Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 duvar arasında yaşayan biriyim. Sizce bu işe gitmeli miyim?

BlueBlue

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
8
Ben 2014 yılında her iki ayağımdan ameliyat oldum. Yanlış ameliyat yapıldı, devamında başka hekimlere ameliyatlar oldum. Yıllarım hep evde geçti. Çünkü uzun süre ayakta duramıyorum, yuruyemiyorum. Tahsilim yok, lise mezunuyum.
Dun bir iş ilani gördüm. Shell akaryakıt istasyonuna markette çalışacak personel alınacak diye. Önce telefonla aradım, bugünde yüzyüze görüşme yapıp evrak lisesi aldım onlardan. Evrakları hazirlayinca başlayacağım.
07:00-15:00/ 15:00-23:00/ 23:00-07:00 şeklinde üç vardiyali çalışma sistemi
Yemek ve yol bana ait
Maaş 30 Bin TL
Haftada 1 gün izin
Daha önce iş.tecrubem olmadı. Sizce bu iş çok yorucu olur mu, ayaklarım çok zorlanır mı? Ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunaldım bir yerlerden başlamak istiyorum

Git başla olmadı çıkarsın sonradan neden gitmedim diye pişman olmazsın hiç olmazsa .

@BlueBlue,

Selam,

Tahsiliniz Lise hocam, Tahsilim yok demeyin bence.

Hocam evde boş duracağına bir dene bu fırsatı:
Ben yapacağını düşünüyorum.
Şirket seni zaten rahatsızlığını ve LİSE mezunu olduğunu bildiği halde almış işe,
bu konuda tasalanacak birşey yok.
Başarılar ve bol şanslar.

@BlueBlue yüzyüze görüştügünüzde ne iş yapacagınızı sordunuz mu? Evden çıkmak işe girebilmek güzel. Tabi fiziksel durumunuzu göz önünde bulundurun. Neyi yapıp yapamayacagınızı siz iyi bilirsiniz.. inşallah girersiniz

Gidin başlayın dakika başı koşturuyor sunuz sonuçta ayrıca 30 bin TL iyi boş kalmaktan evde 7-24 kalmaktansa hem sigortanız olur hem ev masrafınız olur zamanınız geçer

@BlueBlue, bu iş imkanı sizin için çok önemli bir fırsat. İnşallah başlayıp istikrarlı şekilde devam edersiniz.

30 bin lira maaş da makul bir ücret. İhtiyaçlarını karşılarsın. Beğendiğin bir ayakkabıyı alırsın vs...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Evde cidden bunalıma girdim. Önceden oyunlarla, filmlerle zaman geciyordu artık çok bunaldım. Tek sıkıntım acaba çok zorlar mı ayagimi market işi

@BlueBlue,
Git dene kardeşim beğenmezsen bırakırsın.. Belki de iyi gelir kafan dağılır iyi olur.. Naçizane fikrim dene

Muhtemelen kasada ücret alma işlemi yaparsınız, ilk bir hafta zorlanırsınız ana zamanla alışırsiniz, hoşgeldin yeni hayatına arkadaşım, başarılar..

Engelli ilanı olarak başvurduysan bu durumunu biliyor olmaları, ona göre değerlendirip almaları gerekiyor. Markette çalışacaksan pek ayakta durma olmayabilir belki ama bu işi ancak yapanlar bilir. Belki de çok oturmuyorsunuzdur. Ayrıca sosyalleşmek ile ilgili başka bir konuda yazmışsınız. Bir iş insana çok iyi gelir. Kesinlikle gidin ve deneyin. Bu işe uygun olmadığınızı anlarsanız başka iş bakarsınız. Ancak market işi iletişim açısından da size iyi gelebilir

Elbette zor yanları da olacaktır. Zorluklara katlanmak, başetmek insanı güçlendirir. İnsana bu konuda sabır lazım, zamanla atlatıyor insan. İş ne kadar zor olursa olsun boş kalmaktan daha iyidir. Para kazanmak, kendi paranı harcamak güzel bir şeydir. İnsanın kendisine olan saygısı artar, insan kendini daha özgür hisseder.

Üst Alt