Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

35.04 direksiyon kodu uygulaması yapan Mersin ili içerisinde kim var?

tahirekiz

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
35.04 Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları satan yada uyarlayan kim var acaba MERSİN il içersinde

Siz araştırmanızı Türkiye olarak genişletmeye başlayın bence. Bir kaç gün önce 40.14 kodu üzerinden konuşmuştuk ve sanırım sizinkinde de aslında orada bahsi geçen cihaz istenecek.

konu tam olarak
araç benim üstüme değil ve görüştüğüm tüm mühendislik ofisleri sizin durum çok karışık diyor çünkü bu kodların uygulanabilmesi için ruhsata işlenmesi gerekiyormuş bunuda kimse kolay kolay kabul etmez en iyisi bakalım zaman gösterecek

Merhabalar efendim;
Yok mu 35.04 kod yaptıran
1- maliyeti nedir apartı
2-foto atabilirmisiniz rica etsem
3- nerde yaptırdınız yer adres telefon
4- işlemleri nasıl gerçekleşti (araça Bluetooth bağlantılı yapıldı nasıl yapıldı)

Zaten benim hali hazırda ikinci el otomobilim var ama ruhsat benim üsteme değil

Son düzenleme:
@tahirekiz,

Merhaba 35.04 Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları benim bildiğim sadece solda bulunan far ve sellektör için bir demir yapıyorlar sağ tarafa uzatıp bu şekilde kullanıyor diye biliyorum maliyet konusunda bilgim yok.

@tahirekiz,
Ben yaptırdım 35.04 mersinde

Sadece üstten bir demiri sağa çekiyor delme biçme yok silecegi üsten kelepceliyor direksiyon üstğnden saga uzuyor cok kısa ve delme biçimsiz bi ince demir cok basit bisi o kodla arac alındı ötvden. . Farla ilgisi yok sadece silecek yetiyo

@Ferhat3333,

Merhaba Ferhat bey öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Foto atabilme ihtimaliniz var mı rica ediyorum

Benim bildiğim ve gördüğüm;
1-35.04 direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları
2-35.03 Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları

Benim kod 35.04

Son düzenleme:
@saimakdeniz,

Teşekkür ederim resim açıldı
Ruhsat işlenmeli mi yoksa normal taktırıp devam mı kafamı karıştıran konu herhangi bir kesip biçme yok araçın beynine girip işlem yok gördüğüm kadarıyla
Mühim olan konu ben çalıştığım yerde 2-3 araç var kendi araçım yok maalesef bu yaptırıp portatif olarak değişim yapsam uygulama noktasında sıkıntı çıkar mı ? Ruhsat işlenmiş değil diye yoksa az kaldı işimi kaybetme noktasında gelmek üzereyim çünkü biliyorsunuz ki bi engelli çok çok ama zor iş buluyor
Benim yaptığım için kurye hangi araç müsait ise onu alıp çıkıyor tabi 3 araçın 3 de otomatik

@tahirekiz,

Bu konuda benimde bilgim yok bunu ilçe trafik şube müdürlüğüne sormak lazım.Eğer bi cevap bulursanız paylaşmanızı rica ederim.

@saimakdeniz,
Saim bey siz hiç uygulama noktasına girdiniz mi bi bana gönderdiğiniz foto ile mi girdiiniz
Baktılar mı araç içine
Sizin ehliyette 35.04 ve 40.11 yazıyor mu
Sağılarımla

@tahirekiz,

Ben de 10.02 otomatik vites,10.04 uyarlanmış vites kolu,35.03 direksiyon sol eli çekmeden,40.11 direksiyon topuzu verildi.Fakat ben yeni tip ehliyetimi bastırmadım dahala eski H sınıfı sadece otomatik vites ibareli duruyor. Rapor mahkeme süreci devam ediyor tertibatların kaldırılması için.1 ay içinde belli olacak eğer olumsuz olursa bende bu kodlar ile yeni tip ehliyet bastırıp bu tertibatları mevcut aracıma takıcam.Ruhsata işleteceğim.Fakat bu süreçleri bende hiç bilmiyorum.Emniyet trafik şubeye gidip bilgi alıcam.Forum da bi arkadaş tertibatlar olsun ruhsata işletmeye gerek yok diye yazmıştı ama ben doğru değildir diye düşünüyorum.40-50 gün sonra netleşir siz yinede bi trafik şubeye gidip bilgi alınız.Eğer doğru bilgi alırsanız buradan paylaşırsanız memnun olurum.

@saimakdeniz,

Aynı problem ben 2008 yılında aldım H sınıfı otomatik vites (herhangi bir tertibat yok)
Çok sevgili kurumlarımız beni bu duruma düştürdü tam ben başvurdum dilekçeyi geri çekmedim süre uzatıldı daha sonra gitmezsen eski ehliyet iptal olur dediler el mecbur işlemleri devam ettim
İlk önce Mersin sürücü olmaz dedi İtiraz ettim Adana yüreğir sürücü olur dedi (ara karar) ordan kesin karar Antalya Kepez devlet hastanesi yanında il sağlık müdürlüğüde kurula girdim ve bu kodları yazdılar ve orda bende film koptu 17 yılık ehliyeti hiçe saydılar tertibat yazdılar
Çok direndim ehliyeti çıkarmamak için ama verilen rapor 2 yıllık olduğu için raporun son günü ehliyeti bastırdım ve inanın şuan araç kullanamıyorum bu 35.04 kod yüzünden kimse detaylı bilmiyor çözüm yok sadece yaptıracaksın diyorlar İstanbul’da bir firma ile görüştüm 78.000 fiyat verdiler (35.04 )için o anda ben bittim dedim
Dükkanın içersinde kısıldım kaldım ne yazık ki herhalde bayram sonu çıkış veriler çünkü adamların işine yaramıyorum araç kullanamıyorum

@tahirekiz,

çok yüksek o fiyat ben 1 yıl önce izmirde bi firmaya 3 tertibat işletmesi vs 20.000 tl demişti . sizin tek aparat -proje-tse onayı olsun olsun 20.000 tl olması gerekir.

@tahirekiz,

Ya 5 bin tl bisi üstten bi demir cwkiyor biz aldık sacmalamıslar farlarla alakası yok mersinde aytekin otomotiv proje diye arat googleden bulursn

@Ferhat3333,

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Ben ilgili sayfayı bulamadım link gönderebilme ihtimali var mı acaba

@tahirekiz, ayfa proje adı aytekin +90 530 871 58 78 mersin tsi hertürlü isi hallediyor senin icin simdi aradm dedi telimi yaz ferhattan aldım de telini simdi arayabilirsin soruların icin bayiden vergi dairesinde tanıdıgı cok

Üst Alt