Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. derece vergi indirimim ve 3085 SGK primim var. Ne zaman emekli olabilirim?
slm bülent abi ben kamuda özürlü çalışıyorum sgk pirimim 6 ay 3.188 tl den yatıyor 6 ayda şirketten 1.188 tl yatıyor emekli olunca yüksek maaş alırmıyım birde askerlik borçanmasını yatırsam emekli maaşımda faydası olurmu 2 yıl var emekli olmam
Slm ben bir şey öğrenmek istiyorum 2006 yılında özürlü kadrosunda belediye girdim şu anda geçici işçi olarak çalışıyorum benim ssk 5 ay 29 gün kamudan yani belediyede çalışıyor gösterliyorlar 5 ay 29 günde taşeron bir şirkette çalışıyor gösteriliyolar ben şimdi şunu öğrenmek i,stiyorum benim( 6 ay ssk 30 günlük yatan kazançın 1.053.47 tl taşeron şirketten yatıyor )(diğer bir 6 ay da 3,247.86tl kamudan yani belediyeden yatıyor )şimdi bu taşerondan yatan pirim asgari üçretten mi yatıyor yoksa yüksek mi yatıyor şimdi ben emekli olsam hanği pirimi değerlendirmeye alaçaklar ve ne kadar maaş alaçağım 3 DERCEDE VERGİDEN MUAFIM
arkadaşlar ben 2011 yıllında vergi indirimini mahkeme yolu ya aldım 3 dercede vergi indirimi alıyorum şimdi emekli olmama 2 yıl var emekli olurken ssgk yeniden rapor ister diyorlar bu doğrumu bilgisi olan lütfen yazsın böyle bir şey varmı ben bu vergi indirimini mahkeme ile aldım
ssk nın taban7tavan uygulaması var 1.053 tl yüksekten sayılamaz asgari düzeyde bir ödemedir. 3.250 tl yatırılan tutarda üst sınırdan değil bakınız ssk nın limitleri şunlardır.
arkadaşalar ben 6 ay şirkette 6 ayda belediyede çalışıyorum benim ssk kazancın 6 ay 30 gün üzerinden kazanç olarak 1.42500 tl yatıyor diğer bir 6 ayda 30gün üzerinden ssk kazancım 3.39500 yatıyor emekli olmama 3 yıl var yüksek emekli maaşı almak için ne yapa bilirim bilgisi olan varmı bir cevap bu ssk kazancların üzerine bende ekleme yaparak yatıra bilir miyim
Sosyal Güvenlik Danışmanlığı kapsamında değildir. Kullanıcı girişi esas alınmıştır. Başka kurumlarda geçen hizmetler ve özel durumlar dahil değildir. Bilgilendirme amaçlıdır. Kurum kayıtları esastır. Program güncelleme : 27.05.2013
yüksek emekli maaşı almak için[/h]arkadaşalar ben 6 ay şirkette 6 ayda belediyede çalışıyorum benim ssk kazancın 6 ay 30 gün üzerinden kazanç olarak 1.42500 tl yatıyor diğer bir 6 ayda 30gün üzerinden ssk kazancım 3.39500 yatıyor emekli olmama 3 yıl var yüksek emekli maaşı almak için ne yapa bilirim bilgisi olan varmı bir cevap bu ssk kazancların üzerine bende ekleme yaparak yatıra bilir miyim
yomaz
Farklı isimler ve bilgilerin yer aldığı aylık hesaplama ekranları yapıştırıyorsunuz.
Net olarak sorduğunuz nedir ve hangi bilgilere göre soruyorsunuz?
Birinde adınız Emin, diğerinde Ömer ve bilgiler de farklı.
ufuk bey benim size sormak istediğim konu benim ilk işe giriş tarihim 1993 yıllı ama sgk matrahı yatıgı tarih 1999 ben şimdi emekli olurken hangi tarih geçerli olacak