Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 bin TL'ye kadar araç almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
ben ötv indirimli araç alacağım.

1.4 ya da 1.6

tv indirimli fiyatı 30-35-40 civarı bir araç düşünüyorum fikri olan varmı acaba

Hundai yada renault düşüne bilirsiniz, fiyat ve performans acısından iyidir.

Eger aceleniz yoksa senenin son ayı almaya bakın bir çok model yeni kasaları çıktıgından kampanya yapabiliyor.
Aile fertleri kaç kişilik başka amaçla kullanılacakmı? Bagaj isteniyormu? Kriterler önemli

Ne kadar kilometre yapıyosunuz ben benzınlı otomatık ford focus aldım 41.500 senede 10.000 yapacaksanız çok aşırı yakıt yok dizeller pahalı

i30 düşünebilirsiniz veya i20 bikaç kriter belirtin mesela dizel sedan gibi ona göre daha iyi oneriler gelecektir

otomatik vites olacak.
dizel

öyle çok uzun yol yapacak degılım ...

sehır çinde

Uzun Yol yapmıyorsanız benzinli araç almanız daha mantıklıdır, dizel araçlar genelde uzun yol için alınır.

salih abi şehir içi demiş şehir içi benzınli yakar bence trafik falan dizeller hem pahalı hemde bakım maliyetli otomatık dizel aşırı pahalı

Hundai iyi ama içine çok ses alıyor, klimasıda iyi değil

Honda civic nasıl acaba

güzel ama pahalı ayrıca dizeli pek yok benzin+lpg li satılıyo genelde

Benzinli almanız daha iyi tavsiyemi dinleyin. hem daha ekonomik olur hem daha uzun süre kullanırsınız, sıfır alıcağınız için de 5 yıl sonra benzinli aracı satmanız daha kolaydır. ama dizelde sıkıntı cıkarabilir satarken.

Kardeşim clio sport tourer kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim herkese.

berator

Bu aylarda da elde kalan geçen senenin araçları var. mesela opel astra 1.4 sport modeli 2015 liste fiyatı 68bin tl. 2016 modeli gerçi sport paketinin yerine dinamic modeli gelmiş o ise 80 bin tl. Tabi ki ihtiyacınıza göre araç derim. Dinamik bastın mı gitsin rahat edeyim derseniz opel tavsiye ederim. Toyota'yı da ekonomik aile arabası olarak tavsiye ederim.

Açıkcazı yeni model benzinli araçlardan Seat ve VW grubunun ( leon ve Golf ) 1.4 [SIZE=3]ACT[/SIZE] Dsg araçlarını tavsiye ederim. ACT teknolojisi yani 4 silindir olan aracın ekonomik kullandığınız zamanlarda 2 silindirini kapatarak motorun 2 silindir ile çalışmasını sağlıyor ve yakıtta ekonomiye katkı sağlıyor. Güc'e ihtiyaç duyduğunuz anlarda pedala çok hafif bir yüklenme ve aracın ivmelenmesi ile tekrar 4 silindir çalışmaya başlıyor araç. Fiyat ve donanım açısından Seat Leon 1.4 ACT dsg 150 Bg araç en uygunlardan biri şuan. Üstelik araçta cam tavan dahil herşey mevcut fiyatı 45.863 TL + KDV + tescil masrafları, 54.118,34 TL + Tescil ve sigorta masrafları. yılbaşından önce olsaydı daha düşüktü malum herşey zamlandı asgari ücret ile birlikte.

kesinlikle VW öneririm . aile arabası olacaksa yani ailenizle kullanıcaksanız 1.6 jetta yı öneririm performans yakıt ve dikkat çekici tasarımıyla 10 numara 5 yıldız.gencim tek takılcam diyorsan golf öneririm. unutmayın hem yakıt hem dış görünüş emde performans açışından en iyi araçları VW üretiyor.pişman olmazsınız.

opel astra da olabilir jetta grubunda bir araç hatch back olarakta düşünürseniz astrayı golf sınıfında bir araç Wv bluetech motor açısından tercih edilebilir ama opelde uygun bir araç volvo v40 a bakılabilir ekonomik paket şu an araç alırken engelli bir kişinin bakması gereken bence şanzıman özellikle dsg şanzımanı öneririm toyota ve honda tam olarak aile aracı onları da göz ardı etmeyelim

toyota ya bak cok güzel toyotalar bn aldım cok memnunum

Clio nun kırmızısına bayılıyorum sırf rengi için alınır :)

yakıt tüketimine ve şanzımanına göre alınmalı araç ayda kaç km yapacaksınız onu hesaplayın ona göre dizel veya benzin&lpg li bir araç bakın

Vw Polo 1.4 tdı dsg şanzıman bıraz daha koyabilirsen 1.6 tdı dsg şanzıman golf en fulu al almışken tavsıyem

Vw 3-4 ay sonraya gün veriyor. Parasını veriyim bekliyim diyorsunuz olmaz diyorlar geldiğinde fiyatı neyse ondan diyorlar..

Bence ww icinKapara ver siraya gir makbuz kestir.bekle .gelince cok bi fark etmiyo 500 1000 arasi fark gelir engelli araci ise pek bi fark cikmaz vaktin varsa bekle

bir tane site vardı 2 araç secıyordum artılarını eksılerını karşılaştırıyor fıyatlarıda yazıyordu o sıtesının adresını bılen varmı acaba

Nasıl bir araç istiyorsun sedan mı, hatback mi,
yada daha küçük polo, corsa gibi bir araç mı
ne tür bir araç aradığını söylersen ona göre tavsiyede bulunmak daha doğru olur diye düşünüyorum...

Ford ıyıdır sağlam arabadır ama vw cok daha ıyıdır kaç yasındasın bilmiyorum adranalinı seviyorsan 1.4 turbo benzinli aile babasıydan 1.6 tdı

Üst Alt