Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum ve 4060 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

Niyahet beklenen rapor elime ulaştı

Sayın bülent bey raporum elime ulaştı bugun itibariyle fakat ekinde altta kısımda not diye bir bölüm var orda 1 yıl sonra hastaneye sevki uygun görüldüğünden 27/10/2010 onay tarihi 1 yıl sonra 27/10/2011 oluyor benimde
emekililiğim 12/2011 de tamamlanıyor nolcak şimdi bir dahamı rapor alıcam

Evet 27/10/2011 tarihinde tekrar rapor alarak Ankara'ya yollayacaksınız..Bu tarihten 1 ay öncede maliyeye giderek sevk işlemlerini yapmalı ve yetkili hastaneye sevk edilerek yeni rapor almalısınız..Kısaca süreç tekrar başlayacak sizin için şimdiden kolay gelsin..

Maalesef İlker'İn yazdığı gibi
1 yıl sonra (süre dolmadan 1 ay önce başvurun siz) defterdarlığa gidip yeniden hastaneye sevk almalısınız...

Sevval hanım bu sizin formu özellikle sitedeki diğer bazı forumlarla beraber takipteydim.. açıkçası bir ara başardı herhalde diye bende düşünmemiş değildim ama maalesef sonuç hüsran.. çok üzüldüm sizede tekrar geçmiş olsun.

faruk arkadaş genelde herkese psikolojiyi deneyin ekstradan puan toplarsınız diye öğüt veriyor ama maalesef o psikolojiden hehh aldım diye sevinilen puanların hepsi hemen hemen gördüğüm kadarıyla kontrol şerhli oluyor ve sonucu maalesef böyle üzücü oluyor.
bende kalp kapak ameliyatları+hipertansiyon+aort anevrizması ile maalesef bir sonuç alamadım aslında tabloya göre almam gerekiyordu ama çok zor vermiyorlar...aklıma faruk'un psikoloji olayı gelmedi değil ama sırf bu kontrol şerhi meselesinden çekindim.. yani alıpta sevinemedikten sonra neye yarar.eğer faruk gibi kapsamlı detaylı ne bileyim 500 soru cevaplamalı vs... psikoloji testinden geçmişsen ne ala o zaman tamam ama genelde millet ne yapıyor gidip heyetteki doktorun odasına hocam psikolojim bozuldu şuyum var buyum var falan sıralıyor adamda bir 3-5 veriyor ama ankara bunu yemiyor. yada sen verdi sanıyorsun ama aralarında kontrol şerhinde diye bir kodlaşma var....

neyse biraz uzun oldu ama geçmiş olsun.....

Dün itibariyle ememklilik için tahsis numaramı aldım

Arkadaşlar son raporum %48 olarak onaylandı vergi indirimi aldım ve dün göztepe sigortaya giderek emeklilik başvurumu yaptım süreç tahmini ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum

Ssk prim süreleriniz sadece 1 ilde ise yaklaşık olarak 15-20 gün içerisinde cevap alırsınız.Şimdiden emekliliğiniz hayırlı olsun...

Hayırlı olsun. :)

2 ay sürmez tümden sonuçlanması sonuçlanması.

Herkeze selamlar arkadaşlar bende emekli oldum ilk maaşımı aldım bile darısı tüm uğraşnların başına

Üst Alt