Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıldır çalıştığım iş yerinde mobbing uygulanıyor! Ne yapmalıyım?

böyle durumlarda ne yapsanda başın ağrır ancak yeni bir iş arayışı kurtuluştur.Mobbing durumuna gelmişşsen zaten iş çığırdan çıkmış demektir ispat etmen gerek onun içinde şahit lazım kimse işini kaybetme korkusuna şahit olmaz.Ancak yeni bir işi çözüm olur tazminat sıkıntı biraz işte kendin çıktığın için vermeyecekler yine sen madur olacaksın;ya da iyi bir iş bulup tazminatı bırakıp gideceksin.Allah yardım etsin zor bir durum.

sgurkan

Tazminatı aldın mı? En az 10k almışındır eski personeldin sen İstanbula geldiğimde yaşatırsın artık beni bogazda bir yemekle başlar ama hesaplardan senin tazminatından[emoji39]

Helsinki

Sahur sahur yine beni can damarimdan vurdun :)
Tazminat olmasa yiyemeyiz dimi günah olur :)
Ha!Bunu soyledinya ceza olarak sen ısmalayacaksın :D

sgurkan

Geçenlerde geldim resmen parçaladılar bizi yeme içme uçmuş iyice sen Ankara ya gelde alem neymiş gör [emoji3]

Helsinki

EE ozaman neden haber vermedinya,ben gelsem sankisenin haberin olacak :D

Orası oyle tabiki hersey pahali valla,bu aksam disari ciktik yemek cay kahve harcamam 250 tl buldu. :)

Yanımda dört ayı vardı. Nasıl haber vereyim erkek erkeğe günü birlik geldik gittik 4k usd olarak maaş alıyorsun sana dokunmaz 250tl [emoji849]

Helsinki anladım efendim gez tabiki gezmek iyidir sitres artırıyor :)
Sen de attın sen benim maaşı mı nerden biliyorsun bilmeywnde inanacak :D

3600 gün pirimin varsa sgk dan bir evrak alıp işten ayrilacaginizi bildirin işyerine evrağı verin.tazminatinizi alırsınız.sonrada başka işyerinde çalışırsınız. Tazminatınız kalmaz

Mustafa abi onda Eylül 99 öncesi sgk başlama şartı var o grupta yalan olmak üzere ne vardı sanki o hep devam etseydi onu kaldıranların Allah belasını versin ölen varsa nur içinde yatmasın kesin iş eren Bi millet vekili dir zaten 1% defa lınan bişeydi

Mrb kardeşim insani olarak duygusal bi yapin var birazda seni bu cok etkiliyor onlarin seni görünce yüz mimiklerinin sahte gümümsemesinden bile etkilieniyorsun sanirim ve is yerinde senin hata açiklarini kollamalari seni rahatsiz ediyor halbuki kendileri rahat rahat çalişiyor benzeri durumlari bende yaşadim insani piskolojikmen çökertiyor yapabiliyorsansa icsel konusma yap mantik yürüt bunlar da benim gibi çalişan babalarinin yeri değil gülümse kafana takma sadece işine bak onlarin soylediklerinide yapmaya çaliş sonucta sirtinda yük taşimiyon hizli hizli acil işleri bitircegine kendi kendine mutlu olcak sekilde çaliş boğun eğme ama dik kafalilikta kesinlikle yapma dahada artar eger bunlari yapamiyor cok etkileniyorsan üzülyor geriliyorsan bi taraftan iş ara derim ben böyle yaklaşik 2 yil mücadele edebildim en sonda iş bulup cikmistim ama piskojimde cok bozulmustu onlari yenebilmenin yolu kafaya takmamak isten cikinca isteki konulari unutmak stratejik hareket edebilmek gülümseyeceksin sevgiler

Üst Alt