Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yaşındaki kızım skolyoz ameliyatı olacak. Sonrasında bizi neler bekliyor?

merhaba zehra.Dediğin gibi her şeyde bir hayır var,1.5 senedir doktor doktor geziyoruz Baltalimanında ameliyattan döndük çocuk yoğun bakım yok diye Allah ne zaman oğlum için hayırlıysa o zaman nasip etsin.bir mani çıkmazsa sizi mutlaka hastanede ziyaret edeçegim sizinle ve küçük kızınızla tanışmayı çok isterim.bandı araştırıcam böyle küçük tiyolar mucize yaratıyor bilemezsiniz.ameliyattan ne kadar süre sonra normal yaşantısına dönecek,sanırım bu ameliyatlar ilki kadar ağır ve uzun sürmüyor yanılıyor muyum,görüşmek üzere iyi hafta sonları.

evet ilkinden daha kolay oluyor 2.ve 3.ameliyatlari kisa surmustu ve daha cabuk toparlandi.4. ameliyat biraz daha sikintiliydi ama once 6 ayda bi oluyordu bu sefer 1 yil sonra gelin dedi o bile mutlu etmye yetti.ameliyattan sonra ilk gunu ve ertesi gunilk yuruyusu atlattiktan sonra inanin RABBIMIN yardimiyla oglunuzda cabucak toparlacak Rabbim onlara oyle birguc veriyorki benimkizim cok nazli bir kiz olmasina ragmen yatiramazdim bir turlu. oturup kalkarken yatip kalkmasina dikkat edin sadece agrimasin diye onun disinda birakin gezmek istediginde gezinsin.bence sevki beye denk gelecekmissiniz oyuzden ameliyat hep gecikmis.turkiyede taninan yilin doktoru secilen biri en onemliside vicdanli biri Rabbim doktorumuza saglik versin insallah bizde yavrularimizi guven icinde ona emanet edelim.Allaha emanet olun iyi hafta sonlari. zeliha

merhaba zeliha
uzun zaman oldu yazamadım.bu süre zarfında oğlumun ameliyat işlemlerini hallettik,işlemler bittiği gün tesadüf Şevki bey odasındaydı kendisinden ameliyatla ilgili bilgi alalım dedik,sağ olsun çok ilgiliydi röntgen tarihleri 6 ay öncesine ait olduğu için yenisini ve tomografi istedi son durum için ki biz asistanına bu talebi daha önce belirtmiştik ama bize 2 aydan önce çekimler için gün alamazsınız demişti,hoca sayesinde aynı gün çekimler yapıldı,sonuçları aldığımız zaman hocaya göstermek için sekreterinden randevu istedik bize 1 ay sonrasını verdi "düşün belki o arada ameliyat tarihi gelecek"burdada sağ olsun doktor Serhat bey yardımcı oldu ki kendisine sonsuz teşekkürler çok ilgili saygılı bir insan ,bize randevuyu ayarladı.Şevki bey oğlumun 3 derece kadar az bir artış olduğunu yaşının çok küçük olduğunu takibini isteyelim dedi.Temmuzda tekrar filim çektirecegiz ve sonuca göre ya ameliyat yada takip devam edecek.bir yandan çok rahatladım içten içe bekleme taraftarıydım çünkü,hayırlısı diyorum artık.işte durumlar bundan ibaret,sizde ne var ne yok hastaneyle iletişime geçtinizmi,benim burdan yapabileçeğim bir şey varmı ?yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.Ailene ve sana sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum,Allaha emanet olun

herseyde bir hayir vardir demekki simdilik gerek gormedi derecesi kacti egikligin.bende birkacgunden arayacagim doktoru insallah bizdenyanada hersey yolunda gider engec 15 tatilde gideriz herhalde.yuzmenin cok faydali oldugunu biliyorumskolyozda bu zaman zarfinda imkaniniz olursa bence oglunuzu yuzmeye gonderin. en azindan derecesinin artmasini engeller belki.dualarinizi unutmayin bizden yanada.. hayirli saglikli huzurlu yillar olsun insallah

Allah (c.c) Hbibi'nin Sevdiklerinin ve Dostlarının Hürmetine
Şifa Beleyen Kardeşlerimize Şafi İsmi ile Tecelli etsin, Hakkımızda Herşeyin Hayırlısını versin.

mrb dilek bugun doktorla gorustum filmlerine bakıp ona göre ameliyat kararı verecekmiş yani kesin ameliyat demedi kismetse bizde 20 ocakta hastaneye gideceğiz duruma göre ameliyat derse yatisini yapar kalırız belji bizede sizde olduğu gibi gerek görmez bu seferlik.. hayirlisi inşallah Allaha emanet olun

merhaba zeliha
uzun zamandır yazamıyorum bir yandan işler bir yandan kızkardeşimin düğün hazırlıkları (kısmetse mayısta evleniyor bir koşturma gidiyor:),sizin için en hayırlısı ne ise o olur inşallah ama insan içten içe gerek görmez inşallah diyor ana yüreği işte.oğlumun derecesi için en son 25-30 arası deniliyor en çok da yaşıyla alakalı bekleme taraftarı doktor ,eğiklik omuzlara yakın bölgeden.yüzmeye yollamayı bende düşünüyorum hatta araştırıyorum kursları ama bir yandan da havaların soğuk olması düşündürüyor beni,oğlum çok naif hemen hasta olabiliyor.20 ocak pazartesine geliyor sabah mı yola çıkacaksınız?

Mrb dilek hastane isleri dibi uzucu ve yorucu islerin arasinda dugunhazirliklari gibi mutlu edici seylerin olmasida guzel oluyor.hayirli olsun insallah.egiklik cok yuksek degilmis insallah daha fazla artmadan belkide ameliyatsiz atlatirsiniz hayirliSi olsun.bence havalar isinsin hemen yyazdirin kursa temmuza kadar baya ilerletmis olur yuzmeyi.evet bizde sabah erkenden cikariz insallah..Rabbim islerimizi rast gotursun insallah belli olmuyo hastane isleri.sehir disindan gidincede daha bir zorlasiy hayirlisi diyelim

merhaba zeliha
oğlumun eğikliği şu an az ama ameliyat olması şart çünkü egiklige sebep olan yarım omur var,anne karnında tek taraflı gelişmiş o alınmadığı sürece eğilme devam edecek,bakalım artık zaman ne göstereçek ,hayat devam ediyor arada mutlu telaşların olması da güzel.doğru diyorsun hastane işleri çok zor hele birde şehir dışından olursa daha zor Allah yardımcınız olsun.pazartesi iş günü çalışıyorum işte olucam sonrasında bir yardımım dokunabilirmi irtibat kurmak isterim,istanbul da varmı tanıdıklarınız yardımı dokunaçak,sana uyarsa telefonumu özel mesaj olarak atıcam ,birde şevki bey pazartesi hastanede olup olmadığını öğrendinizmi çogu zaman konferans vs. işleri çıkıyor,sizle hangi yardımcı doktor ilgileniyor kimle irtibat kuruyorsunuz böyle şeyler önemli oluyor biliyorsun.

doktoru aramıştımgelin dedi ama tam pazartesi diye konusmadik umarimoyle bir aksilik olmaz doktor yerinde olur istanbulda tanidik yok malesef..ameliyat derse yatis yaparız yoksa deri döneriz inşallah tek goruselimde Allahtan tekirdagdayiz artık.ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim ama arayıp Slkinti vermem dusuncen için tekrardan saol.ogulcugun için hayirlisi olsun insllah en iyi zamanı bekliyor demeki.belki o ömür duzeltildikten sonra tekrar gerekmez Allaha emanetler.görüşmek üzere hoscajal

merhaba zeliha
bence cuma akşamı doktoru arayıp hastanede olup olmadığını teyit edin,boş yere o kadar yolu gidip gelmeyin.elimden gelen bir şey olduktan sonra sıkıntı verecek bir şey yoktur,bunu bir annenin bir anneye desteği gibi düşün,neyse siz bir gelinde,bakalım doktor ne diyecek,tüm dualarım kızın için,görüşmek üzere

mrb dilek iyi niyetin ve duaların için çok saol arkadaşım anne olunca hiç tanimadigi bir cocuk için bile. kaygilaniyor dua ediyor insan dahada bi vicdanlı oluyo.Rabbim kimseyi evladiyla sınav etmesin

Mrb dilek bugun istanbuldaydik doktorla gorustuk filmine bakti hersey cok guzel dedi ameliyata gerek gormedi yaza tekrar gidecegiz kontrol icin belki o zaman platin gevsetme yapariz dedi.simdi donuyoruz

inan canım benim çocugummuş kadar mutlu oldum ellerim titredi,anne olmadan anlaşılmayacak duygular bunlar.senin canından öte oluyorlar,onların acısı senin etinden et koparıyor adeta,senin mutluluğunu tahmin ediyorum benzerini kısa süre önce ben yaşadım,dün hep aklımdaydınız ne oldu acaba yatış yaptılarmı acaba diye,neyseki mutlu bitmiş rahat bir nefes almışsındır,platin gevşetme operasyonları daha basit oluyor bildiğim kadarıyla belli yerlere kesik atıyorlar,onuda hayırlısıyla atlatırsınız inşallah

İnsallah arkadasim hayirlisiyla digerinide atlatiriz.kizim o kadar sevindiki havalara uctu.yaz icinde simdiden kaygilanip uzulmek istemiyoruz.skolyoz uzun yillar suren takip isteyen bir durum doktorda 4-5 yil daha gorusecegiz dedi.ama suan bu sefer ameliyat olmamasi bizim icin buyuk mutluluk. ilerisinide yasayip gorecegiz yavrularimiz Rabbimize emanet.sizin icinde herseyin en iyisi en hayirlisi olsun insallah.ben bu vesileyle seninle tanistigim icin mutluyum cunku ben birbirimizi cok iyi anladigimizi biliyorum gorusmek uzere arkadasim Allaha emanet olun

bütün temennilerine katılıyorum,iki çocuk annesi olmak zor senin vaktini almak istemem ama arada burdan haberleşelim irtibatı koparmayalım isterim,görüşmek üzere Allaha emanet olun arkadaşım

Tabiki arkadasim vakit almak ne demek bu sayede haberleselim birbirimize güzel haberler verelim inşallah Allaha emanet olun.

ben 17 yaşındayım 4 ay önce ameliyat oldum bana 2 3 saat dediler ama 7 saat sürdü ameliyatım, ameliyat sonrası gerçekten çok zor oluyo ama en fazla 1 hafta ondan sonra Allah'ın izni ile rahatlıyo insan. şimdi çok rahatım çok şükürkü olmusum ama gerçekten zor bir ameliyat Allah kolaylık versin yavrunuza..

Ben 14 yaşındayım Marfan sendormu hastasıyım 7 ameliyat geçirdim 5 gözden 1 göğüsden 1 skolyozdan 50 derece skolyoz vardı bende.Ameliyatım 11 saat sürdü 59 tane platin takıldı.Ameliyat sonrasında çocuğunuz ayağa kalkmakta 3-4 gün zorluk çekebilir.Pansuman yapılırken acı çekebilir.Ama sorun etmeyin daha fazla konuşmak isterseniz https://www.facebook.com/cemurun0 ekleyebilirsiniz buraya giricek zamanım olmuyor

Mrb dilek nasilsin hastane islemleri ile ilgili bir gelişme varmi ne zaman kontrole gideceksiniz

Mrb dilek bizim yarin yani çarşamba günü saat üçte kontrolumuz var sizde bir gelişme varmi

Merhaba arkadaşım
çok üzüldüm mesaj yazmışsın geç gördüm.siteye gelen mesajlar mail ime düşerdi ama bu sefer düşmemiş bende mesaj yazdığını fark etmedim.Neler oldu kızının kontrolleri nasıl sonuçlandı ameliyat olacak mı?Bize temmuzda gelirsiniz denmişti bizde biraz ağırdan aldık bugün yarın arayacağız,bekleyelim diyeceğini düşündüğümüz için ağırdan alıyoruz(umarım).bu arada hayırlı,sağlıklı bayramlar dilerim sana ve ailene.gelişmelerden haberdar et,bende haber vereceğim canım,mutlu günler bizle olsun

Mrb dilek uzerinden cok uzun zaman gecti.bu zaman zarfında eşimin iş durumundan almanyaya geldik 5 yıl kadar burda kalacağız ve cok yogun bir tempoda oldugumuz icin aylardır ilk defa giriyorum.kızım zeynep 6.ayda ameliyat oldu.hamdolsun atlattik.bir yıl sonra tekrar görüşelim dedi.kİsmetse yazın tekrardan hocayla görüşecegiz.siz ne yaptınız oğlunun durumu nasil ameliyat oldu mu.Allaha emanet olun

Merhaba arkadasım
geçmiş olsun ameliyatı atlatmışsın,biz en son kontrole götürdük derecesi çok ilerlemediği için yaşı da küçük diye bekleme taraftarı doktor,her sene kontrole götüreceğiz,ne zaman gerekli görürse o zaman yapacak,sanırım bir beş senemiz var gibi,hayırlısı artık,senin işinde zor arkadaşım hem çocukların sağlık durumu hem sürekli ev yurt değiştirme Allah yardımcın olsun,aslında almanyada belki sağlıkla ilgili daha iyi olanaklar vardır veya bizim sorunumuzla ilgili daha gelişmiş teknikleride olabilir kızını ordada kontrolden geçirtebilirsin,iyi haberlerinin devamını bekliyorum sizde Allaha emanet olun

sevgılı arkadslar kıfoz amelıyatı olan cucukları doktorun tavsıyesı ıle fızık tedavı yaptırtın amelıyattan sonra azda olsa agrılı zorlu gunlerı olur bırde amelıyattan sonrakı asamalarda genelde psıkılojık olarak sınırlene fevlı davranma panık atak gıbı durumlar ortaya cıkabılır boyle bır durum sezdıgınızde mutlaka uzman bır psıkologa gıdınız bele takılan platın dedıgınız aletlerde platın degıl cıvıdır

Evet Fulya dediğiniz gibi psikolojik olarak cok etkileniyor cocuklar hiçte kolay birsey değil cunku.dilek arkadaşım saol inşallah oğlun içinde en iyisi olur.evet burdada kızımızı dr.a götüreceğiz yinede sevki hocayı bırakmak istemiyoruz.yazın hocayla tekrar görüşecegiz

Merhaba..
Skolyoz muayenesi ve ameliyatı için devlet hastaneleri ve doktor tavsiye edecek olan arkadaşalar var mı?
Ayrıca, ameliyat olan arkadaşları okudum nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz yazabilirmisiniz.

Yazıların tamamını şimdi okudum. Yaşam birileri veya bizler için epey zor. Hepimize geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda sorunsuz bir sağlığa kavuşuruz.
Dilek hanım., Zeliha hanım, çocukların tedavi süreçlerini dönem dönem paylaşırsanız çok memnun olurum. Sağlıcakla kalın.

öncelikle geçmiş olsun. Bende 5 defa oldum 7 yaşındam 12 yaşıma kadar ameliyat oldum şimdi 15 yaşındayım. Ameliyat olduktan sonra 1gün yatar kalkar merak etmeyin yani benim birazz ağır geçti inşalllah kızınızın ameliyatı ağır geçmez.

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde konuları gördükçe yazasım geliyor çünkü bu konuları vakti zamanında çok araştırdım sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak ve yardımcı olma düşüncesi beni mutlu ediyor. Skalyoz ameliyatı hastanın durumun göre karar verilir. İlerleme olasılığı yüksekse ameliyat şarttır. İyi bi doktor bulmanızı tavsiye ederim

Mrb birtan biz ilk günden beri yani 2009 dan beri sevki hocanın hastasıyiz o zaman Kayseri'deydi. O günden beri kızım 5 kez ameliyat oldu. Zor mu dersen tabi zor çünkü evladını o şekilde görmek çok uzucu. Ama hamd oldun toparlanyor ve korkulacak bir şey olmadı şimdiye kadar senin durumun nasıl bilemiyorum tabii ama sevki hoca mükemmel Rabbim ömrünü uzun etsin inşallah

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun dileklerimi iletiyorum acil sifalar diliyorum amaliyat sureci biraz zahmetli olabilir ben istanbul kemik hastaliklari hastanesinde amaliyat olan cok arkadas var hepside sukur iyi gecmis olsun tekrar tekrar

Üst Alt