Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık'ta atama sayıları açıklanacak!?

zürafa

Ben inanıyorum Zürafa birgün biz engelliler olarak güleceğiz. Çok ağladık, çok üzüldük.

O gemi bir gün gelecek. Bir gün o gemiye binip bu kötü günleri unutacağız..

zürafa arkadaşım çok teşekkür ederim İnşallah çok isterim hep birlikte atanmayı ama benim hiç umudum yok çünkü sayı konusunda birşey denilmemiş bence sayı çok az olacak 2018 te sınava giren sağlıkçıların emeği hiç oldu 2020 de yeni adaylarla sağlıkçıların üzerine bir o kadar daha sağlıkçı eklendi bence sayı çok önemli ama o konuda bir açıklama yok eğer uygun miktarda sayı olmazsa 2018 de sınava giren sağlıkçı arkadaşlar büyük haksızlığa uğrayacaklardır ve yıllarca atama bekliyeceklerdir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı normal kpss ile 70 000 sağlıkçı alındı İnşallah Sağlıkçılar yüzde 3 lük payı alır

fztahmetygc kesinlikle sana katılıyorum bakarsın fzt çok alır ben inanıyorum ki bu emeklerimizin karşılığını er ya da geç alacağız hayatımız hep bir mücadele karın altından bile bir kardelen açiyorsa ahmet eminim sende bende bizim gibi bir çok kişi hakettiği yerde olacak dua edelim 🙏🏻

2020 yılında müezzin atayip duruyorlar, 1000-2000 sayı verirler konu kapanır. Çoğu da zaten müezzin fln. Onun dışında En yüksek puanı alan birkaç yüz kişi dışında hiçkimse de atanamaz. Döngü böyle.

2018 girişlilere 3. atama verilmedi. 2020 sınavıyla birlikte ikisini de bir arada çıkarmak için. Yüksek bir sayı olsaydı bütün haber kanalları haber siteleri bunu yayınlıyor olacaktı. 90-100 arası puan alamayan ümitlenmesin bu söylediklerim moral bozma değil gerçekler 1000-1500 ü geçmez atama sayısı

Neron9025

Aralik sonunda 500 ila 1000 arasi bir atama kadrosu olacak kesin bilgi lise 90 onlisans 86 bu puanin altindakiler atama beklemesin

Nerden aldınız acaba 500 ile bin arası atama sayısını öyleyse hiç bir anlamı yok göstermelik

berkecolak bölüme göre değişiyor arkadaşlar lisansda puanlar daha düşük , misal benim elektrik elektronik mühendisliğinde 2. atamada 78'e kadar düşmüştü. 3. atama yapıldı 3 ay önce daha da düşmüştür muhtemelen. Lisans kısmen daha şanslı. Tabi 2018 sınavı çok kolaydı. yani evde deneme yaptım 97 aldım 38 dakikada bitirmişdim. 2020 sınavın puanlarının daha aşağı olacağını düşünüyorum.Çünkü çok daha zordu Lisans haricini bilmem tabii ki. Herkez hakkında hayırlısı

balkan12

Şu mesajı neye göre yazdınız? Hangi verilere göre? Elinizde veri olması mümkün değil çünkü 3 Aralık’ta yayımlanan tercih kılavuzu yok. 2019’daki 19 Aralık’ta yayımlanmış, 2018’deki 30 Kasım’da.

Yani böyle sallamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Son düzenleme:
Niye alacaklarını açıklamadılar mi ki açıkladılar öylemi eeee sayı açıklamadılar ise ben napayım azcıkta siz bir şey yapın bir bilgi edinin normal de sayı belli açıklamıyorlar ise ben napayım

Sayı da akıllanırdı 2018 ciler hep bana hep bana deyip sınavı 15 kaşıma kadar erteletmeseydi şimdi herkes tercihe başlardı 2020 sonucu açıklanacak ki aralık 17 de ardından klavuz yayınlansın

Bu işlemi baştan beri sınavı erteleterek değil atama isteyerek yapacaktınız siz naptınız sınav olmasın bem bir atanayım eee sonuç

Öncelikle 2018’li değilim.

Sizin konu başlığınıza bakıp konuya giren insan resmi olarak bir şeyler görmek istiyor. Bu da tercih kılavuzu demektir. Zoom’da konuşulan bir mesele olarak bakmamak lazım. Çünkü o mesele, taa Kasım’ın ortasında konuşuluyordu sınav sonrası Aralık ayında atama yapılacak diye. Yani 3 Aralık’ta dediğiniz gibi herhangi yeni bir bilgi edinmedik.

Son düzenleme:
Ben de isterdim sayı açıklansın ki önümü göreyim fakat çok bir şey değil aralık sonuna kadar herkes sayıyı öğrenecek
Önemli olan alımın kesinleşmiş olması

2018-2020 ayrımı nedir yahu? 2018'liler 3. atama alamazken, verilen kadrolar az diye bağırırken 2020'liler neredeydi? 2020 sınavına giren yeni arkadaşlar da sanıyor ki atama sayısı ve klavuz açıklanınca hemen atanacaklar.. bi zahmet Ösym verilerini ve kadroları inceleyin.
Bu başlığı açan arkadaş; engelliler günü mesajında verilen ayrıntıları inceleyip, sonra başlığı açsan daha mantıklı değil miydi?

Zoom görüşmesini yapanlar keşke sayı için de bilgi alsalardı onlar da gün için de açıklanır diye düşünmüş olmalı

Acelen ne 2 yıldır beklemişsin hiç bir şey elde eşememişsin az da ha bekle aralık sonu sayı açıklanır

Sınavı erteletmeseydiniz sınavı erteleyip aynı zaman da atama istemek ne kadar mantıklı idi acaba

Şimdi bile aynı dert 2018 3 atama olmamış da bilmem ne de yaaaa arkadaşlar şimdi atama var önünde buna çalış sayıyı çoğalt asıl mesele bu siz halen sınav ertelenseydi biz de 3 atama da atansaydıkı ile bir yere varamazsınız bekleyin ne kalmış aralık sonuna

Ayrıca atama isteyecektiniz 3 . Elbette yapışmalı idi 2019 da isteyecektiniz nisan da sınav zamanı geldiğinde istersen olmaz

2019 da istedin yapmadılar ise bu nisan da sınava gireceklerin suçu değil idi

balkan12

Hâlâ utanmadan 2018lilere laf söylüyorsun ya! Pes! Herşey sizin bencilliğiniz yüzünden! Sınav da sınav dediniz al sana sinav!

Ben 2018'de sınava girdim 87 aldım 3.atama olsa kesin atanırdım çünkü sıra bana gelmişti ama ben işi şansa bırakmadım 2 yıl sıkı çalıştım ve tekrar sınava girdim bu kez çok iyi geçti ve 90 üstü puan alacağımı düşünüyorum..Ne gerek var 3.atamayı beklemek.2020deki insanlar sınava girecek ve benim önüme geçecekti.Bunu yapacaklarını tahmin ediyorum.Şimdi kafam rahat. Yok benim hakkımı yediler yok 2020dekiler atandı biz atanamadık diye ağlamıyorum..Arkadaşlar bende sizler gibi Türkiye'de yaşıyorum.Siyaseti bilmemde anlamamda ama ülkemde neler olup bittiğini gözlemleyebiliyorum.Bu ekonomide %6 kota fln vermek hayalcilik olur ama oldu ki verdiler benim için büyük bir süpriz olur ve 90 altı puan alan arkadaşlar içinde sevinirim atanma ihtimali oldukları için ama 2000 atama olsa dahi ortaöğretim için söylüyorum 90 altı alan insanlar için çok zor.2018de sınava girenler hatırlıyodur kaç yüztane diyanetten adam aldılar 93-94 puan alanlarda atanamadı hatta 95 alanın hizmetliye atandığınıda gördüm..Yapacağınız tek şey çok çalışmak.İnternette fazlasıyla kaynak var..Ben okan Öğretmenden çalıştım sizede büyük faydası olur..:)

Kpss ye milyonlar giriyor 150 bin kişi alınacak yani yaklaşık 3 milyon 350 bin kişi boşta kalacak. Ekpss 85 bin kişi girdi 2018 de 3000 kişilik atama 2 sene içinde yapıldı.

Biz burda yapılan atama sayılarına göre yorum yapıyoruz 2018 ya da 2020 derdinde değiliz.

Lütfen itiraz ve tartışma ortamı yaratan arkadaşlar şunu kendilerine sorsunlar!.

Neden her sınavdan sonra atama sayıları belliyken ekpss ataması için sayı verilmiyor?

arkadaşlar ekpss sonuçları niye açıklanmıyor ya moralim bozuluyor ya hergün ösymyi arasakmı acaba puan sonuçları için benim telefonlara bakmıyorlar

Mamigfb sonuna kadar haklısın. Ben hala hatalı sorularda takılı kaldım. daha soru hazırlamayı bilmiyorlar bizden yapmamızı bekliyorlar. diğer bir soru ise çok açık bir şekilde cevabı "soyadı" olan soruydu. biliyorum cevabı çok basit. ama ben çok çok hızlı yaptığım için "alfabe" şıkkını görünce işaretledim geçtim. soyadı şıkkını görmedim. görsem işaretlerdim. size soruyorum Osmanlıda Alfabede ne inkilabı yapıldı :/ Aklım almıyor.... Osmanlı Alfabe mi değiştirdi... İşin ilginci kimse bu soruyu tartışmadı çünkü herkez zaten soyadı yaptı. Bir hatalı soru bizi 5 dakika düşündürüyor ve zamanımızdan emiyor. Belkide diğer sorularda hata yapmamıza sebep oluyor. Misal bu soru. ÖSYM'ye gerçekden çok kızgınım. Atanacağımı biliyorum ama kendi şehrimi garantiye alamamak.

Mamigfb

Ruhsal engellilerin ilaçlarını icip çalış da görelim,tabi çalışabiliyorsan

Mamigfb
Bende bipolarım dershaneye yazıldım ekindeki sınav ertelenen kadar deli dehşet ders çalıştım. Sonrası umutsuzluk olunca çalışmayı bıraktım

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78

Herkesin durumu farklıdır. Ben odaklanamiyorum ve sürekli kendimle savaşıyorum..

Üst Alt