Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3001 kadro için puanlar kaça kadar düşer?

İlk kez girdim sınava bu 3001 ne oluyor? Ben önlisanstan 81 aldım sıralamam 1069 ne olur ne yapabilirim bilmiyorum. Tecrübeli olanların var mı söyleyebileceği

Cidden mi alımlar az mı diye kampanya mı yapalım.İmkansız bence.Ne derlerse oöyle oluyor.Sonuçta kimse kça kişi alacak diye merak etmeden 2500 kişi alacağız dediler.Hemde 6 ay sonralarda.Cidden şaka

arkadaşlar bir şey soracağım önemli ortaöğretimden sınava girdim 80 aldım şimdi dıştan 2 yıllık üniversiteye yazılacağım 2 sene sonra ekpss ye girmeden 80 puanımla önlisanstan tercih yapabilirmiyim

derviskadem

2016 da Elazığa yerleştim ama ailevi sorunlarımdan dolayı gidemedim. Elazığdan Ankara'ya da aldıramadım. Mecburen hakkımdan feragat edip 2018 Ekpss ye girdim

kirli-gugu

keşke gidebilseydin hocam bu sefer daha dusuk almışssın hatırladığım kadarıyla 80 81 puan almıştın sen. bu seferki biraz daha zor görünüyor atama sayısı da az çünkü

kirli-gugu

Elazığdan ankara ya neden aldıramadınız. Belediye unıversite felen miydi

Son düzenleme:
derviskadem
evet haklısınız. 2016 Ekpss puanım 80.560 dı ve sıralamam 606 idi. Şimdi ise 79.695 puanla 1474. sıradayım.

Bu sene giren kişi sayısı önceki ekpss ye oranla %25 artmış. Ve yapılan netler yüksek. doğal olarak galiba bizlere 2016 yı aratacak.

Burakchn
Elazığ Kara Kuvvetleri Komutanlığı - zabıt katipliğini kazanmıştım

ben 2016 ekpss de 69 puanla 3600 sıralardaydım bu sene 86.340 puanla 386. sıradayım

2018 ekpss sınavı sonrası 3001 kadroları kaç puana düşer?

Soru başlıkta yer alıyor.Ve tamamen tahminlerinize dayalı ama daha çok atanan arkadaşlardan bilgi talep etmekteyiz.Çünkü onlar atanmış ve bu konuda deneyim sahibidir.Benim görüşüm 3001 Kadrosu 76 puanın altına düşmeyeceği şeklinde.

byk ilk atamada mı 76 puanın altına düşer? Yoksa 2020 yılında yapılacak EKPSS ye kadar yapılacak atamalarda mı?

@byk 2500 kişi önlisanstan mı? yoksa toplamda mı?

Yüksek puan alanların stratejileri ve kadro sayısı belirleyici olacağı kanaatindeyim

rabbe şükürler olsun atanmak için en büyük kriter mezun olunan bölüm ve bu bölüm için açılacak kadro sayısı. 3001 den girecekseniz ise sıralama çok önemli

2018/2 tercihlerinde 3001 kadrosu ne kadar olur?

Merhaba,

2018/2 tercihlerinde 3001 kadrosu ne kadar olur?

önlisansta bölüm farketmeksizin tercih yapabileceğiniz kadrolar

Valla intihar eden öğretmenleri görünce bende umudumu yitirdim atamalarda ne70 i 80 nin altına düşmez diyorum. gündem değişince malum her iş değişiyorr.. emeklilik yaşı düşürülmezse gerçekten işsizlik profesörlüğe kadar gider..

3001 kadrolari kac puana iner

Arkadaşlar tahmini olarak sizce 3001 puanları kaça iner. Malum kadroları gördünüz. Teknik kadro 14-15 kişi diyanet 80-90 arası geri kalan 3001. Yorumlarınızı bekliyorum

Bence 81-82 dolaylarında olur. Çünkü yaklaşık 670 kadro 3001

Puanlar bence daha da düşebilir. Çünkü istenilen nitelik kodlarında 7363 var. Engelli memur olarak, duygusal, ruhsal sorunu olmadığına dair rapormuş. Zihinsel-ruhsaldan girip yüksek puan arkadaşlar bu sebeple elenebilirler bu tercihlerde. Önlisans için diyorum.

Ben 86 aldım 400 sıradayım 670 kişi 3001 den alınacak tahminim 82 leri görür puanlar

3001 kadro için puanlar kaça düşer

Ekpss önlisanstan puanım 82,36747
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası:897
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı:12652
Bölümüm sosyal hizmetler benim bölümden kadro açılmadığı için bütün tercihleri memur,bilgisayar işletmeni ve v.h.k.i den yaptım bilgisayar işletmeliği serrifikam olduğu için.Önlisanstan toplam 672 kişi alınacak.
İlk tercihte atanırmıyım tecrübeli olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar neredeyse hepimiz 3001 tercihi yapacağız. O yüzden acaba ilk sıralara neler yazdığımızı/yazacağımızı yazsak mı?
Ben adli tıp kurumu İstanbul, MEB vhki istanbul, Kocaeli, Sakarya, Antalya, İzmir yazdım. Anayasa mahkemesi memuriyet yazdım. Böyle süregiden bir tercihim var. Sizler de paylaşırsanız fikir sahibi oluruz.

Ben bütün illeri yazdım 14 ilde v.h.k.i tercih ettim,15 tane memur yazdım sadece 1 tane bilgisayar işletmenliği vardı 6225 kodundan onuda yazdım.inşallah ilk atamada gelir.1.atamada gelmezse 2.atanmada kesin atanırım hakkımızda hayırlısı.

Üst Alt