Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3001 olarak Atatürk Üniversitesi tercih yapan var mı?

zerda34

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar artık tercih dönemi son buldu 3001 olarak Atatürk Üniversitesini yazanlar hangi puanlarla yazdı

Yüksel puanlı arkadaşlar sessizliğini koruyor

Büyük ihtimal atanırsın oraya 4. Veya 5. sıradan

Benden yüksek olup yazanlar var biri 82 ile yazmış tabi puanı doğru ise

82 alan adam acaba Neden bu kadar beklemiş çok tuhaf acaba mezun mu olamadı

Hocam rahat ol ilk tercihi değildir Erzurum zaten nereyi yazsa içerde o

zerda34

Neden 4. veya 5. olarak atansın anlamadım. 1. veya 2. olarak atanırsınız bence.

Tercih listesini paylaşmıştı ilk sırada görmüştüm yanılmıyorsam bu arada düşünceniz için teşekkür ederim inşaALLAH mağdur olmadan herkes atanır

Neden 4. veya 5. olarak atansın anlamadım. 1. veya 2. olarak atanırsınız bence.

Çok teşekkür ederim atanalımda gerisi önemli değil ama yüksek puanlı kişileri görünce olmaz diye düşünmeye başladım

Selam arkadaşlar 74.12336
Sıralama ;1776 önlisans
30 tercihimde memur yazdım ilk 5 tercih sırası kayseri ,nevşehir,nevşehir,yozgat,kastamonu yazdım.Hakkımızda hayırlısı olur .Atanırız İNŞALLAH.sizce bu atamada puanlar kaça düşer (benim görüşümm 73.50 )

Ben 30 tercih vermedim sadece 10 yer yazabildim boşta kalabilirim tahminim 73 puanlı arkadaşların çoğu atanır

Edirne'den Ardahan'a kadar yazdım beyler 21 farklı yer 30 tercih

@zerda kardeşim neden az tercih verdin ki keşke 30 tercihi de doldursaydınn .İNŞALLAH dilediğiniz yere atanırsınız
Reinaldo kardeşim hayırlı olusunun atanırsın İNŞALLAH puan kaçtı senin?

Hayırlısı olsun inşaALLAH yüksek puanlı kişiler keşke bu kadar sessiz olmasa

İlker#641#

Aminnn inşaALLAH hepimiz atanırız aileden onay çıkmayan yerleri yazamadım sadece 10 tercih yapabildim

İNŞALLAH Reinaldo kardeşim atanırız ..
zerda34 isminiz in sonu 34 istanbul plakasını çağrıştırdı o yüzden sordum kusura bkmayınn..

Kismet

Umarim umutla bekleyen tum arkadaslar atanir.benim 1864 73.816puanla heycanla endiseyle umutla bekliyoruz.hersey gonlunuzce olsun.

Bakalım bekliyoruz rakam güzel çoğu kişi faydalanabilecek bu çok güzel

Selam arkadaşlar bazı facebook gruplarında denk geliyor sanırım sizlere de dün bana biri denk geldi adamin puanı 78 .. küsür sıralamada 1345 adama dedimm ki ikinci atamada giderdin puanın iyimş diye bana nasip deilmiş dedi birde bu puanla bu sıralama olmaz daha aşağısı olmalı dedim bana dediği şu oldu yanlış yazmşm 1245 bende daha aşağısı olmalı dedimm çünkü tanıdıklarımın sıralamaları bu puanda olanlar 1000 civarında dedim yanıt veremedii .Anlayacagımız yalancı böyle 4 5 kişi daha var yazık günahtır insanların ufakta olsa bir umudu var ne kazançları var kii ???

İlker#641# onlardan çok var, puanları düşüktür. Algı yapıp, yanlış tercih yapmaya zorluyorlar...Bunun gibi insanlara itibar etmeyiniz.

İlker#641#

Bende öyle birini gördüm ama sıralamayı yazmamıştı 82 puanla tercih yaptım dedi ikinci atamada neden atanamadığını sordum biryerin gelmediğini yazmış bende ikinci atama puanlarına baktım 82 den yukarı maximum 10 kişi bile sayamadım şimdiki tercihlerine baktım nerdeyse atanabilmek için nekadar çakılı kadro varsa yazmış garip geldi inandırıcı değildi puanı hakkında

Maalesef ilker kardes boyleleride var baskalarini yaniltarak atanmayi umuyorlar.yaziklar olsun bu tip insanlara ins hak eden tum arkadaslar atanir kimsenin hakkina girmeden emeginin hakkiyla mutlu sona ulasir.

Selam arkadaşlar regaip kandiliniz kutlu olsun . ALLAH buğünün hürmetine atanmayı nasip etsin bizlere İNŞALLAH ...
Arkadaşlar eğer bu arkadaşlar yalan söylüyorsa puan ve sıralama hakkında ALLAH bildiği gibi yapsın .
İNŞALLAH yakın zamanda sonuçlar açıklanır ...

Üst Alt