Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da EKPSS ile atama yapılacak mı?

CgrFb

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
16
İyi akşamlar,
17.02.2022 tarihinde yaklaşık 4 yıl önce 12000 EKPSS atamasının yapılacağı duyurulmuş fakat 4 yıldır 12000 EKPSS ataması yapılmamıştır.
Sizce 2027-2028 seçim döneminde 12000 EKPSS ataması yapılır mı?
Eger 12000 EKPSS atamasi yapılırsa ortaöğretim,önlisans ve lisans kadro dağılımı ne olur?
Ortaöğretim,ön lisans ve lisansta taban puanlar kaça düşer? Kaçta kapatır?
Soruyorum.
Çağrı.

Büyük ihtimal olmaz unutuldu gitti

• Beğen
Reaksiyonlar: @li
Umut: fakirin ekmeğiymiş. Umarım alım olur ama ümidim yok.

Bu vaatlere bel bağlamayın artık. Yıllardır vatandaşlarını vaatlerle uyutanlardan bahsediyoruz. Adım başı üniversite var, kpss desen güvenirliği kalmamış atamaların.

Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi acaba yani mayısta sonuçlar açıklandı ama haaala ses yok tercih yapmak için sabırsızlanıyoruz hepimiz, bu süreç hep böyle mi ilerliyor acaba çok beklemedik mi? Siz de benim gibi her gün ÖSYM sayfasını kontrol ediyor musunuzzz? Daha önce tercih yapan arkadaşlar sizce ne zaman başlar tercihler acaba?

Maalesef bekliyoruz , tercihler ocakta açıklanmış genelde ve yine bekleyiş o yönde. Umarım Ocaktan önce açıklanır yoksa ben kafayı yiyeceğim, düşünmek ve plan yapmaktan.

@Hüseyin404, ben de öyle, aldığım puan öyle çok yüksek değil ama taşra da olsa tercih yapacağım bu şekilde bir yer gelir diye düşünüyorum; bir de bölümümden fazla kadro açılır mı diye meraklanıyorum kaç kadro verirler falan ama yok yani elde bir veri olmayınca ancak kontrol edip duruyoruz… Bari sınavı geç yapsalardı da bu kadar merakta bırakmasalardı bekleme süremiz az olurdu hiç değilse

@erola, ayyy öyle demeyin çok üzülüyorum gerçekten

@pericikkk, Evet hocam süreç son 5 - 6 yılda aşağı yukarı benzer şekilde ilerledi. Aile Bakanı Aralık ayı sonunda kadro sayısını ilan etti. Ardından Ocak ayı ortalarına doğru Ösym tercih sistemini açar. 30 tercih hakkınız olur. Tercih sonuçları da aşağı yukarı 2-3 hafta sonra ilan edilir.. Sonrası yerleştirme işlemleri,evrak toplama vs.

@CgrFb, kahretsin! Bu ...tan dünyada ...tan vicdanların olduğu dünyada yaşıyoruz en çok atama kpss de oluyor maalesef ki ekpssyi umursayan yok ama Allah soracaktır en azından o konuda içim rahat elhamdülillah

Üst Alt