Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

37 yaşında EKPSS'ye sıfırdan başlamak

@Denizcan78,

Aynen ben de öyle biliyorum ekpss'de Kesinlikle yaş sınırı yok 65'e kadar girebiliyorsunuz

yaparsınız. 40 yaşında kanser hastası arkadaşım kazanmıştı.

Merhaba arkadaşlar,
Özel sektörde sağlık durumum nedeniyle iş bulamıyorum. Artık çok yoruldum. Aklımda 2026 ekpss ye çalışmaktan başka bir çare gelmiyor. Tüm derslerden yetersizim. Sadece 2020 yılında çalışmadan girip 62 puan almıştım. Yaş konusuna çok takılıyorum. Bir dershaneye gitsem çok genç arkadaşlar olacak.Kendimi kötü hissederim diye düşünüyorum.Yorumlarınız benim için değerli.Şimdiden teşekkürler.

siz bilirsiniz ama bence boşuna para vermeyin oralara şimdi youtubede bir sürü ücretsiz ders anlatan kişiler kanallar var girin ordan izleyin. mağlum biraz yaş kemale erdi bizlerde artık girin şansınızı deneyin elbette özel sektör sıkıntılı helede bizler için Allah kolaylık versin...

Ay ne güzel işte gençler ile tanisirsiniz...ayrıca yaşınızda genç...sanki 80 yaşında gibi düşünmeyin mümkünse...

Kardeş gençler yamyam değil korkma seni yemezler, tam tersi bir büyükleri olarak sana hürmet gösterirler, baş tacı ederler.

Ben bu yaşta (67) üniversite sınavlarına girmeye niyetlensem cebimde para varsa ben de giderim dershaneye.

Neticede maddi imkanın varsa git derim. Ama dershane ücreti seni yoracak ise Özmuşlu kardeşimizin dediklerini de kulak arkası etme.

Hadi Allah zihin açıklığı versin. Gönlüne göre bir yer kazanırsın inşallah.

@big_owner,
Selam bende 35 yaşına geldim , 2026 ekpss gireceğim. Dersane kurs vs yerine bir tablet alıp evden online ders takibi yapsanız daha mantıklı olur ben öyle yapacağım. Artık iş bulamaz hale geldim evde çocuk bakıyorum eşim çalışıyor . İnsanlarla muhatab olmayacağım bir pozisyon bana gayet iyi gelecek.

Birader e kpss dediğin geneli 25 yaş civarıdır 30 a kadar giren var çok geç değil . İlaca ve yan etkilerine rağmen çalışabiliyorsan sorun yaş değil ve aldığın ilaçlarla pozitif belirti kalmıyorsa hemen başla hazırlanmaya insanlar sınavlara 60 yaşına kadar giriyor mesela profesörler geç yaşta sınava giriyolar inşallah yanlış değilim. Ben biraz Çekingenlik sezdim neden yaşa takıldın sonuçta memur olacaksın kimseye muhtaç olmayacaksın klasik bir söz var okumanın yaşı olmaz

Kendi kendini disipline sokamıyorsan dersaneye git veya gitme bir şey değiştirmez ki dersane daha fazla dikkat dağıtır. Evde youtube dan çalışmak en mantıklısıdır.

Çocuklar üniversite sınavlarına girecekken bende yardımcı olmak maksadı ile lise ders kitaplarına bir bakayım dedim.

ekpss'de fizik, kimya, biyoloji, matematik var mı bilmiyorum ama matematik beni çok zorlamıştı. Belli yaştan sonra matematik hiç çekilmiyor.

Senin yaşın daha genç. Dershaneye git derslerine çalış derim. Memur olursun, iş güç sahibi olursun.

Şayet kazanamazsan, şayet çalışmaya engelin yoksa; garsonluk yap, güvenlik görevlisi ol, tekstilde kesimde, dikimde, ütü paketde çalışabilirsin, marketlerde kasiyerlik yap. Yani iş bol. Sen yeterki çalışmak iste.

1982 doğumluyum 22 yaşında lisans diploması aldım 2004 senesinde "normal" KPSS (eğitim bilimleri) ile öğretmen olarak atandım.

@Descartes,
Değerli hocam o zaman durumlar çok farklıydı , kimse memuriyeti beğenmiyordu . 98 civarı mezun komşumuz mezun olur olmaz öğretmen olmuştu , 2010’lara kadar kamuya rahat giriliyordu zaten. Öğretmen Eniştem de kpss hazırlanırken geçici olarak sözleşmeli girdiği çalışma Bakanlığındaki işine seçim dönemi sınavsız kadro geldi . Sonrasında kurumlar arası geçiş ile meb’e öğretmen olarak geçiş yaptı . Şimdi rakip çok kadro az .

Üst Alt