Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atama için yapılan çalışmalar detayı içeride

Bunun konusu var change org da imza kampanyasi da baslatilmisti,1500 civari imza toplanmisti ordan devam edin.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmza kampanyasıyla biyere varamayız, sgk'nın karşılamadığı ilaç değiliz. Bütçemiz çok fazla bizim devlete. O yüzden başkentte eylem yapılmalı, açlık grevi yapılmalı. Medya duymalı, habelerde yayınlanmalı. İlk eylem gibi muhalefet vekillerde katılır, nasıl olsa muhalefet yani işi bu:) ankarada oturan kardeşlerimiz bi öncülük etsin.

Bizim bizden başka kimsemiz yok! Hadi kardeşler, gün birlik beraberlik günüdür. Tek yürek günüdür. Bütün engelliler bir araya gelerek, engelsiz olma günüdür..!

Hala 3. atama olacağını sananlar var mı ?

İyi bir ekip çalışmasıyla neden olmasın...Böyle forum köşelerinde örgütlenilmez ama bir whatsapp ya da telegram grubu felan kurulmalı ve ordan örgütlenilmeli yapılacak işler için...

Ekpss 3 atama olur mu?

Arkadaşlar eski tecrübelere göre 3 atama yani 2017 /2 atama olur mu

71 puanım var bilgisayar teknikeriyim az farkla kaçırdık bu sefer

keşke olsa ama sanmıyorum süre doluyor 2018 de sınavın süresi doluyor

Atama olmayacağına dair emin konuşanlar neye dayanarak söylüyor üstelik sınava dahi girmeden bu yorumu yapıyorlar biraz inceleyin 2012 de subat ayinda bir atama olmuş sebep ne olursa olsun 3. Atama olmus Üstelik nisanda sinav varken.tekrar söylüyorum

bende gayet iyi matematik çözen biriyim ama sınavda küçük bir hatam binlerce kişinin sıralamada benim önüme geçmesine sebep oldu çok erken konuşmayın kimsenin sizin tesellinize ihtiyacı yoktur

belki dediginiz gibi 3. Bir atama olmaya bilir ama sizler böyle bilmiş bilmiş konuşurken sınırda kalan insanın canı daha çok yanıyor . Dikkat edin incittiğiniz yerden incinmeyin...

3.atama olabilir sakin ha sakin burdaki insanlara bakipta enseyi karartmayin.Bu sinavda puanlar 80 den asagi dusmez diyen tonla şizofren vardi bu forumda da,gorduk kaca dustugunu,kimseye inanmayin 3.atama olsun diye lobi calismalarina devam edin.

atamanın olmayacağına inanıyosunuz da olacağına neden inancınız yok elinizde buna olmayacağına dair bilgi var mı biz elimizden geleni yapıyoruz olmasada emek veriyoruz gereksiz konuşmayın

şahsen benım fıkrım olmaz demem tamamen tahmın inşallah olur ,tabıkı çalışmkta yarar var bellımı olur ugraşılırsa herşey olabılır...

Arkadaşlar dpb engelli birimiyle görüştüm. Telefonda konuştuğum memur ; büyük ihtimal 3.atama olmucak dedi sonuçta yetkili değil tahmin ederek söyledi. bende inanıyorum 3.atamanın olacağına. Fakat şöyle bişeyde var. 2019 da başkan için seçim olucak eli sağlam olması lazım iktidarın.

Hiç beklenmedik bi şekilde bütün engelli kadrosunu doldurabilirler. O yüzden hu alım çok az olmuş olabilir. Yada, 2 alamada 5500 6000 kadro açmadılar, kurumların talebi 5500 kişiydi. Nasıl olsa 3.atama yapıcaz 5500 kadroyu ikiye bölelim yarısını 3.atamada kullanalım demiş olabilirler. Netice 3.atama 15 bin kişi almak mı devlete zarar, 3 atama da 10 bin kişi almak mı? Gayet mantıklı düşünüyorum bence:)

Smilemisty

Böyle düşünmeniz çok güzel en azından 3. Atama için çalışan arkadaslara moral oluyor negatif düşünce her zaman başarıyı erteler o olumsuz konuşanları %90 i 2018 de ilk defa sınava girecek olanlar bencilce düşünüp umitleri kırmak için yorum yapıyorlar çoğusunun korkusu 3. Atama olur diye ve inşaALLAH olacak.

LÜTFEN HERKES TWİTTER HESABINDAN EKPSS çalışmasına destek olsun twitter hesabı olmayanlar açabilir bu kolay birsey bazı arkadaşlarımız ankaraya gidip bizler için cabalayacaklar bizlerde Boş durmayalim sosyal meydan destek olalım.

Ekpss 3.atama olur mu? Olursa puanlar kaça düşer?

İhtimal var mı? Varsa puanlar kaça kadar düşer.

İhtimal var ama az.3.atama oldu diyelim puanlar lisansta 65 i görür.

arkadaşlar konuyu burada güncel tutamıyoruz bi topluluk lazım whatsap grubu kuralım

Whatsapp grubumuz nevcuttur atamayla ilgili bütün detayları yapılacak olan grev ile ilgili bilgileri ordan takip edebilirsiniz arkadaslar

3.atama için yapılan çalışmalar detayı içerisinde

Slm arkadaşlar bir watsap grubu kurulmuş sanırım ama nasıl katılacağız bilemiyorum bilgi verir misiniz ?

LAZ61

LAZ61 kardeşim destek vermek istiyorum açmış olduğunuz whatshap grubuna nasıl katılabilirim yardımcı olurmusun

3. Atama için Grev İçeri gel

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ ARKADAŞLAR

ENgelliler olarak hakkımız gasp edilmektedir 2017 yılı mart döneminde ekpss terichlerinin açılagi tercih kılavuzu yapılacağı söylendi fakat gerçekli bir mazeret dahi yokken temmuza ertelendi temmuz ayında ozamanki çalışma bakanı sayın müezzinoglu MÜJDE Engellii istihdamı müjdesi olacak şeklinde beyan etti tercih dönemi açıklandığında tam bir fiyasko durumu ortaya çıktı tarihde alınmış en düşük sayının dayı yarısı açıldı bukadar beklemeye rağmen süreç başlar başlamaz engelli arkdaslar olarak Devlet personel başkanlıği önünde çalisma bakanlığı önünde basın açıklaması yaptık

akabinde sayın AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANİMİZ sayın FATMA BETÜL SAYAN İLE AKABİNDE İSE eski çalışma bakanımız sayın FARUK ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜK bir hafta sonra yeni çalışma bakanımız sayın JÜLİDE SARİEROGLU ile bu konuyu masaya yatırıldık bizden zaman istedigini söyledi geçen hafta çalışma bakanimizla ikinci bir görüşme daha yaptık aldığımız sonuç yine bekledigimize deymedi talep yok talep olursa atama olur şeklinde konuştu uçucu atama hakkımız için bu verilen sözlerin yerine getirilmesi için 18.09.2017 tarihinde saat 09:00 da ANKARA DEVLET PERSONEL BASKANLİGİ ONİNDE BASİN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ ARDİNDAN ENGELLİ ARKDASLAR OLARAK TÜRKİYE'NİN DORT BİR YANINDAN GELEN arkdslar ile açlık grevine başlıycagiz hak verilmez alınır yanımızda olmanızı önemle Rica ediyorum

engeli temsilcileri....

Not: wp grubumuzdaki arkadaştan alıntıdır yazı..

nasıl katılacagız whatsap adresini verecek yok mu

05062908017 den whatshap kullanan kişiler eklenebilir güncel bilgiler paylaşabiliriz

Arkadaşlar, bugün açlık grevi yapılıcaktı Ankara'da. Bilgisi olan varmı

kimseden ses çıkmadğna göre eylem yapılmadı !!!

onu bunu bırakında 2017 normal lisans kpss sınavına giren kişilere atama yapılmayacak diye açıklama geldi (ekpss değil)
yani millet bir sene çalıştı sınava girdi şimdi çıktılar atama yapılmayacak dediler

yaw madem atama yapmayacaksınız adamlara bir sene önce deseydiniz, bu hükümet ne yapmaya çalışıyor anlayamadım

şimdiye kadar ekpss de 3 atama olmuş, benim en başta olmaz demek istediğimde bana bir sürü arkadaş kızdı ama ALLAH aşkına bu hükümetin yaptıklarına bakar mısınız ? bir gece yarısı teog kaldırılıyor, sistem kurulmadan sistem değişiyor
2017 lisans sınavı yapıyor sonra atama olmayacak diyor

yani arkadaşlar normalde hep ekpss de 3 atama yapılmış normalde tabiki de yapılması lazım yani çok az da alım da olsa muhakkak yine de 3 atama yapılması lazım katılıyorum ama bu hükümet beni korkutuyor
güven vermiyor

ya 2018 2020 arası güzel alım yapacak yada komple artık alımları kesecek, az az alım olacak çünkü dediğim gibi hükümet eğitim sisteminde değişik hareketler sergiliyor bu olur bu olmaz diyemiyoruz
kestirilmesi güç
ALLAH yardımcımız olsun

inşallah hakeden tüm kardeşlerim atanır bende dahil

2018 de sınav yapılcakmı endişesi sardı bu durumlardan sonra çalışsak mı çalışmasak mı ?

her şekilde mecbur çalışacağız şu anda kpss yi yapmaması gibi bir neden yok, belki az alım yapar ona bir şey diyemem ama benim önümüzde önemli bir seçim olduğu için 2018 2020 bandında güzel şeyler bekliyorum

misal LYS LGS kaldırılıyor ve yerine çok güzel bir sistem getiriliyor bunlar hep öğrenciyi kazanmak oy attırmak

bir sene içinde 3 kez olacak sınav hangisinden yüksek puan almışsanız o geçerli olacak ve hatta çok önemli üniversitelerin haricinde çoğu alt takaba üniversitelere sınavsız geçiş hakkı geliyor

çalış yani hocam ben umutluyum ama dediğim gibi bunun nedeni önümüzde önemli bir seçimin olması yoksa bu hükümet beni de korkutuyor :)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik" uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS/2018) Ölçme ,Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından Nisan 2018 tarihinde 81 il merkezinde yapılacak.

Sınava girmesi gereken bu adaylar için başvuru süresi Şubat 2018 tarihinde başlayacak.Mart 2018 tarihinde sona erecektir.

Adaylar ÖSYM'nin internet sitesinden (ÖSYM ? T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ) başvuru sürecini takip edebilirler." ifadelerine yer verildi

@GG8590 gözümüz aydın bakan açıklama yapmış sesimizi duydu ne yaptı :) çalış çalış şimdiden

Engelliyiz diye bu kadar mı? değersisiz bu kadarmı umursanmıyoruz kardeşlerim kaçıncı greve gidişi hala umursanmıyoruz yazık günah ya evden dışarıya bile zor çıkan bizler ne şartlarla taa Ankaraya greve gitmişiz hayret hayret hayret bu kadar engellinin ahını almayın hakkını almayın

Üst Alt