Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıllık atama süresi sizce iyi mi yoksa kötü mü?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Şuan aldığımız puanla 2 yıl hakkımız olması mı daha avantajlı yoksa 4 yıl boyunca mı ?

4 yıllık süreçte 2 yıllık olana göre daha çok atama olur mu ?

Bu durum olumsuzsa 2018 girenler için mi olumsuz yoksa 2020de giremeyecekler olanlar için mi ?

Ben 2 yılda bir yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum...

<<ömür>>

Neden peki ? 2020de girenler için mi olumsuz biri durum yoksa 2018 girenler için mi ?

Sınav iki yılda bir yapılırsa yerleşenden kalandan kişi kendi sıralamasını takip eder yerleşip yerleşmeyeceğini az çok kestirebilir. 2018 de girenler puanları elinde olacak 2020 de tekrar girenler yine puan alacak sıralamalar nasıl olacak... Karışık geliyor bana... Ama bilmediğim şöyle bir durum var sınava gireceğiz 4 yıl sınavımız gecerli olacak ama iki yılda bir sınav yapılmaya devam edecek mi? Yani 2018 girdik puan aldık 2020 de de girdik puan aldık yüksek olanı kullanabilcek miyiz? Yoksa sınav 4 yılda bir mi yapılacak?

Atama sayılarından Artış olur mu ?

@<<ömür>>[FONT=sans-serif]

Şimdi sınav 2 yılda bir mi hala ? Çok saçma bir sistem. Ben sınavda 2022 yılında olacak sanıyordum[/FONT]

Üst Alt