merhaba zeliha
uzun zaman oldu yazamadım.bu süre zarfında oğlumun ameliyat işlemlerini hallettik,işlemler bittiği gün tesadüf Şevki bey odasındaydı kendisinden ameliyatla ilgili bilgi alalım dedik,sağ olsun çok ilgiliydi röntgen tarihleri 6 ay öncesine ait olduğu için yenisini ve tomografi istedi son durum için ki biz asistanına bu talebi daha önce belirtmiştik ama bize 2 aydan önce çekimler için gün alamazsınız demişti,hoca sayesinde aynı gün çekimler yapıldı,sonuçları aldığımız zaman hocaya göstermek için sekreterinden randevu istedik bize 1 ay sonrasını verdi "düşün belki o arada ameliyat tarihi gelecek"burdada sağ olsun doktor Serhat bey yardımcı oldu ki kendisine sonsuz teşekkürler çok ilgili saygılı bir insan ,bize randevuyu ayarladı.Şevki bey oğlumun 3 derece kadar az bir artış olduğunu yaşının çok küçük olduğunu takibini isteyelim dedi.Temmuzda tekrar filim çektirecegiz ve sonuca göre ya ameliyat yada takip devam edecek.bir yandan çok rahatladım içten içe bekleme taraftarıydım çünkü,hayırlısı diyorum artık.işte durumlar bundan ibaret,sizde ne var ne yok hastaneyle iletişime geçtinizmi,benim burdan yapabileçeğim bir şey varmı ?yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.Ailene ve sana sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum,Allaha emanet olun