Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 bin kadroya tepki eylemi var mısınız?!

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar özellikle belirmeliyim ki geçen haftadan beri herkes yok BİMER'e yazın yok Twitter'dan yazın diye tutturmuş gelin yürüyelim engellilere Özgürlük için , 3000 az artırılması için..

3 bin kadroya tepki eylemi varmısınız

Sayın arkadaşlar devlete engelli memur alımı için açılan

3 bin kadroyu az buluyorum bütün kurumlarda engelli açığı varken bunu doldurmayıp

3 bin alım yapmak ne kadar mantıklı özel sektörde çalıştırma zorunluluğu varken

neden devlette ki bu kadrolar boş neden

gelin bunu protesto edelim

hepimiz birimiz birimiz hepimiz

biz engelliler olarak ülkemizde 8,5 milyon engelliler olarak

gelin bunu devlete yüksek perdeden sesimizi duyurmak için

eyleme ankarada bir gün belirleyip toplanalım

ve medya araçalığı ile iktidara sesimizi duyuralım

varmısınız

İstanbul'da yapılacak yürüyüş için Beşiktaş'ta toplanalım..Katılacak arkadaşlar özel mesaj atabilir.

3.000 kadro Tecih kılavuzunda yayınlansın Yürüyelim ok.. 3.000 rakamı şu an söylentiden ibaret

Arkadasim eskiden hic alinmiyordu memur olarak simdi 3 bin az buluyorsun devlette kendi imkanlari olcusunde aliyor biraz anlayis herkezi alirsa maas nasil verkcek hep bana olmaz devlet hepimizin. Benim dusuncem bu herkezden ayni olcue dusunceme saygi bekliyorum.

İşi garantiye alalım şimdiden yürüyelim. 1.atama için 15 bin kadro isteyelim. 15 bin kadro altında kadro gelirse hiç kimse tepki olarak tercih yapmasın! Unutmayalım ki %3 yasasına göre 40 bin açık var. Hakkımızı arayalım.

3,000 kesin rakam deilmi

amacımız sesimizi yüksek perdeden basın aracılığı ile duyurmak

zaten biz engellilerin eyleminden olay çıkmaz insanca toplanır eylemimizi yapar

S.a valla arkadaşlar 3000 kadroya tepki gösterelim iyide...2012 ösym de de diyanet kadrolarına tepki gösterdik noldu..bide şu var bu 3000 kadro şu an sadece söylentiden ibaret...çok da ümit baglamaya gerek yok bence...Allah yardımcımız olsun ..

Herkes bulunduğu il de AKP il binasını arasın ve orada engelliler için sorumlu kimse ona iletsin. Bol bol dua edelim. Allah dualarımızı kabul ederse hepimiz atanırız.

İstanbulda da olması güzel olur ama anadolu yakasında oturan birisi için beşiktaş çok uzak kalır daha merkezi herkezin gidip gelebileceği bir nokta olmalı

ferdi4141;

sayın kardeşim sende bende engelliyiz değilmi evet eskiden hiç alınmıyor olabilir

bizim burda amacımız hükümete 3,000 bin kadronun çok az olduğu 30,000 bin 40,000 bin açık kadro var iken

bu sayıyı yükseltmelerini istememiz suç olmasa gerek

eylem yapalım yakıp yıkalım mı diyoruz hayır

toplanıp sesimizi duyuralım diyoruz

buna destek olmanız gerekirken tam tersi demeniz şaşırttı

bu siyaset falanda değil ayrıca sadece biz engellilerin olduğunu hatırlatmak

ve kadronun başvuru sayısı oranıyla çok az olduğunu

açık kadrolara göre amacımız bu

hemen olayı partilere bağlamayın lütfen

biz engelliler olarak sesimizi kendimiz duyruruz

Arkadaşlar bu konuyu özelikle açtım ki herkes nedir ne değildir bilsin diye ama asıl sorun bu işte kimse ne istediğini tam olarak bilmiyor.Ben sadece sınavdan bahsetmiyorum.Ben genel olarak bir ses verrelim bizde varız diyelim.Geçen gün bir arkadaş Sayın Şafak Pavey hnm'a yazmış oda cevaben yeterli derece desteğinin olmadığından bahsetmiş asıl amacımız artık haksızlık olması güya kanunda haklarımız var ama ben eminim kime sorsam %80-%90'ını bilmez tamam herkes diyecek ki yok araştırsın öğrensin yok şöyle olsun kimse kimseye akıl vermesin artık sorun değil çözüm odaklı olalım...

Köstek değil destek birlik beraberlik zamanı haksızlığa dur demeliyiz biz sustukça onlar daha çok prim yapar sırtımızdan daha çok atama bekleriz bizler.

Aynen kesinlikle , bizim amacımız Unutmamak UNUTULMAMAK...!

Gardaşım niye zor olsun otobüs var , vapur var daha ne olsun beşiktaş iyi ayrıca kalabalık var ..

İstanbul'daki arkdaşlar Beşiktaş Meydan saat: 12:00'de bekliyoruzz...

Medyayı sorun etme medya okey sen gel , gelin yeter ulaşabildiğimiz her yere ulaşalım toplanalım....

düşüncenize tabiki saygımız var. ama yıllardır yanlış yapılan bi konu kısmen düzeltilmiş die fazlasını istemeyin diyorsunuz.şimdiye kadar biz görmezden gelindik die halinize şükredin diyosunuz bu nekadar dogru. bir kişilik iş için sırf torpilliler yerleşebilsin die 3 kadro açan kurumlar devleti düşünmüyor,emekliligi çoktan gelen işinin hakkını artık veremeyen memurlar devleti düşünmüyor hayata zaten 1-0 yenik başlayan bizlerden anlayış bekliyosunuz buda ayrı bi tezatlık deilmi.

Kesinlikle , madem güzel bir iş yapıldı bence devamı gelmeli yoksa bir anlamı yok..:(

Nerede insanlar neredesiniz.?

Ben akpli degilim basbakanida sevmek zorunda degilim yuzde 3 yasasini degistirmekte onlarin elinde siz ona guveniyorsaniz yuruyun eylem yapin ben sizinleyim yanliz yigidi oldur hakkini yeme diye bir soz var eskiden hic bu sekilde hak talep edemezken simdi bunlara burun kivirir olduk ayrica tum madenci kardeslerimize allahtan rahmet diliyor . Birdaha bu kazalar olmamasi ve dayak yemiyen madenci yakinlari olmasi dilegiyle.

arkadaşlar kadrolara acıklanmadan bız ses getırdık getırdık yoksa bunlar 3000-5000 verır 1 yıl bekletır sonra bi 2000 aldık ıste derler allah ya yardımcınız olsun deyıp 2016 hazırlık yapaın derler o zaman da 90000 alırız yahu vallah sınırden kırız gecırecem kabusa dondu hayatım bu nedır ya zaten ben kanser hastasıyım ben nasıl ıyı olayım kı her yıl 50000 ogretmen 100000 sozlesmeli kadroya yok hemsıre su bu derken alırlar ama ıs bıze gelınce ses yok vallah en sonunda yakıcam kendımı meclısın onunde ne bu ya kabusa dondu hayatımız yahu bız engellıyız engellı anlamıyolar mı.neyse arkadaslar ne olur bız mucadele edıp ancak bız bıseyler yapabılırız en az 10000-15000 kısı almaları lazım.sunu bılın gecen yılda kalan sadece 10000 kısı var alamadılar gerısını dusunun artık

arkadasım kusura bakma. ben aktılmıyorum sana. devlet nasıl maas verecek diyosun ama kıbrıs rum kesimine 90 000 000 euro tazminat, şu surda öldü milyarlarca tazminat vs. vs. bunlara para buluyoda 3 000 veya 5 000 engelli memurunamı para bulamayacak. çok ayıp valla. ülkede neler dönüyor haberin yok senin.
gücendim valla.

kadro artırımı için yapılacaklar nelerdir?

slm arkadaşlar bu kadroların artırılması için ne yapmalıyız gelin ne olur birlik olalım sesımızı duyramak için mücadele veralim ki herkes atansın onun için bimere basına yazılara yazalım ınan ki eger bunları yaparsak olucak baksanıza DPB önce 3000 demişti şimdi ise artırılması için çalışıyoruz diyo inan ki ben kendim BİEMERE 3 MİLLETVEKİLİNE ENGELLİ FEDARASYON BAŞKANLARINA MEAİLLLER ATTIM sizde atın diyorum ki basın yolu ile sesimiz duyuralım arkadaşlar şunu çok iyi bilin geçen 2012-2013 arasında almaları gereken kanunda diyo ya %3 engelli istihtamı diye işte o kanun gereği almaları gereken 25000 kişiden sadece 10000 aldılar gerısı kaldı yanı dıyeceğim şu daha gecen yılda 10000 kalmış şimdi en azından bu sayı 15000 olmalı en az ben demiyorum kanunlar diyor saygılarımla ALLAH yardımcımız olsun

slm arkadaşlar kadro saysının en az 15000 olması için ALLAH rızası için şu adreslere yazılar yazalım BİMER ve AKİMe yazın mutlak sonuç alıcaz ınan ki ses getırmemız lazım mücadeleye devam yazalım arkadaşlar

slm arkadaşlar kadro saysının en az 15000 olması için ALLAH rızası için şu adreslere yazılar yazalım BİMER ve AKİMe yazın mutlak sonuç alıcaz ınan ki ses getırmemız lazım mücadeleye devam yazalım arkadaşlar

son dakikaka ekpss kadroları

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allahın selamı üzerinize olsun.Arkaşlar yaklaşık 3 ay oldu bu siteye üye olarak yazıyorum okuyoruym.O kadar üzlüyorum şu halimize anlatamam kimi kalkmış diyo tedaş şunu yaptı bunu yaptı yok efendim editörler şunu yapsın bunu yapsın kimi kalkmış fatma şahinle görüşecem şunu diyecem yahu bu insanlar allah razı olsun bişeyler yapmak için uğraş veriyolar ama bizler neler yapıyoruz sölermisiniz neymiş efendim akime bimer cumhurbaşkalığına kumbuzoğluna yazdık da yazık ne değişti sonuç sıfır bizi takip etmeye devam edin diyolar.bakıyorum adam yazıyorum elk. teknikeri arkadaşlar kaç puan almış yok burası gelirmi yok şurası gelirmi falanda filan hee gelir sen otur editörler senin için gidip istediğniz kadar kadro alıp gelicek peki iyi hoşta bizler neler yapıyoruz 50 kişi toplanıp bir basın acıklması eylem valilik önünde yapalım dedim kimsede tık var olanlarda asparagaz.ben bundan önce izmirde armadığım dernkeçiler kalmadı ağzıma geleni söyledim.yahu size bişey söylim biz hakikaten engelliyiz adamlar bizleri tanıyolar biliyolar otursun beklesinkler diyolar sonra 4000 kadro ile ancak bu kadar kadro derler ve size soğuk su içmek kalır.izmirde kirazlı mı kınık mı bi yerde engelliler eylem yaptı belediye başkanı olara söz vermiş almamışlar diye birde basın gitti bakın adamlar tık işteler.kendimi yırtıyorum gelin izmirde istanbulda bir yerde toplanalım şu dernekçileri de alalım yanımıza basını aradık mı bir iki bağırma basın açıklaması görün bakın neler oluyor.geçen show tv izmir buruyo gittim herşeyi anlattım bizi kımse duymuyor şu kadar kadro acıkta var dedim daha kıolavuz yok acıklama yok dedım orda kı basın ilişkileri mdr dediki toplanın gelip haber yapalım ama siz toplanmıyosanız biz özel program yapamayız dedi adam haklı bakın uzun sozun kısası gelin birlik olalım toplansak 3 ilde ayrı ayrı ozaman bakın neler oluyor en az 10000 oluyo mu fırsat bu fırsat cumhurbaşkalığı secımı var yaptık yaptık yapmadık ekim kasım gibi en fazla 4000 le otururuz işin yoksa seçimi bekle.Benim diyeceğim bunlar

Üst Alt