Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. Hava değişiminden sonra askerlik durumum ne olur?
Abi komutan bana ikide bir diyor senin bişeyin yok elverişlisin diye psikolojimi bozuyor daha çok napıcam abi kesin heyet çürük verir demi abi hava değişimi vermez daha yada beni geri yollamaz askeriyeye @OğuzHan112
Kesin demi abi Salı günü heyete gidicem zorlanıyorum artık arkadaşlar komutanlar internetten bakıyorum hava değişimi yada geri göndermesinden çok korkuyorum abi @OturanBoğa
Bide abi bunun süresi yok demi perşembe günü doktora çıktım resimli sevk olmadığı için geri geldim Salı gidicem arada 4 gün var bişey olmaz dedi zaman geçti diye @OğuzHan112
Oğuz abi b17 uyum bozukluğu ile gittim 17 d yazdılar geri gönderdiler heyete çıktım 17 d yazdılar yarın sonuç almaya gidicem ne olur @OğuzHan112@OturanBoğa
Yarın yine hasteneye çağırdılar sonuç almaya gidicem sizce karar ne olur abi muaf olur muyum @OğuzHan112
Estağfurullah kızmıyorum, kaygılarını anlıyorum elinde olmayan bir şey farkındayım,sen içini rahat tut,muafiyet verilmiş sana.
Yarın muaf sonucu alır evine gidersin okey.. stres yapma.
Oğuz abi hava değişiminin yada geri askeriyeye göndermenin başka bi madde kodu mu var çünkü heyet imzası filan olması gerekiyor heyete girdim 1 tane imza attılar o kafamı karıştırıyor @OğuzHan112