Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 bin TL'ye kadar araç almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

ford renault gibi arabalar alıp fiyat kaybetmeyin 91 bin liraya 2014 comfortline bir golf 7 almıştım 102 bin liraya sattım özellikle tdi 1.6 bir wv bakın polo da olabilir honda veya toyota da olabilir bu araçlar aldıktan sonra kar ettiren araçlardır diğer arabalardan kar edemezsiniz maddi manevibu kendi görüşüm alman araçlarından şaşmayın derim opel wv veya bmw 1 serisi de ideal

Hyundai derim aynı paraya diğer markalardan özelliği daha fazla yedek parçaları ucuz ikinci el pazarı var değerinde satılır

herkese teşekur ederım.

ben polo 1,2 tsı com.

var onu albılıyor sanırım bütçem uygun en sağlam araç gıbı

yada pel çorsa var ma polo ıyı dıyorlar ..

una ek olarak..
araç aldıktn sonra basa bır asaf varmı trafık ıgortası kasko vb.. masralar ne kadr aaba

engelli maası alıyosan arac alma derim genel saglık sigortan ve maasın anında kesiliyor haberın olsun

tytzfb[FONT=sans-serif] hangi maaştan bahsediyosun kardeş ayrıca benim arkadaşımda var öyle bir şey olmadı [/FONT]

Bnde araba aldım maaşım ve sağlık sıgortası kesılmedı kasko ve Sıgorta ıcın ortalama 2,500 tl gider cok doğru secım yapmışsın hayırlı olsun

1.2 tsi polo doğru bir tercih değil tüplü mü binecesiniz tüpsüz mü 1.6tdı olmasına dikkat edin 1.2 motor zorlanacağı için çok yakmasına sebep olur

Otomatik dizeller pahalı oluyor.40bin tl yi geçer diye düşünüyorum.toyota ya da honda öneririm.ben corolla kullanıyorum.memnunum

bende 1.2 polo var 2015 benim ki ..2015 2014 motorlar blumaton motor ..1,2 motor nerde zorlanacak adam 90 pisi yapmış adamlar.. torku yüksek .. şuanda piyasanın en tutulan araçları.. motor 1.0 olsa polo derim.. 120 torosların rampaları çıkıyor herkesi solluyorsun..arac dizeldez az yakıyor 22 kuruş..sağlam araba

Arkadaşın fiyat kriteri 35.000-40000 herkezin soylediği arabaların fiyatları 45.000 den baslıyo iyi araba iyi para bende biliyorum woswogenin iyi oldugunu o paraya fordun boşunu alabildim dizel otomatık engelli indirimiye bile 50.000 den aşagı yok

AstraSedan 1.6 Benzin otomatik, tavsiye edilen satış fiyatı şu an 60.000 tl. Yaklaşık 40.000 Tl'ye gelir. En büyük dezavantajı benzinli olması.

Dün Polo 1.4 dizel otomatik için bayiyi aradım. Bize yaklaşık 47.000 TL'ye geliyormuş, öyle söyledi temsilci.

turbo benzinli olması ve eskı kasasını veriyolar o paraya alan arkadaş satana kadar üstünden 2 kasa geçicek tüp taktırıcam derse 5.000 tl vermek zorunda turbo oldugu için

emre kardesim sen hangi modelden bahsediyorsun turboya tüp takılmaz kardeş..facede polo büyüksün sitesi var oraya gel..detaylı bilgilerin hepsi mevcut

Astra 1.4 turbo abi takılıyo ama 4.500 lıra lorenzo turbo kitleri var internetten araştırdım ama sistem maliyetli ve sıkıntılı çelik bujileri falan var normal bujieri eritiyomuş googleye yazarsan bulabilirsin ben benzinli focus aldım 41.500 e boş modelini bana yetiyo

vala ben basıma gelenı sölüyorum baba parasıyla 2015 volvo aldım..gelir getirici hıc bı gelirim de yok.. anın da kesildi engelli maasım..üstelik genel saglık sıgortasıdandan faydalanamıyorum suan. ücretli cıkıyor

bende 2011 model volkswagen polo 1.4 otomatik benzinli var.. çok memnunum...
fazla yol yapmam diyenler için ideal..

Son düzenleme:
şuan sıfır araç fiyatları çok yüksek arkadaşlar doların düşmesi beklenmeli bence dacia bile logan 2016 modeline 55 56 bin istiyor :) indirimli 34 35 bin bence normal fiyatı bile bu kadar etmez :) hepsi çok uçuk fiyatların iyi düşünülmeli ya beklenmeli yada makul zarar etmeden satılacak bi ikinci el alınmalı benim düşüncem

eski kasalardan 1.6 sport j kasayı 45'e bırakmışlardı. Üç Beş daha katabiliyorsan Boşver Hundai'yi Reno'yu bence. Opel showrumlarını dolaş araştır k çıktı şimdi j' lerde birşeylerde daha yaptırabilirsin belki

sağ l olmayınc özeltertibat geekıyor otamatık itesisoltaafa tasımanısakıca vermı. taşıyan varmı

Üst Alt