Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atama için yapılan çalışmalar detayı içeride

Kardeşim siz bu dünyaya gonderilirken umutsuz vaka olarakmi gonderildiniz bu neyin kafasidir anlamadım gitti daha grev yeni bitmiş bi durun da kadın bi nefes alsın 2018 de ekpss zaten yapılacak onun duyurusu yapılıyor engelli ataması yapılmayacak demiyorki

@cristiano geçen yıldaki 3 atama da yapılmayacaktı ama o zamanki başbakan davutoğlu söz verdi tamam yapalım dedi 3 ncü atama öyle yapıldı insanlar o yüzden diyor bu sefer 3 üncü atama yapılmayacak diye + yapılması lazım tabi yani çok az alım da olsa en azından şu millet 3 üncü atama haberlerini görmek istiyor ve hakkımız da
ama son yazdıklarımızda biz atama yapılmayacak diye bir şey demedik, eğitim sistemi değişiyor ekpss de kalkmasın dedik :)

yani 3 ncü atama şimdiye kadar yapılmış tabiki yapılmaması için bir engel görünmüyor ama elini vicdanına koy konuş, bu hükümet den ışık görüyor musun ???

adamlar 5 bin kontenjan listesi vermişlerdi 2 nci atamada millet 10 bine yakın alım bekliyorlardı söz verilmişti bayramdan sonra müjde demişlerdi 2 bin küsür gibi dalga geçer gibi bir rakam aldılar
belki işte 3 ncü atama da yine böyle bir rakam alırlarsa işte o zaman güzel olur ama şimdiye kadar yapılan üçüncü atamalarda bin kişi almışlar genelde

alsınlarda o kadar alsınlar ama ışık vermiyor hükümet geçen yıldaki 3 üncü atama olmayacaktı davutoğlu bir konuşmasında tamam söz veriyorum yapalım o zaman dedi

millet ondan karamsar yoksa 3 de yapılsın 4 de yapılsın hak neyse o dur

bak bir önceki sayfamda şunu yazmışım onu bunu bırakında 2017 normal lisans kpss sınavına giren kişilere atama yapılmayacak diye açıklama geldi (ekpss değil) yani millet bir sene çalıştı sınava girdi şimdi çıktılar atama yapılmayacak dediler

yani adamlar normal lisans sınavına girdiler puan aldılar tercih bekliyorlardı devlet alım yapmayacağız dediler yani bu hükümetin şu anda ne yaptığını kestiremiyor bütün eğitimciler o yüzden karamsarız sayın hocam

korkumuz bu yüzden

Şimdi güzel kardeşim biliyorum dolusun bizlerde doluyuz içimizi bu platformlarda döküyoruz lakin beklemekten başka çaremiz yok nedeni Jülide sarıeroğlunun bir açıklaması var engelli konfederasyon başkanı turhan içliye verdiği bir demeç bana 10 gün süre verin dedi bu nedenle grev durduruldu zaten söz verdi 3.atama olacak yönünde o halde biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak

@cristiano normalde ocakta bile yaparlar isteseler hatta şubatta bile alım yaparlar 3 üncü atama yani sıkıntı yok yeter ki devlet büyükleri istesin

her dönem yapmışlar şimdi de yapsınlar en azından sınırda kalan şu arkadaşlarımız için çok az da olsa alım yapsalar bir sürü dua alacaklar

hiç yapmıyoruz demek insanı perişan eder ama 3 üncü atama yazısını görmek bile arkadaşlarımızı heyecanlandıraaktır inşallah da olur

2018 de sınava girecem ben 2nci atamaya kalmamak için ilk atamada direk atanıp gitmek istiyorum çünkü bu atama stresini çekmek zor normal kpssden biliyorum hep sınırda kaldım ama benim suçum daha çok çalışıp gidebilirdim...

Kardeşim Allah gönlüne göre versin inş isteğin hedeflediğin kuruma atanirsin bende sınırda kaldım dediğin gibi çok zor ama elden birşey gelmiyor bekleyip göreceğiz umarım yüksek kadrolar verilir ve herkes hak ettiği yerlere yerleşir temennim bu yondedir

Engelliler haydi! 2017 ekpss 3 ataması için el ele!

Merhaba Arkadaşlar,
Bende sizler gibi EKPSS 2017/3'üncü atamayı bekleyenlerdenim. Engelli ve gazetecilikle meşgul olan biri olarak Haber Deşifre | Son Dakika Haberler, Ulusal Haberler, Yerel Haberler haber sitesinde EKPSS 2017/3 ataması için bir haber düzenledik (haberin linkini en altta vereceğim) ilgili merciilerle sosyal ortamda paylaştık. Atalarımızın da dediği gibi; "Bir elin nesi var iki elin sesi var" atasözünden yola çıkarak sesimizi daha da çoğaltmalıyız. Bilmem mesaj alındı mı? :)

haber linki: ENGELLİLERİN EKPSS-2017/3 UMUDU...

Skolyoz23 herşeyin hayırlısı kardeş ne yazılmışsa onu görcez kimsenin emeği boşa gitmesin allah herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşlar geçen pazartesi eylem olucaktıda bakanın lafıylamı başlamadı eylem? 10 gün mühlet verin falan demiş sanırım bakan. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi

Hiç bi açıklama yok ne sosyal medyada nede ulusal kanallarda teog kaldırıldı üniversite sınav seçimi değiti yakında ösym kapanırsa şaşırmayalım !!

Arkadaşlar 3.atamayla ilgili hiç ses yokmu bilgisi olan arkadslar var mı aramizda

Ekpss 3. Atama kasım da mı?

herkese iyi günler dilerim. bugün internette ekpss 3. atama ile ilgili kasım ayında 6700 atama haberi gördüm. doğruluğundan emin değilim. linki paylaşıyorum. hayırlısı olması dileğiyle.
https://forum.memurlar.net/konu/2291944/

haberin doğruluğu ile ilgili arkadaşlar araştıralım. inşallah doğrudur.

bizzat memurlar.net editörü Cüneyt Barışoğlu bey paylaşmış.

seyyaheto adam dalga geçer gibi paylaşım yapmış mübarek, bu atamada bile 2500 gibi şaka bir rakam veren devletten 6700 gibi bir rakam nasıl beklersiniz
yüzlerce kez dedim bürokratlar yalancıdır inanmayın, beni burada topa tuttu çoğu arkadaş, olur mu yaw, bennur hanım söz vermiş bayramdan sonra müjde var dediler,
bayram geçti tercih yapması gerekirken insanların şokkk oldular, süpriz neymiş temmuz da atama olacak 7 ay daha bekleyin dediler

millet ooo tamam o zaman kesin 10 bin en az alım olacak dedi, yapmayın etmeyin inanmayın dedim
beni dışladılar, rakamlar açıklandı ki 2500 kişi aldılar dalga geçtiler resmen

3 ncü atama olabilir belki ama bu sayı çok az olur o kadar bel bağlamayın
zira tüm 3 ncü atamaların rakamlarını toplasan 2012 2014 dahil 3 bin ancak oluyor yada olmuyor
sen gelmiş yedi bine yakın alım olacak diyorsun

insanlar ümit ediyor hayal kuruyor sonra perişan oluyor, mevlam neylerse güzel eyler bekleyip görelim ama öyle aşırı alım olmaz hocam az mantık lütfen
o tarz siteler haber yerleri tabi öyle yazacak, yazacak ki, siteye insanlar giriş yapsın yazsın, katılım olsun

benim tahminim 3 ncü atama olursa 2 bine yakın alım yaparlar, lisanstan bir önceki alımda çok yer açıldığı için ve lise önlisansa az alım yaptıkları için ağırlık lise ve önlisans olur diye tahmin ediyorum
bildiğin clickbait yapıyorlar o siteler, inanmayın herşeye

Skolyoz23 kardeşim biz buna inandık bittik eyvallah tamam bu iş!! gibi heveslere kapılmadan böyle bir haber var diye paylaştık! Mesajı dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın, araştıralım diye altını çizmem mi gerekir?

Bukadar edebiyat yapmana gerek yoktu. İnsanlar araştırsın bi baksın durum ne dir ne değildir diye bir müsade et yahu! Peşinen ön yargılara kapılıp yorma kendini. İnanmadık elbette! Bakalım görelim yaşan dolan neyse çıkar kokusu elbette.

@Skolyoz23. Gerçekçi olmaya çalışıyosun, insanların, umut kırıklığına engel olmaya çalışıyosun eyvallah. fakat Ankara'da ki engelli kardeşlerimizin yaptığı icratlar sayesinde olur bişeyler olursa. Bi atamada 2 bin kadro açıldı diye açlık grevi yapan 3 engelli abimiz bu sayıyı 3 katına çıkardı! 300 kardeşimiz geçen zamanda, haberlere a konu olan eylem yaptılar. Bu eyleme muhalefet vekillerde katıldı. Daha sonra açlık grevi için bakanlık önünde toplandılar, sayın bakan da o sıra makamına geliyodu ve eylemci kardeşlerimize "bana 10 gün mühlet verin" dedi.

Belki sesimiz çıkmsaydı 3.atama olmaz diyebilirdim ama isyanın eşiğine gelmiş hiç azımsanmıycak bi kitle ve aileleri var.. 6 bin alım olmaz belki ama 3.atama kesin olur. Olmadığı takdirde eylemlere devam edilecektir.

@Smilemisty ben önceden 3 üncü atama yapmazlar diyordum ama 5000 kadro var dediler 2500 ü açıp şok ettiler milleti bence geriye kalan o 2500 ü 3 ncü atamaya sakladılar

ama dediğim gibi 2500 de olsa yine çoğu kişi atanır. ALLAH hepimize nasip eylesin hayırlısı ise memurluğu
2018 e çalışmaya başlamayan var ise çalışsın, atanırsanız zaten gidersiniz arkadaşlar puanınız sınırda kalmış 3 ncü atama olursa gitme ihtimali olan kişiler varsa onlara lafım yok çünkü o psikolojide insan 2018 e de hazırlık yapamaz haklısınız

Skolyoz23. Ortaöğretim 78.2 ile kapattı benim puanım 78.0 tam sınırdayım. 6700 kadro faiş bi rakam ama söylediğiniz 2500 kadro mantıklı. Kurumların talepleri karşılanmış olur hiç değilse

@Smilemisty olur ama işte kesin bir şey deseler, olur ya da olmaz, millet ona göre hareket eder belki ona göre 2018 e hazırlık yapar, şimdi sen nasıl 2018 e hazırlık yapasın bu sınırla, yani insan çalışmak istese bile beyin otomotik sürekli atanırmıyım, alım olur mu, vs vs diye dağılır gider zaten

umarım yakın zamanda bir haber çıkarda insanlar artık bu konuyu kapatır, 3 ncü atama olur şimdiye kadar hep yapılmış şimdi niye yapılmasın ki,

ama insanlar on bin alım vs diyorya haa o işte hikaye çünkü 2012 den itibaren aç bak 3ncü atamalar da hep 2000 kişi ortalama almışlar

bence yine alırlar ama işte bu hükümetin sağına soluna belli olmadığı için beni de korkutuyor, adamlar bir gece yarısı teog kaldırıp bir gece yarısı üni sistemi değiştiyoruz diyen adamlar yani bir bakarsın on bin alım yapıyoruz der bir bakıyorsun hiç alım olmayacak der

yani bunlara belli olmaz sabır edip görelim ama görünen köy kılavuz istemez derler ya o mesele görünüyor her şey ortada

umarım tüm engelli kardeşlerim atanır rahat bir parça ekmek evlerine götürürler

2500 kişinin 3. atamasında puanlar kaça düşebilir?

Lise kaç puana düşer sizce memur kaç hizmetli kaç olur

Kaynak var mı? 3. Atama olacağı kesin değil diye biliyorum

arkıadşlar bence lise 78i bulur yada bulmaz
hizmetli dahil

meki. Bu tamamen kadro sayısına bağlı. İlk atamada 78.2 ile hizmetli kapattı. 2.atamada 81 ile kapattı. Bunun sebebi 3.atama olmucsk korkusuyla, memur kadrosu bekleyen 80 puan ve üstü, hizmetli kadrosunu tercih etti. Ortaöğretim alımı ikinci atama gibi 444 kişi olursa, hizmetli kadrosu 77.5 leri görür. Alım 1000 kişi civarında olursa hizmetli 75 lere kadar iner. Memur 78 e kadar düşer

arkadaşlar branş bazında sıralamalar ne zaman güncellenir acaba bilgisi olan var mı

Reinaldo

3. atama inşaallah olur ama görünen o ki, 3. ATAMA OLMAYACAK! Çünkü olsaydı Başbakan 2018 yılına dair 5 bin engelli memur alımına ilişkin yaptığı açıklama da 2017 yılı içerisinde de şu kadar atama yapacağız derdi.

ahv. 2018 deki 5000 alımın 2500 ü ilk çeyrekte diğer kalanı son çeyrekte alınacak. Yani Ocak Şubat veya Mart ayında bi atama yapılıcak buda 2016 sınavının 3.ataması zaten. 3.atama olucak yani:)

Olacak gibi inşallah 2500 kişilik bir alımdan bahsediliyor

Üst Alt