Hocam engelli maaşim ptt kurum ödemelerinde gozukuyorsa gidip cekebilirmiyim. Ama baslangic tarihi ocak 5 yaziyor.

2024 de 1 kere zam gelecekmiş doğru mudur?

Ahmet T

O dediğiniz 1 kere zam gelme durumu asgari ücret ile ilgili. Engelli aylıkları ile alakası yok yanlış bilgi 👍 Memur aylıklarına yapılacak zam ile birlikte Engelli Aylıklarına da zam yapılıyor yani Temmuzda tekrar zam yapılacak.

Ahmet kardeşim heralde şunu düşünüyor askerî ücret gelir seviyesi artışı askeri ücrete olduğu için bizim maaşlar yılda iki ama neye göre gelir kriteri belirlicekler yada yeni uygulama getircekler

Engelli zammı hakkında bilgisi olan var mı...?subata nekadar alacagız..?saygılar

Engelli maaşı zamı hakında bilgisi olan var mı acaba???

Engelli maşşı zamı hakkında bilgisi olan var mı acaba....subat ayında nekadar alacagız????saygılar

Haberlerde söyledi bu akşam %70 üzeri 5600 küsür olmus inşalla öyledir

Haberler der sen bakma haberlere her asgari ücret e zam geldiğinde gazete internet ve tv de asgari ücret e bağlıymış gibi haber yapılır .ama alakası bile yok memur maaş kat sayısına göre ocak 3 de enflasyon farkı açıklanınca belli olur her dönem bu böyledir .

arkadaşlar ben 2022 engelli maaşına başvurdum 6.12.2023 de en geç 1 ay dediler 1 ayyı geçen varmı. evlere geliyolar ya ondan bahsediyorum

yaşarrr normalde bir ayda sonuçlanıyor evet eve geliyorlar
e devlette kontrol ettin mi e devlette sosyal yardıma baktınmı
orda ne diyor eğer para gözükmüyorsa sonra toplu para alırsın

Barda5 aynen kardeşim yüzde 50 gibi zam olur
yüzde 70 üzeri 4200 küsür olur sizin muhtaç maaşı
bizden 400 falan fazla olur

E devletten baktımda 2811 tl yazıyo fox haber şimdi verdi yüzde 70 üstü 5685 lira olcak diyolar

O İki aylık farkla 5600 TL oluyor şubattan sonra 4200 TL olur.

Pesimist99 yüzde 40/69 yüzde 50 zamla 3000 gibi olur
yüzde 70/100 arası 4200 küsür olur kesin zam 3 ocakta belli olacak

Son düzenleme:
matsuyama tamam kardeşim bende biliyorum ama yüzde 50
küsür olarak ortalama yaptım bizim yüzde 70 üzeri 4200 küsür
/40/69 2811 olur 3 ocağı bekliyelim zamlar yüzde elliyi geçer inşaallah

derbeder47

%50 geçmesi imkansız. 5 aylık enflasyon oranı şuanda 33.66
3 ocakta açıklanacak olan enflasyon oranı ise %3.40
Memur zam enflasyon oranı %40 olacaktır..

deasn12

Kardeşim o öyle hesaplanmıyor bilmiyorsun bari yanlış yönlendirme son 6 aylık enflasyon oranı hesaplanirken yıllık oran baz alınıyor memur zammı şu an yüzde 40 ı geçti aralık ayıyla yüzde 50 yi bulacak bizzat kuzenim müdür yardımcısı okulda o da aynı şekilde söyluyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3 Ocak 2024 Çarşamba günü yarın saat 10:00'da Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Bununla beraber 6 aylık enflasyon oranı belli olacak. Bununla beraber Ocak-Haziran dönemi için memur enflasyon farkı da kesinleşmiş olacak.

5 aylık enflasyon oranı yüzde 33,66
5 aylık memur enflasyon farkı yüzde 26,09
Memur toplu sözleşme zammı yüzde 15
5 aylık memur zammı yüzde 45
Yani bundan sonra enflasyon sıfır dahi çıksa memur ve memur emeklileri yüzde 45 zammı garantilemiş oldu. Nihai zam oranı Aralık ayın rakamları ile 6 aylık enflasyonun hesaplanmasıyla netleşecek.

Bilmediğiniz şeyler hakkında boş boş yorum atmayın insanları yanlış yönlendirmeyin şu an memur zammı yüzde 45 Aralık enflasyonuyla 50 yi bulur bulmasada 50 ye tamamlarlar

Üst Alt