Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 yıllık aşkımdan ayrılmak istiyorum..

önce okumak istemedim,bana ne 24 yıllık aşkından dedim.son cümleye gözüm takıldı,işin aslını anlayınca hepsini okudum.
yazı çok güzel,tebrikler.tabiki bu sevdadan vazgeçin.geç bile kaldınız ama gençlik,hayat koşulları vs. yüzünden "aşka" ihtiyaç varmış demekki...
benim hiç olmadı,olsun da istemem.ne mutlu o tür aşklara düşmeden sevebilenlere ve gerçek sağlıklı aşklara dönebilenlere.
tek eğlenceniz bile değildir sigara
sizden değerli mi ki hayatınızı sizden çalmanıza izin veriyorsunuz"eğlence " uğruna...
hayatta yenebilen-içilebilen bunca güzel şey varken tütün en son içilebilen şey bile olmamalı...
herkese dumansız,nikotinsiz bir hava sahası dilerim ve sigara yasağını desteklediğimi de belirtirim.kendinizi düşünün,düşünmüyorsanız çocuklarınızı,onlar da yoksa doğacak bebekleri düşünün.
engelli olup sigara içenleri hiç anlamıyorum.sağlık önemsiz mi?zaten engelli olmuşsanız bari izin verin iç organlarınız sağlıklı kalma ihtimalini yaşasın.
ben insanların sigara içmeme ihtimalini çok seviyorum......:)))

Yazınız çok güzel tebrikler ilk önce insan nasıl olur da 24 yıllık eşini bırakıp başkasına aşık olur dedim ama sonra sigara olduğunu anladım içim rahat etti diyemem. Benim babam da 7 yaşından beri sigara kullanıyodu tam 50 sene kullandı az değil .Yarım asır sonra birgün bacağında damar tıkanıklığı oldu. Doktor :"ölmek istiyosan sigaraya devam" dedi. Babam o gün sigarayı bıraktı aradan 5 sene geçti babamın kalpteki ana damarı kopacak hale geldiği için baypas oldu yine. Sigaranın yüzünden. inş siz bu ve daha kötü hallere düşmeden o illeti bırakırsınız Allah yardımcınız olsun.

Sigaradan aşık maşuk olmaz olsa olsa sinsi bir düşman olur.

Bu sinsi düşmanı dost bilip bir fiil 45 yıl ciğerlerimde besledikten sonra
birden aklım başıma geldi ve 4 yıldır geberttiğim düşmanın arkasından gülüyorum.
Bu savaşta sanada başarılar.
Hayat senin için şimdi başlıyacak.

O aşkı ben de üç yıl yaşadım ve bitirdim sonunda,sizi de tebrik ediyorum,isabet bir karar olmuş,yazınız da harikaydı,yüreğinize sağlık,paylaşımınız için tşkler...

Bir de ben kurtulabilsem bu aşkımdan..Kazısam hayatımdan, çok denedim olmuyor... Vazgeçemiyorum...En tutkulu keyfim...Ama biliyorum ki en büyük de düşmanım...O beni bırakmadan ben onu bırakabilirsem ne mutlu bana...:)

Amann sen de, atın ölümü arpadan olsun diyen teyzem akciğer kanserine yakalanarak 2007 yılında vefat etti...Gözlerimle tanık olduğum o manzara bile yetmiyor vazgeçmeme.:(

Rakı içen öldü de su içen ölmedi mi demek kolay da hastalık başa gelince çok zor çok çok zor...

slm

Ben hiç aşık olmadım. Napmam gerekiyor? YaŞ geçmeden baslayayım mı yoksa ?
Okurken valla dusunce sardı beni. "Böyle büyük aşkalar da var mıydı?" dedim icimden ama sonuna gelince cok iyi bir karar verdigini anladım. Bence gec olmus ama zararın neresinden dönerseniz kardır sözü doğru. İnşallah tekrar baslamasınız.

Ben de uzun zamandır sigara kullanan biri olarak bırakmayı hiç düşünmedim.Onu aşkım ya da dostum olarak da hiç görmedim.Şarkıda geçer ya hani:"Benim en iyi dostum içkim, sigaram...Onlar da terk ederdi olmasa param..." :)Fazla yüz vermemek gerek diye düşünüyorum.İçmekten kendini alıkoyamayan arkadaşlara bitkisel çaylar öneriyorum.En azından toksin atmada birebir...

bir kere içtim sigara oda küçükken içtim bogazımda kaldı sigara sevemedim igrenc bir tadı kokusu vardı dahada şimdi 24 yasındayım bir defa agzıma sürmedim sigarayı ALLAH korusun

valla ben sigara kullanmadıgım ıcın bırakma gıbı bı derdım yok

Üst Alt