Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 defa psikiyatriden hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Egemer21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Egemer21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben psikiyatri den 3 ay ayrı ayrı 1 er ay hava değişimi aldım ve saglık kuruluna sevk edildim ordan da heyete sevk edildim sonuc ne olur?

Öncelikle selam aleyküm ben yeni üyelik suan Urfa suructa askerlik yapmaktayım toplam 90 gün 30 30 30 üc ay hava değişimi aldım tranva sonrası sitres bozukluğu önce saglık kuruluna ordanda heyete sevk edildim sonuc ne olur ve taktik verebilir misiniz elverişsiz olmam için cünkü beni içerde ne bekliyor bilmiyorum kac doktor veya hangi dal doktor var bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim simdiden cok tesekkurler

Psikiyatri doktor elverişsiz olursun dedi komutanlarım askerliğe elverişsizdir dediler psikiyatri doktorumda oyle diyip sağlık kuruluna sevk etti ordaki psikiyatri doktor uda heyete sevk etti sordum sonuc ne olur diye elverişsiz dedi kac doktora gözükecek ve hepsi psikiyatri mi?

bu.noktada muhtemelen elverissiz kararı çıkacaktır fakat kesin birşey söyleyemeyiz. kurula tek doktor raporuyla çıkacaksınız başka bir psikiyatr durumunu inceleyecek ve kurul gerekli kararı verecek. sana hicbirsey de sormayabilir, eğer soracak olursa sadece sorduğu soruya kısa cevaplar ver lafı uzatma.

1. 2. ve 3. havadegisimi raporunda yazanları ayrıntılı anlatabilirmisin? hepsini aynı doktor mu yazdı

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt