Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026 EKPSS ile Adalet Bakanlığına atananlar

enesmemis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar 2026 Şubat 2 de Muş Adalet Bakanlığına atandım ne zaman başlarım durum bildirir raporu isterler mi daha önce atananlar bilgi verirse süreç hakkında memnun olurum irtibatta kalalım gerekirse bu yıl atananlarla birlikte haberleşme grubu kuralım.

Ortalama 2 3 ay surer. Guvenlık sorusturma sı oluyor ya. Adalet bakanlıgı mı ceza ve tevkifevleri mı sızın

Bende Adalet bakanlığına atandım ama hala aranmadım, diğer bakanlıklar atanan kişiler için gerekli evrakları paylaştılar nasıl olacak bilmiyorum umarım yeterli tarih verirler belgeler için

6 ay içinde başlarsın engelli raporunda çalışabilir ibaresi istiyorlar tekrar rapor aldırabilirler. Eğer tayin olmak istiyorsan tayin dilekçesini İstenilen evraklarla ver. Emniyet senle irtibata geçecek ve atandığın yer seni arayacak telefonun açık olsun. Sende önceden onları ararsan tanışmış olursun iş daha hızlı yürür.

Bende adalet bakanlığına atandım. Henüz haber almadım muhtemelen bu hafta ararlar. Adalet Bakanlığı ve Personel Genel Müdürlüğü’nün resmî internet sitelerindeki duyurular bölümünü takip ediyorum oradan da bilgilendirme yapılabilirler.

Çalışabilir raporu için randevu aldım durum bildirir raporu olur dediler ek rapor manasında personel genel müdürlüğü

Merhabalar arkadaşlar bende Adalet Bakanlığına atandım atanan arkadaşlara hayırlı olsun . Atandığım şehiri 1defa aradım dediler ki bizler sizi arayacağız o yüzden çok sık boğaz etmekte istemiyorum . Hayırlısıyla bekleyip göreceğiz .

@simurg26, hayırlı olsun kardeşim . Atandığınız il veya ilçe adliyesinden sizinle iletişime geçerler . Sabırla bekleyin önemli olan atanmak gerisi bir şekilde hâl olur . Tekrardan hayırlı olsun

@enesmemis, Muğla / Fethiye

Üst Alt