selam arkadaşlar ben 2 yıllık üniversite mezunuyum ve şuan özel bir bankada destek elemanı olarak çalışıyorum size en baştan anlatacağım, 4 yıl önce ilk mülakatta bana 1 yıl içinde yükselebilme şansın var dendi ben böyle heveslerle işe başlamıştım.engelli kadrasundaydım neyse 1 yıl geçti ben tabi beni işe alan kiişilere yazdım benim gişeye yada bireysel bölüme yada operasyon bölümüne geçme şansım yokmu diye o müdüre attı topu tabi müdürler istermi bir engellinin gişede yada bireysel vs de çalışmasını daha fazla kazanmasını? neyse dedim bunada şükür dedim devam ettim arkadaşlar ve ben bireysel 'kaprisli para manyagı paralıları yalayan' kişilerin yanında oturuyordum onların kahrını çekıyorum en baştan beri asla benim yaptığım işleri begenmemeler sürekli müdüre şikayet etmeler ( ki bu arada 2-3 kişi de değişti bireysel bölümde) herşeyime karışmalar vs vs mobbinge maruz kalıyorum benim iş giriş çıkış saatlarime bile laf yapan bile oldu tabi kesinlikle saatinden önce çıkma yada saatinden geç gelme durumu yok. işe ilk başladığımda 2 bireyselci vardı onlara yardım ediyordum şimdiki kadar üstüme gelemiyorlardı ama son 2 yıldır tek kişi kalınca resmen üstüme geliyor bu kişiler giden kişide aynıydı bu yeni gelende böyle mesela bir işi kendisinin yapması gerekirken bana yönlendiriyor ( benim ekran yetkim vs yok ) operasyona götür diyor resmen operasyon ve bireysel arasında 4 dönüyorum o orda otururken ve benim yaptığım bütün işlerden kendisi prim kazanıyor kesinlikle haram olsun! müdüre şikayet ettiklerindede müdür hep onları tutuyor gerçekten cok sıkıldım arkadaşlar benim biraz borcum var o olmasa kesinlikle vricem istifamı ama suan bunu yapacak güçte değilim ne yapmalıyım arkadaşlar şikayette bulunmak istiyorum ne kariyer planlaması var ne maaş artması ne de iyi bir çalışma ortamım var yardım bekliyorum sizden.. teşekkür ederim şimdiden...