Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 saat tansiyon ölçmek için kullanılan cihaz nedir?

Konular
64
Reaksiyonlar
21
Tansiyonum sürekli fırlıyor. Gün içinde ölçtüğüm zaman 20 ye kadar cıkıyor. Tansiyon ölçtürmek için her sabah sağlık ocağına gittiğim zaman ise yüksek çıkmıyor. Bazen 18 leri buluyor. Tansiyon ilacı kullanmak için tansiyonun kaç olması gerekiyor. Bir arkadaş bir alet takıyorlar 24 saat boyunca tansiyonun ölçüşüyor dedi ama ben bir bilgi bulamadım
Kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Holter cihazı ismi. Kardiyolojiye bir görünün. Cihazı taksınlar diye sizi başka bir birime yönlendirirler. Görevli takar. Belli bir süre üzerinizde durur, bazı şeylere dikkat edersiniz o cihaz üzerinizdeyken. Sonra çıktısını verirler size, alıp doktora yorumlatırsınız. Kabaca böyle işliyor süreç. (Detayları tam hatırlamıyorum ne yazık ki)

@engellibilgi, hergün 1 tane muz yiyin.içindeki potasyum sayesinde tansiyonu dengeler.
Hergün yarım çay bardağı nar suyu iç kardeşim.bende hipertansiyon ve şeker hastasıyım allahın izniyle şifa oluyor.faydasini görüyorum.

Tansiyon holter.. kardiyoloji doktoruna gidip muayene olun..uygun görürse tansiyon holter takılması için randevu verilir..cihaz varsa aynı gün takılır.

24..vaya 48 saat sizde kalır.

Hipertansiyonun teşhis edilmesinde..tedavilerinin düzenlenmesinde, hastanın tansiyonunun günün hangi saatlerinde neye bağlı olarak dalgalandığının verisini vermede oldukca başarılı tıbbi bir yöntemdir.

@engellibilgi,

Her yaşın bir tansiyonu olduğunu söylüyor uzmanlar Bizim doktorlar 13'e 9 üstünü yüksek tansiyon olarak görüyorlar aynı şekilde benimle tansiyonum 15-16'ları buluyor 2 yıl önce tansiyon hapına başladık her sabah günde bir tane içiyorum şu anda bir sorun yok bir kardiyoloji yürümeniz gerekiyor tansiyon ihmale gelmez geçmiş olsun

Üst Alt