Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%21 raporumla EKPSS'ye girdim. Atanabilir miyim?

Emre010101

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ekpss de %40 raporu olmayan sınava gıremez diye bir yazı okudum ama benim sağlık raporumda sürekli işitme engelim var %21 ve sınava başvuru yapıp girdim ve sınavı yüksek puanla kazandım 2. Atamayı bekliyorum sorun çıkacağını düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim peki öyle bir kural varsa neden sınava aldilar

Bir yanlışlık olmalı. Bunu ösym ye mutlaka sor.

İlk atama olmadan nasıl ikinciyi beklersin

2018/1 oldu zaten 2018/2 'ye girdim ben yani 2018/1.tercihler oldu zaten 2018/2.tercihler belli değil yani 2.de kullanıcam tercihi

Ne zaman oldu ya
Rüya mı görüyon Ne yapıyorsun

2018/1 2016 ekpss sınavınındı. Ama sen ekpss girdiğine emin misin? Atanamazsın raporum düşükse.

Eminim ekpss ye girdim aldığım puan 99.45 ve ösym ye özellikle belirttim bana aile sosyal politikalar bakanlığına gönderdi kağıt onaylatip osymden başvuru yaptım bana dedikleri şey ilköğretim öncesi isitme kaybı aslinda normal bir kayip değil kulağım yok delik açıp takma kulak takamıyorlar sıkıntılı biraz atanamam belki ama bu sınava neden aldılar o zaman ösym sorun yok diyor 2018/1 tercihleri 2016 da oldu diye bise görmedim

2018/1 yazdığını gördüm 2016/4 yada 2016/5 yazmasi lazım 2016 nin tercihlerinde peki 2018/2 yazan ekpss sınavına girdim ben oda 2016/2 mi tercih kullanacak ne mantıksız bise bu ayrı yeten şunu ekleyim 2016normal atama değil kura ataması oldu diye biliyorum mart ayinda çünkü her ekpss de 10-15000 kadro açıldı ama 2018 de 5000 sadece

Mart ayında yapılan atama 2016 sınavının 4. Atamasıydı dönem olarak 2016/4 değil de 2018/1 diye yaptılar

21lik raporla sınavamı girdin yani

Raporun tümü oranı 21mi başka hastalık varmı kulakmı 21 sadece

Hem de İlköğretim öncesi işitme
Ek sureli Sorularda kolay olması lazım 99.45 puan

Evet sadece kulagimda

Zira, 657 sayılı Kanunun konuya ilişkin maddesi sadece "görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamayı" memurluk için gerekli bir şart saymaktadır. Madde de, yüzde yüz sağlamlık istenmemektedir. Zaten bugüne kadar yapılan memur yerleştirmelerinde de, hiçbir memurun ataması, sakatlık oranı %1- %39 arasında olduğu gerekçesiyle engellenmemiştir.

21lik raporla nasıl grdinki işlem görmüyo kaydını yapanın bilgisizliği al işte daha neler..

Benim 38rapor vardı öldüm tamamlayım diye

40 altı rapor geçersiz ne sınava girebilir nede engelli haklardan yararlanabilir

O kaydı yapan kimse artık bilgisizleri koyuyolar

Ösym sayfasında bu bilgi var:EKPSS/kuraya; "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun en az % 40 ve üzerinde çalışabilir engelli olanlar başvurabileceklerdir. Sağlık kurulu raporlarında % 40’tan daha az engelli olduğu belirtilen adaylar EKPSS ve kuraya başvuramazlar.

%21 ile engelli sayılmaszin 100 alsan da bos bu memurlar hakkaten cahil %21 raporu nasil kabul ederler.

Ekran görüntüsü atsana kardeş

Tercih yaparsan atanacağın kurum senden evrak isteyecek
Ve engelli oranın tutmadığı için ve kadroyu işgal edeceğin için
Hakkında soruşturma başlatılacak
Kılavuzda tüm sorumluluk adaya aittir yazıyor
Açıp okuyabilirsin

Ekran görüntüsü at raporunun ve sınava giriş belgenin
Yanlış anlama ama milleti kekliyorsun gibime geldi

Aynen hiçmi görmüyolar raporu nasıl yalnış ediyolar

%21 birinin değeri olmasın zira raporun toplamda %40 olması lazım ki engelli haklarından ve sınavından yararlanabilesin eğer seni %21 ile hem engelli sayıp üstüne bir de sınava aldılarsa senin dayın kim kardeş diye sorarım yani :D bana da bir kere 38 verdiler tamamlayacağız diye neler çektik bunu mutlaka tekrar araştır yanan sen olursun kimsenin umru olmaz..

Arkadaslar raporda yanlislik olmamistir osym burosunda calisanlarin gozunden kacmistir hadi osym burosu farkedemedi aile ve sosyal politikalarda calisanlarda mi göremedi bir yanlışlık var bu durumda şahsi fikrim boyle🤔

Ne olacak şimdi
Bunun gibi örnekler daha çok vardır

Kulağında iyimiş valla 21 vermiş keşke benimde öle olaydı

Haline şükret kulağın sağlam

İki kulakta sağlam olmunca olmuyo

arkadaş ortalığı germek için yeni üye olup yazmış
şimdiye kadar neredeydin

yüzde 21 ile başvurulmayacağını çok iyi bildiğin halde neden gidip başvuru yaptın demezler mi adama ??
şubatta başvuru yaptık
o zaman neden aklına takılmadı da üye olup sormadın buraya
şimdi soruyorsun

salak mı var karşında senin kardeş

kanmayın millet böyle insanlara amaçları başka bunların

foto shop bile yapabilirler

devletin kurumlarını salak yerine koyuyorlar aklınca
madem dediklerinin arkasındasın özelden mesaj at paylaş gerçek bilgilerini
at ekran görüntülerini tc kimlik numaranı kapatarak
seni şikayet edeyim de
gerçekten de sınava bu şekilde girmiş misin girmemiş misin anlarız
devletin kurumları itibarsızlaştırmaktan ceza ye de anla bakalım o zaman

sallayın yorum bile yapmayın değmez bu tarz insanlara laf anlatmaya<<<

adam bu foruma üye olur olmaz konu açmasını bile hemen öğrenmiş baksana

ben bu foruma ilk üye olurken nasıl konu açılıyor diye bulana kadar elli yere yorum yapmıştım

milleti salak yerine koyma kardeş
kimbilir hangi üyesin burada
milleti keklemek ortalığı germek ve devlet kurumlarını itibarsızlaştırmak için böyle hesap açmışsın

bu şekilde devam edersen şayet
bimer üzerinden şikayet de bulanacağım devlet kurumlarını itibarsızlaştırıp milleti kışkırttığın için

ıp numarandan bulurlar nasılsa
o zaman anlarsın anyayı gonyayı

.......

bu şekilde devam edersen şayet
bimer üzerinden şikayet de bulanacağım devlet kurumlarını itibarsızlaştırıp milleti kışkırttığın için

ıp numarandan bulurlar nasılsa
o zaman anlarsın anyayı gonyayı
Keşke böyle olsa
Kışkırtan o kadar çok insan var ki
65 aylığı neden eksik yattı diye hesap soran var demediğini bırakmıyor hükümet aleyhine.
Neyse ki kalem sorguladı Engelli maaşı alıyormuş. Özürde dilemiyorlar
Bazılarıda ikramiye niye eksik ......

@kbenly ne sınavı hocam ayak yapıyor aklınca :)

@Zorro haklısın adalet bölümü mezunuyum kanunda apaçık yazıyor kamu kurumlarını olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterip itibarsızlaştırmak cezai müeyyide ile sonuçlanır diye

adamlar herhalde şey diyor, iyi burada resmim yok numaram yok bilmem neyim yok nereden bulacaklar diye ??

valla ıp numarası istediği an devlet, bu sitenin tüm kurucuları vermek zorunda kim hangi ıp üzerinden hangi ilden ilçeden hangi lokasyondan girmiş diye
öyle basit ki bu işler :)

neyse seçim bitsinde atamalarımızı artıramıyorsak bari öne çekelim ki, 3 üncü atama ihtimalı olsun
yoksa bu gidişle bize sadece 2 atama verip tamam diyecekler

tercihler arasında bir yıl var nerdeyse

bu ösym hiç akıllı iş yapmıyor pisikatrikleri zihinselden soktular adamlar hep 100 aldı hakkımızı yediler bizde genelden 81 alalım ancak

Zihinseller en yüksek puan aldıysa şimdi hep bunlar mı yerleşecek işe lovehurts

konu özeti ; allah hepimizin yardımcısı olsun , herşey hakkaniyet içinde olsun. hak yiyen yemeye çalışan herkesinde sonu bi bardak su olsun...

Ayak yapıyor. Hepsini geçtim hadi Aile Sosyal Politikalardan belgeyi de aldı diyelim. ÖSYM sistemi üzerinden başvuru yapılırken Yüzde 40 altı bir ibare girildiğinde zaten hata veriyor sistem :)

Normal kpssde kayıt düzgün ediyolar engelli kpss hep yalnış olmuş kayıt çorba oldu bu sınav. yalnış kayıt yalnış sınav uzar gider bu

Üst Alt