Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 defa psikiyatriden hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

Egemer21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Ben psikiyatri den 3 ay ayrı ayrı 1 er ay hava değişimi aldım ve saglık kuruluna sevk edildim ordan da heyete sevk edildim sonuc ne olur?[/FONT]

[FONT=sans-serif]Öncelikle selam aleyküm ben yeni üyelik suan Urfa suructa askerlik yapmaktayım toplam 90 gün 30 30 30 üc ay hava değişimi aldım tranva sonrası sitres bozukluğu önce saglık kuruluna ordanda heyete sevk edildim sonuc ne olur ve taktik verebilir misiniz elverişsiz olmam için cünkü beni içerde ne bekliyor bilmiyorum kac doktor veya hangi dal doktor var bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim simdiden cok tesekkurler[/FONT]

[FONT=sans-serif]Psikiyatri doktor elverişsiz olursun dedi komutanlarım askerliğe elverişsizdir dediler psikiyatri doktorumda oyle diyip sağlık kuruluna sevk etti ordaki psikiyatri doktor uda heyete sevk etti sordum sonuc ne olur diye elverişsiz dedi kac doktora gözükecek ve hepsi psikiyatri mi?[/FONT]

bu.noktada muhtemelen elverissiz kararı çıkacaktır fakat kesin birşey söyleyemeyiz. kurula tek doktor raporuyla çıkacaksınız başka bir psikiyatr durumunu inceleyecek ve kurul gerekli kararı verecek. sana hicbirsey de sormayabilir, eğer soracak olursa sadece sorduğu soruya kısa cevaplar ver lafı uzatma.

1. 2. ve 3. havadegisimi raporunda yazanları ayrıntılı anlatabilirmisin? hepsini aynı doktor mu yazdı

Üst Alt