Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30 gün süreli hava değişimi aldım. Askerlikten muaf olur muyum?
Kac kez hava değişimi almıştın kısa bir özet geçermisin?
Ön muayene de elverişli değildir notu düşülmüşse heyette bu onaylanır, genel olarak bu böyledir.. olası aksilikler olabilir mi evet olabilir, çok nadir..
Elverişli değildir kararı veren hekim net cevap vermemişse benden kesin bir cevap bekleme, Kendi kanaatim onaylanacaktır için rahat olsun.
@OğuzHan112 abi bir kez 30 gün smk kaydı ile hava değişimi aldım sonrasında sürekli hastane sevk edildim ve ilaç mg artırıldı doktor komutanlarının elverişsizdir yazması gerekiyor dedi sonrasında yazdılar sonra bir daha gittim çürük yazdım ben dedi heyete gireceksin resimli sevk belgesi istendi alırmıyım dedim ben yazdım dedi heyetten dönermi orasını bilemem dedi
Genelde 2 kez hava değişimi 3.de muafiyet verilir.
1 kez hava değişimi verilmiş 2.de muafiyet verilmeyecek diye bir şey yok, doktor elverişli değildir notu düşmüşse, komutanların da askerlik yapamaz diyorsa, heyet elverişli değildir kararına uyacaktır.
@OğuzHan112 abi çok şükür aldım raporu savaşta ve barışta elverişli değildir yazıyor burdan da bildirmek istedim belki bazı arkadaşlara yardımcı olur senden de Allah razı olsun içimi rahatlattın