Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 yıllık aşkımdan ayrılmak istiyorum..

empatizan

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Tam 24 sene önce tanışmıştık onunla. Ben daha gencecik bir öğrenciyken. Etrafta çok sevilen, popüler bir mizaca sahip olmasına rağmen, ilişkimizin ilk günlerinde ondan çok hoşlandığım söylenemez.
Onunla ilişkimi bir süre herkesten, en yakın arkadaşlarımdan bile saklayarak, kimsenin olmadığı yerlerde, gizli gizli buluştum. Bir iki hafta içinde ona ısınmış, sevmeye başlamıştım. Birlikte ilk kez bir kafeteryada göründük. Arkadaşlarım çok şaşırdılar bu birlikteliğe zira böyle bir ilişkiye asla ihtimal vermiyorlardı. Benim sporcu kimliğim, terbiyeli, hanım hanımcık cici kız görüntüm, onun gibi bir serseriyle pek örtüşmüyordu. Nitekim, onunla tanışmamın ve samimiyeti fazlaca ilerletmemin akabinde aktif sporu bırakmak zorunda kaldım. Benim her gün antremana gidip saatlerce ağır bir tempoda çalışmama izin vermiyordu.
Birlikteliğimizi bir iki ay içinde annem fark etti. İkimizi birlikte yakaladığında, tepkisi çok büyük oldu. Hayatımın ilk tokadını yemiştim annemden. Derhal onu terk edeceksin dediyse de ben gönlüme söz geçiremedim ve sonunda annem de bu ilişkiyi kabullenmek zorunda kaldı.
Birlikte üniversiteyi bitirdik, iş hayatına atıldık, dünyanın pek çok yerini gezdik, yıldızları, yağmuru, güneşin doğuşunu seyrettik, karda yürüdük, içki şişelerinin dibini bulduk, nice unutulmaz filmler, konserler izledik, acı tatlı binlerce anıyı, sevinçleri, hüzünleri paylaştık, birlikte güldük, birlikte ağladık, aynı yatağı paylaştık. Sabahları gözümü açtığımda elim hemen onu aradı 24 yıl boyunca. Dudaklarım onun sıcaklığını hissetmeden başlayamadı güne. Onsuz bir hayatı düşünemez hale geldim. Onun için vazgeçemeyeceğim hiçbir şey yoktu bu dünyada. İyi günümde, kötü günümde o hep yanımdaydı. En ağır hasta olduğum günlerde başucumdan ayrılmadı. Onsuz geçen birkaç saat bile bana zulüm oluyordu. Ona olan aşkım zamanla azalacağına, daha da perçinlenmiş, ikimiz bir bütün olmuştuk. Dünyada hiçbir şeyi, hiç kimseyi ondan daha fazla sevemeyeceğimi düşünürdüm hep.
Ve bir gün fark ettim ki ben bir başkasına aşık olmuşum. Eğer 24 yıllık aşkım olan sigaradan vazgeçmezsem, yeni, aşkımı, gerçek aşkımı yaşayamayacağım doya doya. Onunla uzun, mutlu ve kaliteli bir hayat ve sigara! İkisi bir arada zor.
İki üç adım atıp yorulmak, leş gibi sigara kokmak, fiziksel bir aktivite, kuvvet gerektiren birkaç şey yaptıktan sonra kös kös öksürmek, olmadık zamanlarda sigara molası vermek istemiyorum artık. Bu konuyu henüz 24 yıllık aşkım sigara ile konuşmadım fakat yavaş yavaş ondan uzaklaşmaya başladım. Sigara ile birlikteliğimi hiç olmazsa günde üç sefere düşürmek istiyorum .
İşte böyle.

:lol: :lol: :lol: İSABET OLMUŞ.... :lol: HAYIRLISI HAKKINDA :lol:

valla bende inandım
seni yazından dolayı tebrik ediyorum.
mükemmel bir yazı olmuş

Gözüm tutmamıştı benimde zaten iyi olmuş. Alınabilecek en doğru kararlardan biri bence. :wink:

ne demiş bernard show amcam:
cigarayı bırakmak zor diyorlar..
hiç de değil..!
ben en az 10 kere bıraktım :)
sizin bu kaçıncı bırakışınız :wink:

Hiç bırakmayı düşünmedim dolayısıyla da denemedim :)

Bi keyfim o:) ondan da olamam şimdi yani :wink:

Yok iyi bir sevgili değil o, seni aldatıyor hem başkalarının dudaklarına yapışırkende gördüm onu. İsabet olur :D

Sevgili dostlar,
Beyan ettiğiniz fikirler için teşekkür ederim.
Yapma, etme, yazıktır, 24 yıllık aşkını nasıl terkedersin diyeniniz olmadığına göre, isabetli bir karar vermişim galiba :D

Bunca yıllık aşkınıza yazık etmişsiniz.. :D Ben de 15 yıllık aşkımı bırakmak zorunda kalınca çok üzülmüştüm...Büyük bir keyf,kokusunu ve dumanını saymazsak,ama boğazımda faranjitim olmasa kimse ayıramazdı beni ondan...Kader utansın diyelim... :D :D :D

şimdilik mesut ve bahtiyar bi birlikteliğimiz var kendisi ile :):) ama ileride bende ayrılmayı düşünüyom laf aramızda çünkü sağlığıma ghözdiktiği hakkında duyumlar alıyorum :twisted: bırakan arkadaşı tebrik ederim büyük azim valla

Tebrikler siğarayı bırakmanıza çok sevindim...
2002 de hastanede yatarken bir amca vardı, oda orada yatıyordu gırtlak kanseri olmuş, Allah kimseye vermesin.
Benim odama geldi bir gün bişeyler diyordu hiç bir dediğini anlamıyordum.
Hemen bir kalem kagıt verdim eline, amca yaz diye gösterdim...
kagıdı aldı yazdı. Kızım sakın siğara içme ben buhale siğara yüzünden düştüm, diye...
Sonra boynunda ki sargıyı kaldırdı.
Bogazında bir delik vardı, kesilmişti gırtlagı, o nadenle konuşamıyordu ...
Sonra aglaya, aglaya çıktı odamdan..

O günden beridir bunu hiç unutmuyorum.Ama bende arada bir içiyorum saklamıyım bunu bile, bile.
Selamlar

ben arasıra birlikte oluyorum kaçamak yapıyorum aşkımız yeni başlıyor bırakmaya erken başlamadım ki ,

ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN SİGARAYI KİŞİLEŞTRMİSİN BAŞINDA BİRNDEN BAHSEDİYOSUN GİBİ HALBUKİ O KİŞİ SİGARAYMIŞ PYLŞIM İÇİN TŞK

bu alıntıya başka bir yerde rastladığımda bende aşk olarak düşünmüştüm son satıra gelene kadar)

cvp

hiç tereddüt etmeden terket ayrıl osinsi aşkından yoksa osenden birşeyler çalmaya devam edecek gizligizli veasla sana vefalı davranmayacak anlıyormusun

Ben bu konuda sansliyim...bu yaşima kadar hiç içmedim sigara::)

Sevgili Loret,
Yazdığınız satıra çok içerleyerek hemen bir sigara yaktım. Yazım alıntı değil. Her ne yazıyor olursam olayım, alıntı yaptığım tek bir satırın bile kaynağını gösterme ahlakına sahibim, aksi takdirde çalıntı olur.
Esas içerlediğim şey, benzer bir mantıkla sigarayı kişileştirerek benden önce başka birisinin yazmış olmasıydı. :( Hemen “eyyy google söyle bana; var mı benden önce benzeri bir aşkı anlatıp da internet alemlerine yollayan babayiğit" diye sordum. Bir çok anahtar sözcük girerek aradım. Yok be yahu, kuru iftira. Sadece şu linkte bir şiir vardı, benim aşkımla alakası yok: http://www.kasimpasaliyiz.biz/uploa...-askim-sigara-siir-okuyun-makara-d-12194.html.

Sayenizde, bitirmeye çalıştığım aşkım yeniden alevlendi.
:lol: :lol: :lol:

yaaa çok güzel anlatmışsınız gerçek bir aşkı, önüne çıkan engelleri, ve birlikte yapılan şeylerin güzelliğini anlatır gibi:)
ben, 24 yıldır nasıl böyle ilk günki gibi sağlam kalır bu aşk demeden sonuna yaklaştım yazının:) ve 24 yıl sonra bu kadar dolu dolu ve güzel geçmişken neden bir başkası diyemeden bu kez tam sonuna geldim:)

ama bende terkedeceğim onca yıllık hususmuzu bir kenara bırakıp artık kendimi düşüneceğim de ne zaman:):)

oda beni seviyor:):)

Basligi görünce dedim nasil olur yav 24 yillik ask bitermi diye basladim okumaya alla alla herseye katlaniyorken herzaman yanindayken acaba esi sevgilisi baskasiylami oldu gördü yakaladida ayrilmak istiyor diye okumayi beklerken oda ne Dünya´nin bas belasi sigara cikti karsima.Ohhhh yeterki sigara olsun dedim sevindim güzel yazmissiniz paylasim icin tskler.Esime okutuyum diyecem ama önce sen kendine bak derse ya :oops: :oops: :roll:

Aşkların en güzeli insanı gün geçtıkce güzelleştirenıdır.
Sizin yaşadığınız 24 yıllık aşk ise sizi her gün çırkınleştırmıştır.
geçte olsa biraktığınız için ne mutlu size,
yeni aşkınızla mutluluklar dilerim.

sıgara ılletını bırakmak lazım ama nasıl bılemıyorum..

capricorna fazlasıyla katılıyorum o seni arkandan yavaş yavaş vuruyor bence ağırdan alma hemen terk et....

böyle birine nasıl aşık olmuşsun bende buna şaşırıyorum :) hemde 24 yıl boyunca

Bende ;o sinsi,acımasız, her türlü kötülüğü bana yapmaya hazır olan aşkımdan sadece 15 gün ayrı kalabildim.Onu hayatımdan çıkartmak istiyormuyum tam olarak bilmiyorum aslında, ama sık sık buluşmamak gerektiğine inanıyorum.
Keşke diyorum, sana şöyle günde sadece 2-3 kere ihtiyaç duysam.
Sadece kahvelerimde bana eşlik etsen.Her mutluluğumda-mutsuzluğumda ,aç karnına-tok karnına yanıma koşup gelmesen, bir şeytan gibi sol omuzumda gezmesen, senin yüzünden ikinci sınıf vatandaş olmayı bile kabul etmiş beni
arada bir ziyaret etsen diyorum, diyorum da...
Ne ben onsuz nede o bensiz yapamıyoruz, biz birbirimizi tutkuyla seviyoruz.

Neyse ayrılmayı başaranları kutluyorum

İnanın bırakmak çok kolaymış.

Vallahi arkadaş 35 yıllık dostumdan ayrılabileceğim benim de hiç aklıma gelmezdi ancak bu sene eylül başında kalp krizi geçirince onu anında öyle bir terk ettim ki sigara tiryakiliğimi bilenler duyunca şaşırıyorlar. Tabii bunda canın tatlı olmasının da payı çok büyük kabul etmek lazım ama neden bunca yıl bu azmi göstermedim veya en azından neden denemedim diye kendime çok kızıyorum inanın. Derler sigarayı bırakan insan sigarayı çok ister, yalanmış. Ben şahsen 4 aydır bir an bile aklıma getirmedim, değil yanımda sokakta bile sigara dumanı burnuma geldiğinde iğrenir haldeyim.
Kullananlara samimi diyorum başınıza bir musibet gelmesini beklemeden bırakın şu meredi. Hani eskiden Tekel bizim idi, şimdi bizimle alakası da kalmadı. Zehire verdiğimiz para tamamen zehir tüccarlarına, yurt dışına gidiyor döviz olarak. Sağlık yönünden bakmayanlar olaya bir de bu açıdan bakarlarsa belki daha kolay bırakırlar.

şehri banu yazınızı okurkn eşinden ayrılıyor diye üzülmüştüm.en iyisini yaprsınız bırakabilirseniz bende senin gibi düşünüyorum sanırım onsuz yapamam

gerçekten çok çirkin bir illet herkesin bırakması temennisiyle

sedanur_m demiş ki:şehri banu yazınızı okurkn eşinden ayrılıyor diye üzülmüştüm

Üzülmene gerek yok sedanur_m bırakacak bir eşim olmadığı için ben de bari sigarayı bırakam dedim:D

Üst Alt