Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 yıllık hizmetim var, şu an çalışmıyorum. Nasıl emekli olurum?

Erdal10

Sicilde bir şerh yoksa, bence iş uzasa da sonunda onaylanacaktır.

Vergi indirimine binaen emeklilik reddedilmiş, bir dilekçe daha yazıp "o halde 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine göre erken Yaşlılık emekliliği için işlem yapın" deyin.

OturanBoğa temmuz başvuru yaptım bekliyorum sonuç suz kaldı biraz üzerine gittim de sağlık kurulu ara karar vermiş telefon aradığımda bilgi istedim ara karar ne olduğunu bilmiyorlar size ayrıntılı şekilde gelir dediler Sağlık kurulunda ara karar nedir ?bilgisi olan varsa paylaşsın.

maluliyet tesbiti için ara karar verilmişti elime geçti resmi üniversite hastanesi veya sağlık bakanlığına ait eğitim araştırma hastanesi diyor bende bunun üzerine üniversite hastanesine gittim hastane sevkiniz yok sgk kurumuna gidin alın oraya gittim ankara ile iletişime geçin 1 haftadır arıyorum telefonlara cevap veren yok mail attım

işin tuhaf yanı kamu emeklililer emekli sandığı hastane sevki yapmıyor olması hastane benden sevk istiyor üniversite hast. 200 tl diyor mail cevap geldi kendiniz gidin sevk yapmıyorum tam teşekküllü devlet hastanesi diyor bana gönderilen evrakta arar kararda tam teşekküllü devlet hastanesi diye ibare yok aklım karıştı @OturanBoğa çok karışık işlemler

Erdal10

Raporda eksiklik olduğunu düşünüyorsa kurumunuz, o eksikliğin giderilmesi için sizi sevk etmeli. Mantıken böyle olmalı.

hastalığımın araştırılmasının tahlil vsr. istiyor maluliyet sağlık kurulu bimer cimer kamu emekliler daire başkanlığına mail attım cevap olarakta durumunuz incelenerek tarafınıza bilgi verilcek mail arşivden dosyanızı isteyerek incelenerek yazılı şekilde cevap verilecek diyorlar bunlar beni khk atıldılmadığımı biliyor ellerinde belge var neden uzatıyorlar altı üstü sevk yapıcaklar hastanelerde sevk istiyor sürekli inceliyorlar bir türlü bitmedi inceleme emekli sandığında çalışmadığım içinmi vermiyorlar sevki çok fazla uzadı!mahkeme açın diyorsunuzda mahkemelerde 3 veya 4 yıl sürüyor inatla sevki istiyorum hayırlısı

Üst Alt