Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3600 gün asgari ücretten ödenen primlerle ne kadar emekli maaşı alınır?

Değil kardeşim,emekli aylıkları peşin ödenir.
Aldığınız o tutar,şubat maaşı da dahil olmak üzere 3 buçuk aylıktır.
Sanırım maaş ödeme gününüz her ayın 17 si ve 17 şubatta şubat aylığı ve 2 ay 17 günlük birikmiş tutarı yani toplam olarak 3 ay 17 günlük ücret aldınız.
İlk ödemede ek ödemenin farklı olması ise yine birikenlerle alakalı bir durum,2 ay maaş birikmiş ise elbette ek ödeme de 2 aylık olacaktır.
Yanlış anlamayın,elbette çok daha fazlasını almanızı,bolluk ve huzur içinde hayatınızı devam ettirmenizi gönülden isterim.
Ancak Mart aylığını çekerken büyük hayal kırıklığına uğramanızı da istemem doğrusu,açıklamam bu yüzden.
Yine de inanın ben yanılmış olmayı diliyorum.
Sağlık ve huzur dolu emeklilik hayatı dileklerimle.

mayruk kardeşim senin emeklilk sürecindeki bütün yazılarını okdum benimde e devlette te ki gösterge.lerilerimle seninki ayynı şu an son olarak nekadar maaş alıyorsun acaba bilgi verirsen sevinirim benim e devlette henüz maaaşımı yazmamışlar ama göstergelrim şu şekilde maaş baglama oranı 60.00 hisse 1/1 gösterge 9475 son çalıştıgı yer özel sektör şimdiden tşklr ve saygılar

Üst Alt