merhaba, opel ve chevrolet GM motor grubunun otomobilleri olduğu için motoru sıkıntısızdır güvenlik testlerinden 5 yıldızı üst puanlarda alan bir markadır. lpg de opel ve chevrolet uyumu biraz sıkıntılı çünkü magnezyum alışımlı sibop başlıkları oldugu için, 50-80bin km den sonra 1.500 tl civarı bi masraf acabiliyormuş. sehir efsanesimi desem bilmiyorum, yıllarca sıkıntısız kullananlarıda biliyoruz. ama forum sitelerinde sibopların eridiği için dediğim meblayı ödemek zorunda kalanları da okudum. 25000 tl ye net eğer elinde ise; biraz daha kata bilirsen chevrolet aveo 1.4 otomatik sedan alabilrisin. çok güzel tip güvenlik v.s. direksiyon v.s. kullanışlı. opellerde iyi. ben de hiç para yoktu banka ile alacaktım çok dolandım; kaç firma ve marka gezdim haddi hesabı yok üstelik. honda civic 33500 dediler ford focus 32-34000 arası, hundai acent blue dizel 32500, skoda yeti 34000, toyota corolla 1.6 35000-36000 civarı, peugeot 301 28000, citroen c elysee 26500 tl en dolusu idi citroenin ki. chevrolet cruze 1.6. lt at orta donanım 27,500 e aldım nasip. ha bu anlattıklarımı eskiden bilmiyordum. memnunmusun dersen evet araba süper. konforlu ve gösterişli. malzeme işçilik güzel. motoru ople ecotec motor. kasa daewonun kasa tasarım amerika ve avrupa mühendislerinin ortak tasarlaması. ben parama göre aldım. tüpü taktırmadım 4600 km oldu 8-9 ayda, en fazla olsun yılda 10.000 km yaparım gibi geliyor.