Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 SGK ödemelerinde Sonda-TAK farkları kaç TL olacak?

İstanbulda tibocatt için 1800 tl istiyorlar,bunun doğrusunu nasıl ispatlarız

@Shadow007,

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bu sene tak aldığınız zaman yeni fiyatı ve hangi firmadan aldığınızı ayrıca kargo masrafını siz mi ödüyorsunuz yoksa satıcımı ödüyor bunlar hakkında da yazarsanız çok sevinirim.

@ahmet40,

Yeni fiat medikalciden medikalciye değişebiliyor,benden 1800 tl istediler,kargo alıcıya ait diyorlar,eve gelirse ek ücret istiyorlar,şimdi hersey para olmuş,hiç kimse kimseye bedava bir şey yapmıyor,yani insanlığın öldüğü bir zamanda yaşıyoruz ,önceden engelliye,yaşlıya,müşkül durumda olan insanlara hürmet edilirdi şimdi onların hiç biri yok,eğer dikkat etmezseniz kandirilip dolandirilabilirsiniz,mutlu günler diliyorum

@ozzy,

Hocam bursada nereden alıyorsunuz, çınar medikalden alıyorduk eskiden. şimdi babama yine ostomi + sonda reçetesi yazıldı. hastaneden cıkınca yine araştırmalar başlayacak. hislip kullanıyordu sonda olarak. ostomi ise coloplast

@erge_nekon,
Çok haklısınız. İlk engelli olduğum zamanlar 2009 yılı sonları insanlarda engellilere karşı biraz yardım etme, biraz anlayış gösterme durumları vardı. Son yıllarda hastanelerde bile öncelik verilmiyor.

@ahmet40,

Firma ismi Aktif medikal , yeri İstanbul göztepe de , kargo masrafı ödemiyorum çünkü çok uzak değiller, servis ağının olduğu yerlere elden teslim ediyorlar, internetten aratınca numarası çıkıyor, tüm sondalar için arayıp fiyatları öğrenebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar yeni sonda alan arkadaşlar hi-silip için ne kadar fark verdi yazabilir mi

Önceki reçete de 3000 tl vermiştim 2 gün sonra reçete yenilenecek bakalım ne çıkıyor

Ben adana da yaşıyorum 65 yaşındayım 2002 den beri tak katater sonda kullanıyorum 360 hislilp sonda için 3300 tl veriyordum dün medikalcim bir silahlı saldırı da yaşamını yitirmiş şimdi nerede sonda almanın arayışına gireceğiz
Allah rahmet etsin malzemeyi kapıya kadar getiriyordu para hiç önemli değildi istediğin zaman ödeme yapıyorduk
adana merkezde oturan hisli sonda kullanan arkadaşların benimle iletişime geçmelerini rica ediyorum tlf no 05308235244

Bugun 360 hisli katater için adana daki 3700 tl istedi mecburen almak zorunda kaldık çünkü başka alternatif yoktu düşük kalitesiz katater ise tahriş yapıyor enfeksiyona sebebiyet veriyor başka ilerde yaşayan arkadaşlar en son subat ayinda 360 adet hisli katater için kac tl ödedikleri yazmaları ve adres bildirmeleri rica ediyorum

Ben dün yeniledim reçeteyi medikal kargo ile malzemeyi evrak ile gönderiyor evrakı imzalayıp geri yolluyorum kargo medikal e ait 4000 tl dedi

@ahmet40,

Bugün gittim medikalcime Goldcath 1500 tl ödüyordum, zam gelmiş düz 3000 tl fark dedi. Yüzde 100 zam!!! Ve bi zam daha yoldamış öyle dedi. Bu hangi dinde hangi kitapta hangi devletin anayasasına sığar. Engelliler ölsün yemin ederim ölsün. Bu kadar olmaz. Aldığımız maaşın yüzde 80'i sonda-beze gidiyor. Yazıklar olsun bu düşüncesiz devlete ve vicdansız medikalcilere...

Üst Alt