Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%21 raporumla EKPSS'ye girdim. Atanabilir miyim?

Evet bir çok yorum aldım sagolun kimi hakaret etti kimi mantıklı konuştu buraya nasıl atılacak girdiim sinava dair bir resim bunu bilmiyorum söyleyin atayım ancak ben ösym yi aradım aile sosyal politikalar bakanlığında yanlışlık olmuştur dedi

bize sadece ordan aldığın kağıt önemli dediler git bir sor gibisinden evet gittim kagidida aldım sorun yok dediler kağıt elimde ösym deki kağıtla aynı yanlız bana şunu söylediler tercih yaparsın atanamazsin atanirsanda senden tekrar heyet karşınına çıkaracaklar

burda geçici %40 raporu alamazsan soruşturma baslar dediler bizim icin herhangi bir yanlislik veya mahkemelik durum olmaz dediklerinde sizin hataniz ama dedim cunku ben hayatimda ilk defa girdim bu sinava bu yüzden tercih yapmicam kusura bakmayın kafanızda şişirdim

İlgili kişilerin uyarması gerekti bence bununla ilgili bir şeyler yapabilirsiniz tamamiyle dikkatsizce yapılan bir iş!!

Ataması yapılamayacak maalesef olan arkadaşa olmuş oldu ama işte iki tarafında bunu bilmesi gerekiyordu engellilik zaten %40 dan başlıyor!!

Üst Alt