Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3300 prim günü olan babam vergi indirimi ile emekli olabilir mi?

Polat34

tesekkur ederım hastaneyı aradım 12 tl katılım ucretı ıle muayne olacak babam sıntıgrafı ıcınde ucret alınmayacakmıs
randevusuz gıdılıyormus bu cok ıyı oldu
en azından bezmıaleme gıttıgınde orada oyalanmamıs olur
bırde sızdede stent vardı dımı anjıyo olmussunuz pekı hıc kontrole cagırmıyorlarmı?
ben kendım kalp uzerıne baska bır cıhaz yapılan bır fabr calısıyorum
kontrol olması gerek dıyorlar ama stent uzerıne degılız.
hıc babamı kontrole cagırmadılar

gulayonur kontrole çağırmıyorlar . Bende çok hastane gezdim kontrol için ve ilgilenecek bir doktor bulmak için
Ben size özelden yazarım iyi bir doktor var kontrolde yapıyor Eko,EKG gerekirse kan ve eforlu testte yapıyor
Ayrıca Babanızın kalp ilaçlarını birgün bile aksatmaması gerekiyor. Stentli damarlar normal damardan daha çabuk tıkanıyormuş

Polat34

Babam pazartesı avrupa safak hast gıdecek su bahsettıgınız sey ıcın
bırde ben bezmıalemdekı dr gıder demıstım ama eko ekg avrupa safakakı dr guvenebılırmıyız acaba

gulayonur eko ekg için siz yazdığım doktora gidin ,dediğim doktor güvenilir

Avrupa şafak hastanesinde hiç eko ekg yaptırmadım,kaç aydır aynı doktora yaptırıyorum sorun yok çok şükür.Siz sadece kalp sintigrafisi çektirin avrupa şafak hastanesinde.Dediğim gibi normalde MR merkezlerinde ve özel hastanelerde(devlet hastanelerinde çok sıra var) çok pahalı bir uygulama.Kalp sintigrafisinde damarların darlıkları görünüyor zaten.Bu uygulama biraz uzun sürüyor yaklaşık 4-5 saat onun için erken gitmeniz gerek

[FONT=sans-serif]babam hataneye gıtmıs[/FONT]
[FONT=sans-serif]babama bır fotokopı vermıs ama orada oran yazmıyormus[/FONT]
[FONT=sans-serif]demıslerkı evraklarınızı bız sıgortaya gonderıcez sız evınıze gıdın 1.5 2 aya kadar emeklılıge hak kazanıp kazanmadıgınız ortyaa cıkacak demısler[/FONT]
[FONT=sans-serif]oran yok?=[/FONT]
[FONT=sans-serif]oldumu acaba? acaba babamın kolu agrıyor ya sonuclar kotu cıktıda %60 bı oran fılanmı cıktı %40 cıksab u sekıldemı gelısırdı olaylar?[/FONT]
[FONT=sans-serif]babamda hıc oran fılan sormamıs

sizce ne olmus olabilir arkadaslar?[/FONT]

ve babama sordum oku elındekını dıye %55 dıyor kalpten tnasıyondan %50 dıyor yanlıs okuyor
allahım
cat dıye catlıcam
sımdı bırılerıne okutturuyorum benıa rayacaklar

arkadaslar ogrendım
bır suru doktor yazıyormus saglam saglam
kalpte anjıyo stent %50-55 hemen ardından aynı satıra hıpertansıyon yazıyormus ama onda oran yokmus? yanı ıkısının toplamımı oluyor sımdı bu?

gulayonur

Doğrudur, Malulen emekliilik başvurusunda hastanenin vereceği raporda oran yazmaz.

Üst Alt