Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=arial black]şu anda alabileceğiniz en iyi ve güvenli araç olarak [/FONT]
[FONT=arial black]audı a3 a4 a6 a8 serilerini yada alternatif olarak ise volvo s60 s80 serilerini öneririm yol tutuşu ve sağlamlığı aynı zamanda konforu sizi eminimki cok rahat ettirip cezbedecektir.[/FONT]
Arkadaşım volkswagen transporter derim başkasına bakma bu aralar 34000 tl civarı ikinci eli bile olsa uygundur tabiri caizse ölüsü yeter bizde var dağ bayır demez saygılar...
merhaba arkadaşım yeni mazda 3 e bak istersen 2 gün sonra piyasaya çıkıyor fiyatıda 37000 civarı olacak tabi ötv düşünce daha uygun olur almışken son model bi araba alman güzel olur http://www.arabam.com/images/haber/Mazda3_Conc.jpg
bana sorarsan taksi türü araçlardan cok kango diye tabir ettıgımız araçları tercıh et faydasını göreceksin.bir engellinin gösterişten cok rahatını sağlayacak araç önemlidir diye dusunuyorum.peugeot fiorino cadyy vaneo bunların ideal araç oldugunu dusunyorum.ilerleyen zaamnlarda imkanım olursa taksimi bu tür araçlara ceviririm